Etusivu » Naisten puolivälierät

Naisten puolivälierät

Alkukevennyksenä kerrottakoon, että erehdyin tänään menemään metsään. Montaa metriä ei päässyt autolta kun ensimmäinen hirvikärpänen hyökkäsi kimppuun. Siitä eteenpäin koko reissu oli yhtä helvettiä. Harmi, että nuo ovat täysin tuulareita eivätkä ymmärrä, että niillä ei ole yhtään ev:tä kun kairaavat ihmistä.

Sunnuntain vetoyhdistelmä ei täysin toiminut, Bulgaria toki meni jatkoon niin kuin oli aavistuksenakin mutta valitettavasti se oli liian hyvä eikä azerit saaneet erääkään. Joten tilastopuute tuli korjattua. Ei tuo aivan mahdottoman kaukanakaan ollut sillä viimeisessä erässä saivat 23 pinnaa mutta näissä kisoissa ei näytä saavan mitään ilmaiseksi.

Keskiviikkona jatketaan puolivälierillä ja jäljellä vain kovimmat joukkueet kun puolivälierissä ei yllätyksiä tullut. Nyt saattaa yllätyksiäkin tulla kun pelit hieman tasaisempia. Paitsi Serbia – Bulgaria jossa markkina ei anna bulgaareille mitään mahdollisuuksia. Eipä kai sillä niitä olekaan mutta jatkoin sillä ratsastamista, jo eilen pistin vihjeisiin pinnatasoituksen joka lienee edelleen osittain pelattavissa.

Tilastoja ei ole vieläkään julkaistu mutta korikset osuu niin hyvin, että varmaan vara vielä pikkuhuti lisätä. Ennakkoon tasaisin peli on Turkki-Hollanti. Hollanti ei siis ole vielä hävinnyt erääkään mutta ohjelma on ollut ilmeisen helppo, ei varmaan edes Suomea kovempaa joukkuetta ole ollut vastassa mutta nyt on. Tosin Turkki ei ole ollut kovin vakuuttava, juuri ja juuri selvisi Kroatiasta ja vaikeuksissahan se oli Suomenkin kanssa. Tässä kävi taas tutun ikävästi kertoimien suhteen. Eilen sai Hollannille useasta paikkaa 1,90 mutta jäin odottelemaan Pinnyn avausta, se oli tullut tänään päivällä 1,85 mistä heti putosi ja samoin tietenkin muuallakin. Minähän en mitenkään oikeasti arvioita laske vaan ovat täyttä mutuilua ja voinhan mutuilla niin, että mikä tahansa kerroin riittää. Kerroin saattaa vielä noustakin. Tuohon vielä pariksi eräover niin tulee samanlainen viritys kuin sunnuntaina oli. Joten kaksi vetotyyppiä saa nyt toisen mahdollisuuden, eikös sellainen pidä kaikille antaa.

Kirjoittamisen aikaan tuli liput myyntiin Ilveksen loppuihin kotipeleihin. Eipä tuolla paljoa ollut ostettavaa, ilmeisesti nämä pelit sisältyivät kausikortteihin. Satunnaiselle kävijälle on pääkatsomosta tarjolla vain alimpien rivien paikkoja. Tosin sitä paremmin näkee mitä lähempänä on mutta korkeammalta tietenkin näkisi vähän paremmin toiselle puolelle. Honka-peliin tarttui liput, sen jälkeen näin kylmäverisen syytä siirtyä sisätiloihin eli lentopallokatsomoon.

 


Vastaa

Avaa chat