Beef Lightning Megaways

|Big Time Gaming|2021-06-30|RTP: 96.43 %
Etusivu » Pelitarjoaja » Big-time-gaming » Beef Lightning Megaways
Pelinvalmistaja
Big Time Gaming
Nimi
Beef Lightning Megaways
Feature Buy
Ei
Julkaistu
2021-06-30
Pelityyppi
Video Slots
Mobiiliversio
Kyllä
Voittolinjat
117649
Tetris-slotti
Ei
Rullat
6
Rivit
7
Wildit
Kyllä
Sticky wildit
Ei
Scatterit
Kyllä
Ilmaiskierrokset
Kyllä
Progressiivinen jackpot
Ei
Bonuspeli
Ei
Erikoistoiminto
Kyllä
Automaattipeli
Kyllä
Minimipanos
0,20
Max. panos
7,50
Maksimivoitto
56000
Palautus%/RTP
96,43
Varianssi
High
Päivitetty
1.7.2021

Arvostelu

1 arvostelu - 4.00/5.00

Beef Lightning Megaways on Big Time Gamingin valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 kesä-heinäkuun vaihteessa.

Teema vie pelaajan kuvitteelliselle maatilalle, jossa käydään huutokauppaa naudoista. Peliruutu on asetettu suuren navetan edustalle ja sitä ympäröivät vihreän maiseman lisäksi valkoinen aitaus ja punainen heinälato.

Toki Big Time Gaming on pelivalmistaja, jonka uutuudet kiinnostavat kerrasta toiseen, mutta pelkästään jo nimi ja teemakin ovat sitä luokkaa, että ne painuvat kyllä varsin hyvin mieleen. Mikä on kuitenkin niitäkin tärkeämpää, niin äkkiseltään katsottuna myös erikois- ja ilmaiskierrostoiminnot jättävät sellaisen kuvan, että pelaaminen ei jääne yhden testikerran varaan.

Jatketaankin seuraavassa Beef Lightning Megawaysin tarkempiin yksityiskohtiin ja katsotaan, että täyttyvätkö nämä odotukset.

Yksityiskohtia Beef Lightning Megaways -pelistä

Beef Lightning Megaways on reeli-, rivi- ja linjamäärältään jokseenkin tyypillinen lisäys tähän kategoriaan. Se on siis rakennettu kuuden reelin levyiselle pohjalle, kun taas reelikohtainen rivimäärä vaihtelee kahden ja seitsemän välillä. Sillä on tietenkin oma vaikutuksensa linjamäärään, jonka ylä- ja alarajat kulkevat haarukassa 64-117 649.

Voittoyhdistelmät luetaan vasemmalta oikealle ja niitä varten vierekkäisillä reeleillä pitää olla kahdesta kuuteen toisiinsa täsmäävää voittokuviota tai niiden ja wildien sekoituksia. Tätä seuraa ketjureaktio, jolla tarkoitetaan sitä, että voittoyhdistelmät rikkoutuvat ja näiden jättämät paikat täytetään uusilla voitto- ja/tai erikoiskuvioilla niin pitkään, kuin peliruudulla on vain jonkinlaisia voittoyhdistelmiä.

Sitten voittotaulukosta. Matala-arvoisia kuvioita ovat korttipakan 9-A Big Time Gamingin tutussa värityksessä. Seuraavana vuoronsa saavat kultaiset hevosenkengät, samanväriset kellot sekä lehmät ja härät. Viimeksi mainittu on koko pelin päävoittokuvio ja sen linja-arvo on kuudelta reeliltä 20 x panos. Wildit on kuvastettu vastaavin tekstein ja scatter-merkit kultaisin M-O-O -kirjaimin. Ilmaiskierrostoiminnossa on nähtävissä pelin kolmannet erikoiskuviot eli kolikot.

Wildit on sijoitettu reeleille 2-5. Kuten esimerkiksi samaisen pelivalmistajan Wheel of Fortune Megawaysissa, niin tälläkin kertaa ne voivat kasvaa ylös- ja/tai alaspäin peittäen näin koko reelin. Vaikka wildeja onkin neljällä reelillä, niin kyseinen toiminto voi aktivoitua yhdellä kertaa vain kolmessa kohtaa. Kolme seitsemän rivin korkuista wildia tekisi voittoyhdistelmään 343 linjaa tai toisin sanoen yhtä suuren voittokertoimen.

Ilmaiskierrostoiminto (huutokauppa) käynnistyy periaatteessa samanlaisella menetelmällä kuin Bonanza Megawaysissa. Sen vuoksi peliruudulla on kultaisia scatter-merkkejä, joista kolme muodostaa automaattisesti sanan M-O-O. Niistä palkitaan 12:lla ilmaiskierroksella ja useammasta scatter-merkistä aina neljällä lisäkierroksella. Lisäkierroksia on voitettavissa myös ilmaiskierrosten aikana, vaikka scatter-merkit onkin poistettu sieltä.

Jatkoa edelliseen. Ilmaiskierrostoiminnossa kaikilla kuudella reelillä on salamoilla koristeltuja kultakolikoita. Niihin liittyen peliruudun vasemmassa laidassa (tietokoneen selain) on mittarit, joita kolikot täyttävät luettelomerkkien merkityksien mukaisesti. Huomaathan, että myös kolikoiden jättämät tyhjät paikat saavat tilalleen uuden kuvion.

  • Lehmät: Lisää lehmiä omaan mittariinsa.
  • Vasarat: Lisää vasaroita (voittokertoimia) mittariinsa.
  • Lisäkierroksia: Maksaa kymmenen (10) lisäkierrosta.
  • Mitalit ja pokaalit: Lisää pronssi-, hopea- tai kultamitaleita/pokaaleja.

Lopuksi lehmien määrä kerrotaan vasaroilla (voittokertoimilla), jotka summataan yhteen muiden voittojen kanssa. Mitalien ja pokaalien palkinnot ovat yhtä kuin kolikkovoittoja: 500, 2 500 ja 25 000 x panos. Koska itse ilmaiskierrostoiminnossa ei ole oikeastaan minkäänlaisia erikoisuuksia, niin tämä keräily onkin tärkeässä roolissa voittoja ajatellen.

Maksimivoitto tältä maatilalta on 56 000 x panos.

Palautusprosentiksi Big Time Gaming kertoo 96,43 %.

Site general layout graphic

Yhteenveto

Monella meistä on varmaankin samanlainen käsitys kaikesta yllä olevasta. Peruspeli on enimmäkseen kuin missä tahansa megaways-pelissä, mutta pikkuisen tavallisesta poikkeavat wildit ovat ehdottomasti hyvä ominaisuus, vaikka voittokuviot eivät olekaan aivan niin arvokkaita kuin yleensä.

Ilmaiskierrostoiminto tekee suuremman eroavaisuuden verrattuna sitten megaways-peleihin tai mihin vain videoslottiin. Keräilytoiminnot jakavat aika paljon pelaajia kahteen leiriin, joten jos kolikot eivät nappaa, niin silloin Beef Lightning Megaways ei ole sinulle.

Neljä tähteä. Kommentoithan omankin mielipiteesi tähtien kera. Kiitos.

Bonukset

Loading animation

Voittajat

Loading animation

Kokemuksia

Hetki... ladataan kommentteja

Muistithan, että voit pelata Beef Lightning Megaways peliä esimerkiksi täällä

Loading animation