Etusivu » Naisten neljännesvälierät

Naisten neljännesvälierät

ehkä jotain tännekin jos sivuston kokonaistulos uhkaa nousta liian korkeaksi

Uhkaavasti näyttää tulos nousevan joten pieni tasoitus varmaan paikallaan jotta satunnainen poikkeaja ei saa liian hyvää kuvaa vihjeistä. Toki se olisi markkinoinnin kannalta hyvä mutta vain lyhyellä tähtäimellä.

Ennakkoon suurimmat suosikit olivat Serbia, Italia ja Hollanti ja ne voittivatkin lohkonsa. Italia kompastui viimeisessä pelissä Puolaan mutta sillä ei ollut enää panosta. Hollanti ei ole vielä hävinnyt erääkään eikä häviä tänäänkään Kreikalle. Seuraavaa kastia on Turkki, Puola, Venäjä ja ehkä sen yllättänyt Saksakin. Jos näiden ulkopuolelta joku nousee mitalipeleihin se on jättiyllätys.

Päivän kahdeksassa puolivälierässä vain yhdessä voittaja ei ole etukäteen täysin selvä joten siitä voi ottaa jännityskohteen. Koska Bulgaria pudotti Suomen hyppään nyt sen selkään. Vastustajana Azerbaidzhan jonka Suomi voitti kaksi kertaa kesällä. Siltä puuttui silloin pari huippupelaajaa mutta nyt se on eri tasolla koska pääsi lohkokakkoseksi. Edellisten kisojen nelonen ja selvästi Bulgarian edellä. Ymmärrettävästi Azerit asetettiin suosikiksi mutta nyt pelattu aika tasabookiksi eikä tuohon enää pitäisi vetää mutta vedetään kun ajatus oli ja itselläni pelattuna. Erätotalit on vetomuoto jolla en ole vielä hävinnyt seurantaan joten otetaan nyt ensimmäinen. Tasaisessa pelissä tulee mieleen että ilman muuta pelataan enemmän kuin kolme erää mutta ei se mitenkään saletti ole. Pelasin näitä aika paljon viime talvena liigaan aika huonoin tuloksin. Täällä kaikissa peleissä missä suosikin kerroin ollut yli 1,50 on pelattu ainakin neljä erää mutta eihän se mitään takaa, päinvastoin tilastot huutaa kolmieräistä.

Kaksi marginaalista vetoa seurantaan. En tiedä miten olisi paras panostaa kun samaan kohteeseen on useampi veto. Ainakin tässä tapauksessa teen yhteensovituksen eli nämä muodostavat ajatuksellisesti yhden vedon joka karkeasti vastaa jotain alle 1,50 kertoimista dnb-vetoa.


Vastaa

Avaa chat