Etusivu » Jokerit ja pudotuspelivitsaus

Jokerit ja pudotuspelivitsaus

Sarja 3-2, seuraava ottelu 11.3.

6-0, 5-1 ja 3-0.

Ottelusarja oli jokereille 3-0 ja fanit pakkasivat pelireissulle valmiiksi rantapallot neljänteen otteluun.

Ottelusarja oli taputeltu Jokereille, eikä Lokomotivilla ollut palaakaan kolmen ottelun jälkeen 11-1 maalierolla, mitään palaa ja lopullinen kirsikka kakun päältä puuttui.

Jokerit ampui taululle neljännen ottelun ensimmäisen erän päätteeksi 1-0 tauluun.

Lehdissä hehkutettiin unelma 2 kierrosta SKA:ta vastaan ja unelma otteluparia Moskovan suurseuran ja Jokereiden välillä, ja jossiteltiin jo paikkaa konferenssifinaalissa, jonka ohi laukataan pitkän levon ja valmistumisen jälkeen pudotuspelien toiselta kierrokselta.

Sitten alkoi tapahtumaan Lokomotiv Paukutti 4-3 voiton neljännestä ottelusta, Jokereiden johtoaseman jälkeen, pelaten veitsikurkulla, ja ei huolta huomisesta.

Sarjan katkaisu siirtyi Helsinkiin.

Eilen Jokerit kuitenkin laittoi sen kuuluisan löysäily vaihteen päälle ja suli täydellisesti ottelun kolmannessa erässä, turhien jäähyjen, sekä pomppukiekkojen ansiosta.

Lokomotiv otti toisen ottelupallon lukemin 4-2, ottelun kolmas erä oli katastrofaalinen lukemat meni tuosta erästä 3-0 Lokomotiville.

Keskiviikkona pelataan taas Yaroslavissa, jossa Lokomotivin voitto tuo täydellisen niskalenkin Jokerien leiriin.

Enää ei puhuta kotiedusta vaan tahtojen taistelusta.

SKA puolestaan saa viikon levon. Ja saa vastaansa tämän otteluparin voittajan kotonaan Pietarissa, joka ei ole otollisin paikka, mikäli tässä tahtojen taistelussa imetään mehut kokonaan pois.

Onko Jokerien paikka sittenkään KHL kaukaloissa? Ainoa putki joka koristaa Jokereiden toimistoa on ainoastaan miljoonien tappiot tilinpäätöksissä. KHL:ssä Jokerit on kiekkoillut kaudesta 2014-2015, jokaisena kautena joukkue on yltänyt pudotuspeleihin, mutta aina matka on tyssännyt joko ensimmäisellä tai toisella kierroksella. Ainoa merkittävä voitto on ollut divisioonan voitto 2015-2016 kaudella.

Saako Jokerit tuon hurmoksen takaisin kuudenteen peliin, mitä se pelasi 2 ensimmäistä peliä, ja joissa pelilliset esitykset olivat ensimmäistä kertaa verrattavissa Venäjän suurseuroihin TsKa:hon ja SKA:han.

Konferenssin välierät starttaavat 17.3, perjantai iltaan mennessä selviää, onko narripaidat Pietarissa, vai kuuluisalla levin reissulla.