Etusivu » Raportteja vaikka väkisin

Raportteja vaikka väkisin

Huomasin, että Pallo on melkein pudottanut minut Recent posts -listalta joten pakko julkaista jotain.

Hieman outo olo kun pari viikkoa tottui siihen, että päivälläkin jotain seurattavaa ja nyt ei enää olekaan. Kuten aiemmin raportoin koriskisojen peesit meni aluksi voitollisesti mutta loppupuoli eli pudotus- ja sijoituspelit ei enää mennytkään. Täällä ei tällä hetkellä näy mistään tuloksia, ei omien eikä vieraiden, joten en tiedä miten habsin vihjeiden loppupuoli meni mutta ilmeisesti ei huippuhyvin (?) ainakaan. Mutta naapurista selviää, että NM veti loput 83% palautuksella ja peesaaja luonnollisesti vielä huonommin. Lopputulokseni oli habs/ NM 96/ 98% ja panoksista laskettuna kokonaistulos 99% joten tappiolliset kisat kaikin tavoin. Panokset oli pienet joten ei mitään merkitystä mutta onneksi en nostanut panostasoa hyvän alun jälkeen. Olisi saattanut tulla mieleen, että näistähän saa ilmaista mutta eipä tosiaan olisi saanut. Sinänsä mielenkiintoista, että NM:n vihjetulos 115% ei riittänyt siihen, että jokainen peesaaja olisi pysynyt voiton puolella. Ero johtuu epäonnekkaasta otoksesta ja kerrointappioista aika puoliksi.

Enää ei näytä arvokisoistakaan pääsevän voitolle sen useammin kuin muistakaan sarjoista. Eikä ainakaan lentopallossa, tosin miesten kisat taitaa olla vielä voitolla oikeassa elämässä, täällä ei. Suomelle eilen niin katkera tappio kun vaan voi tulla. Peliä en livenä katsellut kun olin Tammelassa palelemassa mutta numerot kertoo kaiken. Kaksi selvää erävoittoa, kolmannessa neljä ottelupalloa mutta tappio, samoin kuin tasaisissa neljännessä ja viidennessä erässä. Samalla ulos kisoista, tosin ei vielä aivan varmasti. Tiedä sitten oliko tuossa sitä väsymystäkin kun pelin kuva tuollainen vai ainoastaan pään pettämistä. Vedon suhteen oli sikäli epäonnea, että jos olisin alkanut kirjoittaa 10 min myöhemmin jolloin Pandan kerroin olisi ollut jo pudonnut olisin ottanut koko pelin voiton. Toisaalta, tämä oli ensimmäinen peli johon tein oikein laskelmiakin. Mutu-ajatus oli eräover mutta vertailulaskelmat kertoi, että se oli huonoin veto joten siirryin V-V:n voittoihin ja siellä 1.erä oli tuolloin paras. Tuntuu siltä, että tekee mitä tahansa niin väärin tekee.

Tämän illan väärä teko on pelata Venäjän 3-0 voittoa. Sammelvuo ei ole saanut äijiä kuriin vaan Venäjä on lahjoittanut erän sekä Turkille että V-Venäjälle ja melkein jopa Makedonialle. Noihin nähden Suomenkin pitäisi saada, sehän olisi suorastaan epäreilua jos ei Suomellekin lahjoittaisi. Tasoero on kuitenkin hirvittävä, suomalaiset henkisesti ja fyysisesti väsyneitä ja venäläisillä lepopäivä alla, tosin siitä voisi seurata käynnistysvaikeuksia.

Viimeiseksi Suomi kohtaa lepopäivän jälkeen Turkin jolla on edeltävänä päivänä peli V-V:ää vastaan ja tuon tulos ratkaisee mitä Suomelta vaaditaan Turkkia vastaan, voitto joka tapauksessa. Ei se täysin mahdotonta ole, Turkki hävisi eilen Slovenialle 0-3 tosin kaksi tasaista erää mutta niinhän Suomellakin oli.


Vastaa

Avaa chat