Etusivu » Naisten välierät ja mitalipelit

Naisten välierät ja mitalipelit

Hieman jatkoa Legolasbet-juttuun, täytyy yhdistellä sitten kun pystyy editoimaan.

Siltä varalta, että forumille joskus eksyy aloittelevia vedonlyöjiä ja sattuvat lukemaan tätä niin hieman tarkennusta tuohon yksittäisvetojen pelaamisen ev:hen. Tuota olen joskus miettinyt turhankin vaikeasti, eikös asia ole yksinkertaisesti niin, että niiden vetojen ev on se mikä niiden ev on. Eli tuossa Yeka-esimerkissä jos on tiedossa tarkka arvio ja se on 62% tai enemmän niin sellaisilla vedoilla bonuksesta saadaan talteen kaikki, ehkä jopa enemmän. Ongelma on siinä, että kuka tietää ja mistä tarkan arvion. Siksi käytän näissä ns. tyhmän pelaajan, kuten esim itse, arvoja eli lasken markkinasta todennäköisyyden. Tällöin yksittäisvetojen ev on aina huonompi kuin suretusmenetelmän kun yritetään katkaisua. Tämä tapa sopii tällaisiin esityksiin koska sen saa kaikki.

Koska selvisi, että täällä on aiempaa parempia kohteita niin katsoin uudelleen tuon isomman bonuksen (500+250) ja se nouseekin esimerkin kaltaisilla kohteilla nettotulokseltaan pienemmän ohi. Eli pienempi osuus bonuksesta talteen mutta absoluuttisesti summa on suurempi. Mutta tässä on riskinä kuinka saa panosta ja saako mahdollisesti selvästikin suuremman loppusaldon kivuttomasti pois. Noihin en voi ottaa kantaa, ehkä joku rahamies testaa tuon.

Sitten lentopalloon.

Kyllä se on niin, että turkkilaisista on vain surua ja murhetta. Kisojen tappiollisimmat vedot liittyvät heihin, ensin olivat liian huonoja Suomea vastaan ja nyt liian hyviä Hollantia vastaan. Jälkimmäinen oli yllätys muillekin, Hollannin kerroin putosi aika paljon, saattoi olla jopa eniten pudonnut koko kisoissa mutta tylysti 3-0 turpaan. Turkki pelasi varmaan kisojen parhaan pelinsä täsmälleen oikeaan aikaan eli lopultakin niin hyvin kun sen ennakkoon pitikin pelata. Ja tasaisten pelien eräoverit lakkasi osumasta kun aloin niitä pelaamaan. Nyt on jo selvää, että tulos jää niin huonoksi, että kisojen jälkeen on syytä vaihtaa nimeä tai lopettaa.

Lauantaina välierät jotka näkyy tv:ssäkin, tosin vain toinen suorana, toinen areenalla suorana. Koska Serbia pudotti Bulgarian hyppään nyt sen selkään, toivottavasti ei enää tarvitse vaihtaa ratsua vaan eipä tässä ole paljoa toiveet toteutunut. Se kohtaa Italian eikä tästä juuri mitään osaa sanoa, Serbian olen nähnyt vain Suomea vastaan ja hetken aikaa Bulgariapeliä mutta ei 365:n kuvaa kauan jaksanut tihrustaa. Italiasta ei ole mitään näköhavaintoa mutta eipä  se mitään auttaisi vaikka olisikin. Veto on siis ihan muturoiskaisu, tosin Unibetin kerroin edelleen Pinnyä parempi joten ehkä se ei aivan onneton ole. Ja ihan kiusallani vedän taas eräoverinkin.

Mitalipelit heti perään sunnuntaina mutta niihin en enää mitään blogipostausta tee. Kun katsoo recent posts -listaa se on aika yksitoikkoinen. Saattaisi luulla, että ominaisuus on vain minua varten. Joten syytä vähän hillitä ja sehän tapahtuu aika luonnostaankin. Jos Serbia menee finaaliin varmaan sitä edelleen pelaan jotta Turkki pääsee pilaamaan kisat lopullisesti. Veto löytyy joskus sunnuntaina vihjeosiosta ja sitä vastaan voi vedellä jännitysvetoja jos sattuu vaikka katselemaan peliäkin, se tulee sopivasti ennen Suomen futisottelua.


Vastaa

Avaa chat