Etusivu » Lentopallokisojen loppuyhteenveto

Lentopallokisojen loppuyhteenveto

Suomen miestenkin kisat päättyivät, aika kunniakkaasti oikeastaan, kaksi aika tiukkaa erää Ranskaa vastaan ja pinnatasoitus olisi osunut Suomen puolelle puhtaasti. Kisat jatkuu ja seuraan niitä toki loppuun asti ja varmaan jotain vetojakin mutta tänne ei tämän enempää. Miesten osalta tulos oli parempi kuin naisten mutta ei se välttämättä tarkoita, että mitä paremmin tuntee sarjaa sen huonommin menee vedot. Noinkin joskus käy mutta väittäisin, että tässä tapauksessa kyse oli enemmänkin sattumasta sillä vetomäärä oli kovin pieni. Yhteensä naisten ja miesten kisoista seurantaan tuli 20 vetoa, panosta 83 y ja takaisin päin tuli 86,3 y joten palautus 104%. Toivottavasti seuranta näyttää samaa sitten joskus kun näyttää. Tähän täytyy olla tyytyväinen kun kuitenkin kyse oli ns oudosta sarjasta. Tarkoitus oli myös nostaa marginaalilajia hieman esiin. Se toikin forumille persoonallisen mausteen sillä naapurissa ei aihetta noteerattu käytännössä lainkaan. Yksi veto siellä oli naisiin ja miehiin ei vielä ihan yhtä montaa.

Kisojen aikana selvisi, että seuraavatkin kisat pelataan neljässä maassa ja yksi kisaisäntä on Suomi. Paikka on Tampere ja Hakametsän halli. Jos kisat on samaan aikaan kuin nyt niin ovat päällekkäin Liigan kanssa joten Tappara ja Ilves joutuvat evakkoon eli pelaamaan  vieraspelejä alkuun. Mahdollista on, että pelataan Kansi-areenalla jos se sattuu valmistumaan. Sopisi varmaan liitolle ja areenallekin jos tulisi heti alkuun lisätapahtuma jota ei ollut budjetoitu. Nyt tulee Kultaisesta liigasta putoaminen entistä harmillisemmaksi sillä kisaisäntänä Suomi pääsee kisoihin ilman karsintoja. Eli joukkue ei pääse ensi vuonna pelaamaan lainkaan kovia pelejä. Kisakesänä sitten Kultaista liigaa jos nousee sinne. Varsin huono ohjelma sukupolven vaihdosta käyvälle joukkueelle. Liiton talouskin on kuralla ja säästöinä on kerrottu potkuista ja maajoukkueleirityksen vähentämistä. Nyt kun miehillä tulee kotikisat niin sinnehän ilman muuta panostetaan. Tästä taitaa seurata, että maksajaksi joutuu naiset. Ikävää jos hyvässä nosteessa oleva naisten joukkue ajetaan alas rahan puutteessa.

Arvokisaputki alkaa tällä erää olla ohi, vielä kuitenkin perjantaista alkaen yleisurheilun MM-kisat. Niissä ajankohta omituinen ja myös aikataulut. Aamupäiväkisat näkyy alkavan 16.30 ja ilta lähes heti perään. Maratoonit ja kävelyt keskellä yötä. Nuo on itselleni peesikisat jos peesattavaa on. Ehkä jotain omiakin jos Veikkaus ahneuksissaan tarjoaa suomalaisvetoja. Saattaa mennä pitkäkin aika ennen kuin seurantaan tulee täydennystä itseltäni. Viime kaudella aloittamani uusi harrastus naisten lentopalloliiga jatkunee jossain muodossa, sarja alkaa jo ylihuomenna, mutta se ei ole otollinen vihjattavaksi. Blogipäivityksetkin harvenee mutta ehkä jotain nimellistä aihetta aina silloin tällöin keksii.


Vastaa

Avaa chat