Etusivu » Vastaa Ristikaksi.com-käyttäjäkyselyyn ja ansaitse timantti kauppaamme
Etusivu » Vastaa Ristikaksi.com-käyttäjäkyselyyn ja ansaitse timantti kauppaamme

Vastaa Ristikaksi.com-käyttäjäkyselyyn ja ansaitse timantti kauppaamme

KYSELY ON SULJETTU 26.11.2020

Ristikaksi.com-sivusto on toiminut nyt lähes 1,5 vuotta vedonlyöjien, kasinopelaajien, pokerimiesten -ja naisten sekä urheilun ystävien ilona ja lisäksi nyt neljä kuukautta myös slottistriimien seuraajien olohuoneena.

Sivustomme on kehittynyt matkan varrella paljon, ja siihen on lisätty uusia ominaisuuksia. Tavoitteenamme on kehittää sivustoa siihen suuntaan, että mahdollisimman moni peleistä kiinnostunut käyttäjä viihtyisi ja saisi enemmän irti sivustamme. Nyt kuulisimme mielellämme palautetta Teiltä käyttäjiltä. Palautteen avulla voimme kehittää toimintaamme parempaan ja käyttäjäystävällisempään suuntaan niin ulkoasun, käytettävyyden, sisällön ja monen muunkin asian suhteen.

Täytä ylläolevan painikkeen takaa löytyvä palautekysely, ja anna arviosi sivuston toiminnasta sekä kehitysideoita tai toiveita uusista. Kaikki vastaajat saavat kauppaamme käytettäväksi kolikkoa arvokkaamman timantin. Jos haluat timantin, niin anna tässä tapauksessa kyselyn lopussa olevaan ”Avoin palaute”-laatikkoon oma käyttäjätunnuksesi, ja lisäämme timantin kaikille käyttäjäkyselyn täyttäneille. Voit myös halutessasi täyttää kyselyn anonyyminä. Huomioi tässä tapauksessa, että nimettömille palautteille emme osaa kohdistaa timantteja, mutta kyselyn voi täyttää kuka tahansa käyttäjä (vaikkei sinulla olisi tunnusta sivustollamme) ja näin kertoa meille mikä sivustossa häiritsee; mikä toimii, mikä ei toimi niin hyvin. Voit samalla vaikuttaa millainen sivustosta tulevaisuudessa muodostuu.

Lomake kysely kuva
3

4 vastausta artikkeliin “Vastaa Ristikaksi.com-käyttäjäkyselyyn ja ansaitse timantti kauppaamme”

  1. larpalate sanoo:

    Kyselyyn vastattu mut enhän mä hokannu käyttäjätunnusta laittaa siihen ite kyselyyn 😀 liian kova into oli vissiin ni jäi ohje lukematta :p

  2. hrrmony sanoo:

    Kaikille tähän mennessä jo vastanneille on nyt timantit laitettu. Kiitos vastauksista ja vielä ehtii!

Vastaa