fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Big-time-gaming » Monopoly Megaways

Monopoly Megaways

Monopoly Megaways


Monopoly Megaways on Big Time Gamingin julkaisema keskikorkean / korkean varianssin megaways-peli vuodelta 2019, joka on julkaistu myös mobiiliversiona.

Varmaankin kaikki meistä ovat joskus kuulleet Monopolysta. Lautapelinä se jakaa mielipiteitä todella rajusti, joten ensimmäisellä testikerralla onkin mielenkiintoista nähdä, että onko BTG hakenut vaikutteita siitä pelkkään ulkoasuun vai myös erilaisiin erikois- ja ilmaiskierrostoimintoihin.

Yksi ominaisuuksista on ainakin heti ensisilmäyksellä aiemmasta tuttu, sillä samaisen pelivalmistajan aiemmin julkaistu Holy Diver -videoslotti sisälsi mekaniikan, jossa ritari kulki peliruudun alapuolella olevaa polkua avaten samalla aarrearkkuja. Tällä kertaa Mr. Monopoly on saanut samaisen roolin edeten pelikierrosten mukana alapuolella sijoitettua pelilautaa pitkin.

Yksityiskohtia Monopoly Megaways -pelistä

Monopoly Megaways on kuuden reelin ja kahdesta seitsemään rivin videoslotti, josta löytyy yhtä pelikierrosten kohden enimmillään jopa 117 649 voittolinjaa, jotka luetaan aina vasemmalta oikealle. Pienin linjamäärä on 64.

Kuten useimmista megaways-peleistä muistamme, niin myös Monopoly Megawaysissa kaikki voittavat kuviot hajoavat ja näiden tilalle putoavat uudet, täydentävät kuviot. Tällainen ketjureaktio kestää, kunnes uusia voittoja ei enää esiinny samaisella pelikierroksella.

Voittokuvioihin Monopoly Megaways -pelissä kuuluu alkupäästä korttipakan kuviot 9-A, joita seuraavat kultaiset koirat, taistelualukset ja silinterit. M-kirjaimen sisältävä merkki on wild, joka voi korvata kaikki muut voittokuviot.

Monopoly Megaways -pelin erikois- ja ilmaiskierrostoiminnot käydään seuraavaksi läpi kahdessa osassa – ensiksi The Reel Adventure -toiminnot, jotka aukeavat Mr. Monopolyn kulkiessa pelilaudalla ja sen perään ilmaiskierrostoiminto.

 • Land on GO: Seuraava pelikierros sisältää 117 649 voittolinjaa.
 • First stop on a Train Station: Yksi lisäkierros seuraavaan toimintoon.
 • First stop on a Utility: Suurempi voittokerroin seuraavaan toimintoon.
 • Every stop on Community Chest: Saat yhden tai korkeintaan neljä taloa.
 • Every stop on Chance: Jokaisesta omistetusta talosta saa pelikierroksen täysillä linjoilla tai ilmaiskierrostoiminto aukeaa.
 • Stop on a Property on the second and subsequent reactions: Yksi talo on lisätty.

Ilmaiskierrostoiminto aukeaa joko viidennestä talosta tai äsken mainitusta Chance -toiminnosta.

 • Ilmaiskierroksia myönnetään kahdeksan kappaletta ja aina yksi lisää riippuen erilaisten omistusten määrästä.
 • Voittokertoimet ilmaiskierroksilla alkavat x1, mutta jokainen keräys nostaa sitä yhdellä.
 • Land on GO: Seuraava pelikierros sisältää 117 649 voittolinjaa.
 • Stop on a Train Station: Yksi lisäkierros omistetuista asemista.
 • Stop on a Utility: Suurempi voittokerroin jokaisesta omistuksesta.
 • Stop on Community Chest: Siirtää pelaajan yhdelle kiinteistöistä.
 • Stop on Chance: Siirtää pelaajan yhdelle kiinteistöistä, antaa yhden pelikierroksen täysillä linjoilla tai lisää viisi ilmaiskierrosta.
 • Stop on a Property on the second and subsequent reactions: Lisää voittokerrointa kaikista omistetuista taloista tällä tontilla.

Mainittakoon tässä vaiheessa, että osa oikean laidan infoista, eli lähinnä maksimivoitto (14 700 x panos) ja palautusprosentti (96,50 %) voivat vielä päivittyä, sillä Monopoly Megaways -peliesittely on tehty mainosmateriaalin perusteella jo ennen varsinaista julkaisua.

Yhteenveto

Monopoly Megaways on todella mielenkiintoinen megaways-peli. Henkilökohtaisesti Holy Diver Megaways oli erinomainen videoslotti, vaikka sitä yleisesti ottaen on aika paljon kritisoitukin. Jos lukeudut ensimmäiseen ryhmään, niin Monopoly Megawaysista on silloin helppoa pitää.

Kuten luettelomerkeistä voi päätellä, niin alkuun Monopoly Megaways voi tuntua hieman monimutkaiselta videoslotilta, mutta lopulta tässäkin pelissä lähes kaikki toiminnot pyörivät lisäkierrosten ja voittokertoimien ympärillä hieman tavallista poikkeavan esitysmuodon kautta.

Monopoly Megaways -pelin esittely tulee vielä päivittymään.

Linkin kautta artikkeli pelikokemuksesta tässä pelissä

 

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
5 votes, average: 3,40 out of 55 votes, average: 3,40 out of 55 votes, average: 3,40 out of 55 votes, average: 3,40 out of 55 votes, average: 3,40 out of 5 (5 votes, average: 3,40 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Monopoly Megaways

5 arvostelut
68% käyttäjät pitävät

Yksi vastaus artikkeliin “Monopoly Megaways”

 1. Siiled avatar Siiled sanoo:

  Erittäin kusinen slotti, en suosittele.

Vastaa