Etusivu » Pelitarjoaja » Big-time-gaming » White Rabbit Megaways

White Rabbit Megaways


Tipahda kaninkolon läpi liittyäksesi valkoisen jäniksen fantasiamaailmaan Big Time Gamingin White Rabbit Megaways-slotissa.

White Rabbit perustuu Lewis Carollin romaaniin Liisa Ihmemaassa, jossa tapaat slotissa tuttuja hahmoja, kuten Hullun Hatuntekijän, Dodon tai Irvikissan, jotka kaikki löytyvät tämän videoslotin rullilta.

Seuraa Liisaa kohti seikkailuja ja ilmaiskierroksia, joissa pelin rullat voivat kasvaa jopa 12 riviä korkeiksi, tarjoten massiivisen voittopotentiaalin, ja maksaen panoksesi jopa yli 10 000-kertaisena.

White Rabbit Megawaysin yksityiskohdat

White Rabbit Megaways on videoslotti, jossa on viisi rullaa ja maksimissaan 16 807 tapaa voittaa peruspelissä. Peli käyttää patentoitua Megaways-pelimoottoria. Jokaisella spinnillä peli valitsee satunnaisesti 2-7 symbolia jokaiselle rullalle, muodostaen 32-16 807 erilaista tapaa voittaa. Ilmaiskierroksissa peli-ikkuna laajenee ilmaiskierrosten aikana, ja rullista voi muodostua jopa kahdentoista symbolin korkuisia.

Ilmaiskierroksissa on mahdollista saada parhaillaan jopa 248 832 erilaista voittotapaa (megawayta) käyttöön. Pelin varianssi on keskitason ja korkean välimaastossa ja peli tarjoaa erittäin anteliaan 97,72 % RTP:n.

BTG on tehnyt ällistyttävää työtä luodessaan Lewis Carollin romaanissa kuvaillun fantasiamaailman slotin muotoon. Taustalla on metsämaisema, puita ja sieniä ja rullilta pystyt löytämään useita tarinasta tuttuja hahmoja. Torkkuva kaalimato peli-ikkunan reunassa heräilee satunnaisesti ja puhaltelee kerroinwildejä ruutuun peruspelin aikana.

Kaiken kaikkiaan grafiikka ja animaatiot ovat yksinkertaisesti lumoavia. Fantasianomainen ääniraita on täydellisesti yhdistetty rullien ääniin, scatterien tömähdyksiin ja voitosta kuuluviin fanfaareihin.

Big Time Gaming on pitänyt tässäkin pelissä heidän useassa slotissa käyttämänsä voittosymbolit, eli korttipakan kuninkaalliset ja eriväriset jalokivet. Matalan voiton voittosymbolit ovat korttipakan arvot ysistä ässään, joskin osa näitä arvoja sisältävistä (isommista) ruuduista on koristeltu romaanin hahmoilla. Näitä hieman paremmat keskitason symbolit ovat vihreitä, sinisiä ja punaisia jalokivia. Yksi viiden suora vasemmalta oikealle maksaa 0,6-5 kertaa panoksesi. Paras symboli on punainen kuningatar, joka palkitsee pelaajan viiden suorasta 25x panoksen suuruisella voitolla.

Muut symbolit ovat Wild, jänis-scatter ja kultakolikko. Viimeisin näistä pienentää ilmaiskierrostoiminnon hintaa, mikäli pelaaja haluaa ostaa ilmaiskierrokset suoraan Feature Drop-toiminnolla. Viimeisimpänä mutta ei vähäisimpänä on ilmaiskierrostoiminnon aikana rullilla lisäksi kuppikakkusymboleja, jotka laajentavat rullan kokoa eli kasvattavat symbolien määrää yhdellä jokaisella kerralla, kun ne ilmestyvät rullalle.

Feature Drop -valinta

Mahdollisuus ostaa ilmaiskierrokset suoraan on toistuva ilmiö BTG:n uusissa sloteissa ja tarjoaa sellaisille pelaajille, jotka ovat liian kärsimättömiä odottamaan kolmen scatterin ilmestymistä rullille vaihtoehtoa ostaa ilmaiskierrokset suoraan maksamalla tilin saldosta 100 kertaa panoksen suuruinen summa. Aktivoidaksesi toiminnon sinun tulee klikata vain ”Osta”-nappia panoksensäätönamikoiden vierestä. Luonnollisesti sinulla tulee olla saldossa ostotoiminnon vaatima määrä rahaa.

Ostotoiminnon hintaa voidaan tiputtaa peruspelissä keräämällä rullille kultakolikoita. Jokainen kolikko on arvoltaan 0,2-2 kertaa panoksen suuruinen, riippuen siitä miten isossa symbolissa kolikko sijaitsee rullalle osuessaan. Freespinnit voi ostaa minkä tahansa spinnin jälkeen, mutta mikäli hinta tippuu nollaan, ilmaiskierrostoiminto käynnistyy automaattisesti.

Vinkki: käytä ostotoimintoa varovaisuudella, sillä ei ole takeita, että ilmaiskierrokset maksavat ostotoiminnon hintaa takaisin, ja voit menettää merkittäviä summia hetkessä käyttämällä tätä isoilla panoksilla

Satunnaiset Caterpillar Wildit

Torkkuva kaalimato voi herätä minkä tahansa peruspelin spinnin alussa ja hönkäistä vesipiipustaan 1-4 ruutuun rullilla 2-5 savurenkuloita, jotka sisältävät kertoimen x2 tai x3. Kertoimet jotka osuvat samalle voittolinjalle kerrotaan keskenään, ja maksimissaan voittokertoimeksi voi muodostua peräti x81.

White Rabbit ilmaiskierrostoiminto

Saamalla kolme scatteria kolmelle keskirullalle, pelaaja palkitaan 15 ilmaiskierroksella. Pelin tausta vaihtuu ja ilmaiskierroksien alkutilanteeksi arvotaan satunnainen määrä voittolinjoja 3125 ja 16 807 väliltä. Normaalisti ilmaiskierroksien voittolinjojen määrä on alussa 4500-5400. Tätä alemmat ja erityisesti reilusti ylemmät määrät ovat harvinaisia.

Jokainen kuppikakkusymboli, joka ilmestyy ilmaiskierrosten aikana rullalle kasvattaa kyseisen rullan korkeutta yhdellä, ja tämä korkeus säilyy seuraavien freespinnien ajan, ellei lisää kuppikakkuja ilmesty. Maksimissaan rullat voivat kasvaa 12 merkin korkuisiksi, ellei ilmaiskierrokset ehdi päättyä ennen sitä.  Mikäli saat kasvatettua kaikki rullat 12 symbolin korkuisiksi, on sinulla loppuspinnien ajan käytössä maksimimäärä linjoja, 248 832.

Mikäli saat kasvatettua yksittäisen rullan 12 merkin korkuiseksi, sinut palkitaan lisäilmaiskierroksilla. Jäniksen kello ilmestyy ja viisari pyörähtää jonkun kellon lukeman kohdalle. Tämä lukema on saamiesi ilmaiskierrosten kokonaismäärä. Saat lisäilmaiskierroksia jokaisesta rullasta, jonka onnistut kasvattamaan maksimikokoonsa. Lisäilmaiskierroksia on jaossa siis parhaimmillaan jopa 60.

Kasvattamalla rullan 12-merkin korkuiseksi saat lisäspinnien lisäksi etua myös siitä, että tällaiselle rullalle lisätään enemmän wildejä ja arvokkaita kuningatarsymboleja. Kuningattaria voi olla jopa neljä päällekkäin ja tämä tarjoaa lisää voittopotentiaalia ja mahdollisuuksia saada useita viiden suoria parhaalla symbolilla läpi.

Yhteenveto

White Rabbit Megaways on upea luomus ja todennäköisesti paras videoslotti pitkään aikaan Big Time Gamingiltä. Grafiikka on kauniisti toteutettu ja täydellisesti sulautettu teemaan sopivaan ääniraitaan samalla kun featuret ja ilmaiskierrokset tarjoavat runsaasti ison voiton odotuksesta johtuvaa jännitystä.

Meillä on vahvistettuja tietoja, että jotkut voitot ovat olleet jopa yli 10 000 x panoksen suuruisia, joten pelissä todellakin on potentiaalia maksaa valtavia summia yksittäisten ilmaiskierrosten aikana.

Neljä tähteä.

Pelaa täällä


Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat