Menu
Rekisteröidy
Etusivu » Vesku sai oman slotin - Ilmaiskierroksia kaikille!

Vesku sai oman slotin – Ilmaiskierroksia kaikille!

Vesa-Matti Loirin kasvot ovat koristaneet jo vuosia Kolikkopelien sivustoa, mutta nyt Vesku saa aivan oman slotin. Pim-peli-pom on Veskulle omistettu slotti, joka perustuu Veskun rakastettuun ja ikoniseen Tyyne-hahmoon.

Pim-peli-pom virallinen julkaisu on tänään ja Kolikkopelit laittaakin heti jakoon kaikenlaista. Ilmaiskierroksia kaikille asiakkaille ja lisäksi käynnistyy turnaus, jossa varsin erikoisia ja hyviä palkintoja tarjolla 50 parhaalle.

Etkö muista tai tiedä, mikä ihmeen Tyyne? Vilkaise pieni pätkä videota ja pääset kärryille asiasta!

 

Kolikkopelit haluavat juhlistaa Pim-peli-pom julkaisua antamalla jokaiselle asiakkaalle 5 ilmaiskierrosta täysin ilmaiseksi ilman talletusvaatimuksia. Suuntaa Kolikkopeleille ja avaa kyseinen slotti, niin pääset pyöräyttämään ”tyyneä” viisi kierrosta.

Tarjoukset eivät lopu tähän, vaan Kindred Group laittoi ylimääräisen turnauksen käyntiin tästä päivästä alkaen. Turnaus kantaa nimeä Veskun onnenkiekka ja turnauksen palkintoina esimerkiksi pääsy Veskun 75-syntymäpäiville, signeerattuja Vesku kirjoja, rahapalkintoja ja tietysti ilmaiskierroksia. Tarkemmat säännöt ja ehdot löydät sivustolta.

Eikö vielä tiliä Kolikkopeleille? Lue muiden kokemuksia Kolikkopelit nettikasinosta ja lunasta mainio tervetuliaisbonus.

 

 

Kirjoittanut handy
Osa ylläpidon apinoita. Hävinnyt peleihin noin kymmenen vuotta netissä ja sitä ennen kioskien automaatteihin.
No comments yet