Etusivu » Pukkipartyt takaisin Valioliigan perjantai-illassa?

Pukkipartyt takaisin Valioliigan perjantai-illassa?

Valioliiga alkoi suomalaisten osalta riemastuttavasti, kun Suomella oli vihdoin syy olla ylpeä pelaajastaan maailmalla. Valioliigan kiinnostus nousi raketin lailla myös allekirjoittaneen pääkopassa, ja lauantain matsit ovatkin olleet yksi valopilkku myös synkemmillä vetoviikoilla. Vetoja näihin ei ole tarvinnut laittaa, sillä Teemu Pukin ja Norwichin bandwagonissa on ollut mukava fiilistellä ja matkustaa ilman vetojakin.

Maaleja tuli liukuhihnalta, ja Norwich vaikutti erittäin vahvalta joukkueelta. Pukki tyylitteli komeita häkkejä toisensa perään, ja homman piti helpottua entisestään, oltiinhan alussa kohdattu lähinnä kovia joukkueita. Koko Norwich oli fiiliksissä kun kaupungin ylpeys kuritti suurta ja mahtavaa Manchecter Cityä, ja teki ottelussa kolme maalia, joten kyse ei ollut mistään nyhjäämällä tulleesta tuurimaalista + puolustuksesta, vaan peli oli erittäinkin viihdyttävä.

Tämän jälkeen on synkät pilvet kasaantuneet Norwichin päälle. On kohdattu enemmän omantasoisia joukkueita yksi toisensa jälkeen, ja maalinteko ollut tervanjuontia, niin Pukille kuin koko joukkueelle.

Tasonnoston aika

Joukkueessa piilee valtava potentiaali, joka on jäänyt piippuun. Suurin osa ns. helpoista vastustajista on kohdattu kuitenkin vieraissa, ja jostain syystä siellä ei maaleja synny ei sitten mistään. Nyt pelataan jälleen Carrow Roadilla, ja vastaan asettuu vielä Norwichiakin heikommin suorittanut joukkue, hirvipaitainen Watford. Watford pääsi sijaiskärsijän rooliin, kun City pesi kasvojaan Norwich tappion jälkeen, ja siinä pelissä omissa soikin sitten 8 kertaa.

Norwichia seuranneena joukkueessa on valtavasti potentiaalia. Pukki on maaotteluissa osoittanut että maalintekotaidot eivät ole mihinkään kadonneet, vain itseluottamus tulee väkisinkin heikkenemään, kun peli ei kulje. Nyt on erinomaiset saumat tehdä korjausliike. Watford on Championship tason joukkue, ja jos miettii millä prosentilla Norwich kotonaan näitä hoiteli viime kaudella, pitäisi Norwichia tähän peliin selkeänä suosikkina. Nyt pisteitä tarvitaan kipeämmin kuin koskaan, ja Norwich tulee varmasti tähän peliin erinomaisella asenteella, mihinkään asennevammaan ei ole varaa. Watfordilta puuttuu se avausvoitto edelleen, ja vaikea nähdä että hurmioituneen Carrow Roadin kotiyleisön edessä mahdollisuudet siihen ovat erityisen hyvät.  Ja suomalaiset ovat monesti nähneet että kun Pukki pistää juhlat käyntiin, niin ne voi yltyä todella riehakkaiksi.

Oletin että Norwichin kertoimet ovat huomattavasti pienemmät tähän kotipeliin, joten 2,7 yllätti kovasti. Mikään Valioliigaguru en ole, satunnainen seuraaja vain, mutta se oma mutu taustalla sanoo, että kyllä tässä kertoimessa on oltava ilmaa. Isolla en näitä ei-vahvuusalueita panosta, mutta hyvän seurantavedon tästä tämän illan peliin kyllä saa.

Perustelu
Varovainen arvio. Tässä pelissä Norwich kyllä suosikkina, Watford edelleen ilman voittoa ja ainoa joukkue kanarialintujen takana, kotietu auttanee ja ehkä nähdään pitkästä aikaa Pukkiparty
Tulos
Tappio
Kohteen tulos
0-2
Päätöskerroin
-
CLICK FOR ADDITIONAL INFO
PVM
Päivitetään aikavyöhykettä
PVM
2019-11-08 15:13:50
Laji
Jalkapallo

vihjeitä 521

vihjeitä yht. 984

P-% 100.49

P-% 101.85

Sarja
Valioliiga (ENG)
Bookeri
Pinnacle
Valinta
Valinta: Norwich
Kerroin
Kerroin: 2.750
Kerroin
Kerroin: 7/4
Kerroin
Kerroin: 175
Rajakerroin
Rajakerroin: 2.400
Kerroin
Rajakerroin: 7/5
Kerroin
Rajakerroin: 140
todennäköisyys
41.667
Panos
Panos 7.0
Vihjaaja
Vihjaaja
habs

 

 

Vastaa

Avaa chat