Etusivu » Calgary Flames - St. Louis Blues / 10.11. klo 5:00

Calgary Flames – St. Louis Blues / 10.11. klo 5:00

https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/456471878311199/

  • Bill Petersin ennakkotunnelmia. Myös hyvää keskustelua ”load managmentista”. Tuli luettua yksi artikkeli asiasta, jossa pohdittiin tullaanko NHLssä näkemään pykäliä sopimuksissa esim pelaaja pelaa vain 60 peliä = sopimus tehdään. GM puolestaan voisi kikkailla sopimuksen rahallisen arvon kanssa esim teemme sopimuksen, että pelaaja pelaa 60 peliä, mutta palkka on pienempi. Minusta pelaajan kannalta olisi hyvä asia tuon tyylinen sopimus, jos ajatellaan pitkällä aikavälillä. Pelaaja pysyy helpommin terveenä loukkaantumisilta, joka mahdollistaa tulevaisuuden sopimukset. Mutta kaukana ollaan vielä tällaisesta sopimusajasta. 

 

Tulevan ottelun kokoonpanot: 

  • Bennett lepäsi harjoitukset ( blokkasi NJ pelissä laukauksen), mutta voi pelata. Rittich lepäsi myös harjoituksissa, mutta pelaa maalissa. Ja onneksi pelaa. Calgaryllä ei ole vuosiin ollut yhtä suvereenia ykkösmokkea, joka voi auttaa joka ilta joukkuetta voittoon. Itselle pelityyli näyttää vähän samanlaiselta kuin Kiprulla ja siitä tykkään 😉

 

BENIN ENNAKKO

Edellinen peli, jonka katsoin livenä, oli ulkoilmapeli Winnipegiä vastaan. Viihdyttävä kokonaisuus kaiken kaikkiaan, mutta yksi asia pisti silmään (joka ollut tällä kaudella liian toistuva teema). Kokonaisvaltainen 60 min peli. Monessa pelissä peli hävitty viimeistään kolmannessa erässä. Tällä välillä seurannut pelejä tilastojen, haastattelujen ja highlightien kautta ja nyt näyttää, että ollaan lähempänä tätä maagista ”60 min peliä”. NJ peli hyvänä esimerkkinä. 

St. Louis todella paha joukkue. Kymmenestä edellisesetä pelistä 8 voittoa. Puolustavat mestarit kokeileivat Flamesin tasoa ilman maaliruisku Tarasenkoa. Nyt jos koskaan tarvitaan kokonaisvaltaista 60 min peliä ja varmaa peliä ”Big Save Davelta”

Nyt iltapalaa naaman ja nukkumaan, että herää klo 4:30 😀 Liittykää mukaan katsomaan peliä. Päivittelen tätä julkaisua erätauoilla ja annan sohvaperunan silmin tyhjentävää kommenttia pelistä 😉 

 

JÄNNITYSVETO: 

Wincast unibetille: Mangiapane tekee maalin+ Calgaryn voitto varsinaisella peliajalla 

  • Tulikuuma Tkachuk jakelee työteliäälle ”Bread Manille” maukkaan onemaalin 😉 

 

LIVESEURANTA: 

 

  1. ERÄ

 

Hieno seremonia jäällä ”Remembrance Dayn” kunniaksi. Hattu päästä jällä nähtyjen veteraanien kunniaksi sekä muille, jotka uhranneet henkensä vapauden puolesta. 

Epäonninen avausmaali bluesille- rittich katkoi ohimennenn kiekon – ohjasi Barbashevill,e joka suti maaliin.
Pientä huolimattomuutta.
-Meinasi tulla toisesta Rittichin huolimattomasta syöttöyrityksesytä maalin takan maali. Ei ole Dave oikein hereilä – näkyykö aloitettujen pelien määrä ootteissa, painaako väsymys päälle. 
– St. Louis painaa ”ahneesti” päälle – Calgary vähän hitaalla päällä, paine enemmän Flamesin päässä
– Monahan läpi kuin varkain vaikena hetken aikana, mutta ei maalia – nyt tästä momentumia taskuun ja loppu 10 min luistinta liikkeelle
– Toinen ylivoima, nyt kiekkoa maalille ja karat sisään!
– Bennett turha jäähy, joka tappaa ylivoiman 🙁
– Omasta päästä lähtö tuottaa vaikeutta Calgaryllä, Blues karvaa aktiivisemmin.

–  Nyt erätauolla kova psyykkaus, luistinta liikkeelle, kovia taklauksia ja kotiyleisö liekkeihin. 

 

2. ERÄ

 

– Heti aktiivisempi erän alku, nelonen pirteää peliä. Hanifinilla maalintekopaikka Lucicin jakelusta.
– Nyt alkaa aktiivinen mailahäirintä ja liike näkymään paikkojen luonnissa. Tkachukin katkosta tuhannen taalan paikka, mutta pakki Stone toisesta aallosta vetää ohi maalin.
– ” Big Save Dave” herännyt, pari tärkeää torjuntaa
–  Calgaryltä maltillista puolustamista BLuesin parin pidemmän pyörityksen aikana
–  EI HERRANEN AIKA NÄIDEN CALGARYN JÄÄHYJEN KANSSA. AIVAN LIIKAA OTETAAN JOKA ILTA – taas ottaa aikansa, että pääsee peliin mukaan avn jälkeen.
– Dave pelasti takaiskuilta upeilla torjunnoilla avn aikana. Riederiltä myös tunnolista av pelaamista. Paine loppuun asti Bluesin päätyyn ja samalla vauhdilla takaisin omiin puolustamaan.
– Ja jäähyily jatkuu, kapteenilta huolimatom hyökkäyspään jäähy. Tätä edelsi Johnny Hockey hieno haasto.
– Ja av kostautuu, jäähyiltä on pysyttävä pois.
– Doctor Ryanin kentältä täydellistä karvauspeliä. Muut kentät saavat ottaa mallia.
– Nyt löydettiin jälleen hyvä pelipöhinä jäähyily n jälkeen. Vielä maali tähän erän loppuun niin mukavampi aloittaa kolmas erä.

– Vikaan erään yhtä raikas alku kuin toisessa. Kunnon taklauksia, kiekkoa maalille ja vaikka hakataan ne maalit. Peliä yksinkertaiseksi.  Blues lähtee varmasti puolustamaan pääasiassa johtoa. Nyt vaaditaan taisteluhenkeä koko joukkueelta. JA NE JÄÄHYT JÄTETÄÄN OTTAMATTA!!! 

 

3.ERÄ

 

– St. Louis pelaa kyllä pelottavan tasapainoisesti. Parempi erän alku heiltä. Dave ryösti Sundqvistin ja pitää vielä elossa nousumahdollisuudet.
– Huono vaihto Anderssonilta. Kaksi kiekonmenetystä omassa päässä. Onneksi ei tullut sen pahempaa jälkeä. Varmuutta syöttöihin.
– Vaikeaa on. Blues pelaa tunnollisesti johtoasemassa. Ei vippaile kiekko päätyyn ja pelkästään puolusta vaan kuluttaa aikaa kellosta kiekonhallinan kautta. Kaunista.
– Sieltähän se tuli!! Camoon Tkachuk! Blues passivoitui hieman liikaa. Mahtava syöttö Mangiapanelta, mies pelannut hienon pelin.
– Kakkoskenttää jäälle, heillä peli kulkee!!!
– Molemmissa maaleissa kaksi taitavasti mailaa käsittelevää mokkea. Luo lisää ulottuvuuksia peliin, kun maalivahti voi avata noinkin hyvin.
– Bennett ollut aktiivinen taklausten kanssa. Hienoja puhtaita taklauksia. Nostaa kummasti joukkueen energiatasoja.
– Tuosta maalista näki, että Hamonic halusi tuota maalia. Ei mikään kaunis kikkamaalia, kaikki lasketaan. Bluesin passiivisuus kostautuu lisää.
– Calgary tehnyt toiseksi eniten maaleja kolmannessa erässä koko nhlssä. Sama linja jatkuu.

JATKOAIKA

– Olen huomannut, että joukkueet ovat alkaneet käyttämään maalivahteja aktiivisemmin syöttäjinä. Rauhoittavat 3vs3 pelissä maalivahdille.
– Johnny Hockey vaeltelee ihan omissa maailmoissa. Kiekko karvattiin helposti, Schenn läpi – jäähy ja ylivoimalla Blues tekee voittomaalin.

 

LOPPUTULEMA: 

Kotipeliksi ei niinkään mairitteleva. Kone lähti yskähdellen käyntiin ja kaveri päästettiin 2-0 johtoon. Peli piristyi hieman toisessa erässä, mutta momentum tapettiin ottamalla jäähyjä. Dave piti tiukkoina hetkinä pelissä mukana. Kolmannen erän puolivälistä alken Blues passivoitui liikaa, joka mahdollisti nousun tasoihin. Jäähyt ratkaisi tämän pelin, kuten jatkoajalla nähtiin. 2 maalia avlla pelin aikana – molemmat jäähyt olisvat olleet vältettävissä. Tasaisuuden kultaisen keskitien etsintä jatkuu. 

 

POST GAME FIILISTELYÄ: 

https://www.nhl.com/flames/news/never-say-die/c-311103520?fbclid=IwAR3jFLxD3DwUaShID1z92h2Z-WRwh1rYflBIoSz8DR7-oOovxN0wIxNjbfY

https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/413696999308811/


Vastaa

Avaa chat