Etusivu » Trustlyn syytetään estävän kilpailevien palveluiden käytön

Trustlyn syytetään estävän kilpailevien palveluiden käytön

Ruotsalaista rahansiirtoyhtiö Trustlya syytetään markkinoiden vääristämisestä ja kohtuuttomista sopimuksista, joilla operaattoreita kielletään hankkimasta kilpailevia rahansiirtopalveluja asiakkailleen.

Valituksen tästä on tehnyt maksupalveluyhtiö Zimpler Ruotsin kilpailu- ja kuluttajavirasto Konkurrensverketille. Zimpler kertoo, että heillä on useita merkkejä ja todisteita siitä, että Trustly vaatii yksinoikeuden suorien pankkisiirtojen osalta pitkillä sopimuksillaan. Yhtiön mukaan tähän on viitteitä myös useilta heidän asiakkailtaan.

Trustly kiistää väitteet ja sanoo olevansa varmoja, että väitteet tulevat kumoutumaan tutkinnan myötä. Trustly kuitenkin kieltäytyy kommentoimasta tämän tarkemmin tapausta julkisesti tässä vaiheessa, vaan haluaa antaa Konkurrensverketille aikaa perehtyä heidän vastineeseen ja tehdä selvityksiä.

Mitä kokemuksia sinulla on aiheesta? Oletko huomannut, että Trustly olisi vallannut suorien pankkisiirtojen mahdollisuudet ja muut vastaavat palvelut poistuneet pelisivustoilta, joissa nykyisin vain Trustly käytössä? Jätä kommenttisi alle.

Ensimmäisenä aiheesta kertoi: Gamblinginsider

 


Kirjoita kommentti