fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Pelinvalmistaja » Barcrest » Beetlejuice Megaways

Beetlejuice Megaways

Beetlejuice Megaways


Beetlejuice Megaways on isobritannialaisen Barcrestin vuoden 2020 huhtikuussa julkaisema keskikorkean tai korkean varianssin megaways-peli, josta on saatavilla myös mobiiliversio.

Scientific Gamesin alustalla ja Big Time Gamingin pelimoottorilla pyörivä Beetlejuice Megaways perustuu Tim Burtonin vuonna 1988 ohjaamaan samannimiseen elokuvaan, joka on saamassa myös jatko-osan.

Kyseessä on järjestyksessään toinen megaways-peli, jonka Barcrest on julkaissut. Ensimmäinen näistä oli Rainbow Riches Megaways, jossa ei ollut juuri mitään tavallisesta poikkeavaa, mutta Beetlejuice Megaways näyttäisi olevan ainakin linjamäärältään erilainen megaways-peli, johon mennään alempana.

Yksityiskohtia Beetlejuice Megaways -pelistä

Beetlejuice Megaways on viiden reelin ja kahden-kuuden rivin videoslotti, jonka kierroskohtainen linjamäärä vaihtelee tässä niin sanotussa perustilassa väillä 32-7 776 voittolinjaa. Mutta kuten esimerkkikuvakin osoittaa, niin rivimäärä voi nousta aina 12:een saakka, jolloin maksimilinjamäärä on peräti 248 832 voittolinjaa.

Jokainen pelikierros alkaa ylempänä mainitulla tavalla, jota voi seurata megaways-peleistä tutut ketjureaktiot, jolloin voittoyhdistelmässä olevat voittokuviot rikkoutuvat ja näiden tilalle putoaa uudet. Tämä on ennestään hyvin muistettu toiminto, mutta nyt sitä on viety vieläkin pidemmälle. Mikäli ylhäällä näkyy sopivia voittokuvioita voittoyhdistelmiin, niin ne aktivoituvat ja peliruudun kahteen osaan jakava verho nousee ylemmäs. Peliruudun ylä- ja alaosat ovat voittokuvioiden määrän osalta identtiset, mutta itse kuviot ovat tietenkin enemmän tai vähemmän erilaisia keskenään.

Palautusprosenttinsa osalta Beetlejuice Megaways tulee taatusti jakamaan mielipiteitä. Ei sen vuoksi, että Barcrest tarjoaisi joidenkin pelivalmistajien tavoin erilaisia versioita nettikasinoille vaan sen takia, että jo pelkkä panostaso vaikuttaa palautusprosenttiin pitkässä juoksussa. Alle kahden euron panoksella pelaaville palautusprosentti on 94 % ja sen yli pelaavilla 96 %. Yksittäiset pelikerrat voivat tietenkin olla täysin erilaisia keskenään, mutta lähtökohtaisesti pienemmällä panoksella pelaavat ovat huonommassa asemassa.

Violetille taustalle asetetut voittokuviot 10-A ovat Beetlejuice Megaways -pelin arvoltaan alimmat voittokuviot, joista paremmat ovat Beetlejuice -elokuvasta tuttuja hahmoja. Näistä kaikkein paras on tietenkin itse Beetlejuice, joka tuo panoksen takaisin viisinkertaisesti kokonaiselta viiden reelin voittolinjalta.

Beetlejuice Megawaysin wildit voi nähdä kaikille reeleillä. Scatter-merkkinä on pelin logo ja mysteerikuviona vihreällä taustalla olevat kummitukset.

Nämä mysteerikuviot asettuvat reeleille satunnaisilla pelikierroksilla peruspelin tai ilmaiskierrosten aikana ja niistä paljastuu jokin voittokuvio, joka ei voi olla scatter tai wild.

Kuten tavallista, niin suurin huomio kiinnittyy kuitenkin ilmaiskierrostoimintoon, jonka avaamiseen tarvitaan kolmesta viiteen scatter-merkkiä, joista pelaaja palkitaan 8, 12 tai 16:lla ilmaiskierroksella. Ilmaiskierrosten aikana voi saada myös lisäkierroksia scatterien määrästä riippuen oko 4, 6 tai 8 kappaletta. Ilmaiskierrosten erikoisuutena on kaikista voitoista nouseva voittokerroin ilman rajoituksia, jonka päälle peliruudun laajeneminen ja mysteerikuviot ovat peruspelin tavoin olennainen osa ilmaiskierroksia.

Maksimivoitto Beetlejuice Megaways -pelissä on 6 220 x panos tai 250 000 kolikkoa – kumpi onkaan saavutettu ensimmäisenä. Vaikka maksimivoitto onkin hyvin epätodennäköinen, niin Beetlejuice Megawaysissa se on kuitenkin varsin matala, jos vertaamme valtaosaan muista megaways-peleistä. Maksimivoitto on kuitenkin yleisesti ottaen tämän varianssin videoslotille täysin normaali, jos ei jopa korkea.

Yhteenveto

Beetlejuice Megaways tullee keräämään jo nimensä osalta pelaajia, niin megaways-pelien parista kuin niiden ulkopuoleltakin, mutta pienestä erilaisuudestaan huolimatta siinä ei ole mitään sellaista, jolla sen pariin palaisi aina uudestaan.

Linjamäärä ja ylöspäin kasvava peliruutu on toki mielenkiintoinen, mutta tällöinkin yksittäinen reeli voi sisältää ainoastaan neljä voittokuviota, vaikka verho olisi aivan ylhäällä. Korkea linjamäärä näkyy automaattisesti myös normaalia heikommin maksavissa voittokuvioissa, joskin samalla täytyy muistaa, että volatiliteetiltaan Beetlejuice Megaways ei ole niin korkea kuin suurin osa megaways-peleistä.

Beetlejuice Megaways on kolmen tähden megaways-peli, josta on kuitenkin nostettava hattua Barcrestille. Moni pelivalmistaja on yrittänyt poiketa linjasta – kohtalaisen harvoin siinä onnistuen, joten tällöin normaali 117 649-linjainen megaways-peli saattaisi hyvinkin olla parempi ratkaisu, mutta tämä on kuitenkin aivan hyvä yritys Barcrestilta.

Lumpy avatar
Tietoa kirjoittajasta
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5 (1 votes, average: 3,00 out of 5)
You need to be a registered member to rate this. Register now and start earn gold coins!
Loading...

Ladataan...

Beetlejuice Megaways

1 arvostelu
60% käyttäjät pitävät

Vastaa