NHL

Sarjatilastot
TOP vihjaajat
TOP bookkerit
TOP vihjaajat
TOP vedonlyöntiyhtiöiden tilastot
TOP bookkerit
#BookkeriVetojen määräP-%panoksia yhteensä
1.Bet36570109.05393
2.Pinnacle6394.35434.5
3.Coolbet5395.24327.5
4.Marathonbet11113.0739.5
5.Unibet10107.2151.5

Artikkelit on Jääkiekko

Urheilutapahtumat ja ottelut 16.3.2020

Koronavirus perui lähes kaikki urheilutapahtumat keväältä 2020 ja urheilun seuraajilla sekä betsareilla on täytettäväksi ennennäkemätön tyhjiö. Ammattivedonlyöjillä tilanne on tietenkin…

Uutiset

Urheilutapahtumat ja ottelut 15.3.2020

Uutiset

Jokerien matsissa ja Olybetin kassulla suomituristina

Habsin vihjeet ja ennakot

Jokerit hakemaan voittoputkelle jatkoa Tallinnassa

Habsin vihjeet ja ennakot

Kanada-Suomi U20 - korotettu kerroin Suomelle

Jääkiekko

Tältä sivulta löydät NHL-vihjeet tilastoineen. Voit jättää myös omat NHL-vihjeesi ja koota näin omat vedonlyöntitilastot ilman erillistä kirjanpitoa.

NHL on yksittäisenä urheilusarjana yksi seuratuimmista Suomessa ja viime vuosien kansainvälinen menestys sekä suomalaiset NHL-varaustilaisuuksien kärkinimet ja supertähdet tekevät jääkiekosta jatkuvasti enemmän ja enemmän seurattua syrjättäen samalla jopa perinteisiä yksilölajeja yleisurheilusta toisiin talvilajeihin.

Suomi on jääkiekkokansaa ja maassa on varsinkin keväisin lähes kuusi miljoonaa asiantuntijaa, erotuomaria ja valmentajaa, joista moni on lähtenyt mukaan myös vedonlyöntiin, jakaen samalla myös omia NHL-vihjeitään.

Myös me olemme Ristikakkosessa aktiivisia jääkiekon seuraajia ja vedonlyöjiä, jonka vuoksi olemmekin koonneet tähän joitain asioita, joita kannattaa NHL-otteluista vetoa lyövän ja NHL-vihjeitä jakavan on suositeltavaa huomioida.

Asioita, joita huomioida NHL-vihjeitä laatiessa

NHL-kausi on äärimmäisen pitkä. Se käsittää nykymuodossaan 82 ottelua runkosarjassa ja Stanley Cupin voittaakseen täytyy joukkueen selvittää neljä pudotuspelikierrosta, jotka pitävät sisällään ensimmäisen ja toisen kierroksen sekä konferenssin finaalit ja pudotuspelit huipentavat finaalit idän ja lännen parhaiden joukkueiden välillä.

Pitkä kausi tarkoittaa paljoa yllättäviä tilanteita, yllättäviä otteluita ja yllättäviä kierroksia, mutta pitkä kausi ja pudotuspelit erottelevat hyvät joukkueet vähemmän hyvistä ja samoin käy myös suurella otannalla NHL-vihjeiden osalta, kun puhutaan jopa tuhansista NHL-vihjeistä.

Tavallisesti NHL:ää vihjaava vedonlyöjä nostaa esille kotiedun, joukkueiden keskinäiset kohtaamiset, loukkaantumiset, aloittavat maalivahdit, runkosarjan tilanteen ja edelliset ottelut. Hyviä seikkoja kaikki, mutta toiset meistä laskevat eri osa-alueille erilaisen painoarvon ja joku taas huomioi vielä enemmän erilaiset kehittyneet tilastot, jotka yleistyivät varsinkin edellisen vuosikymmenen lopulla.

Mennään seuraavassa tarkemmin äskeihiin kohtiin.

Esimerkiksi keskinäisistä kohtaamisista tulee huomioida, että miltä aikaväliltä ne ovat. Toiset joukkueet pelaavat toisiaan vastaan äärimmäisen harvoin, joten viisi vuotta sitten pelattu ottelu ei välttämättä kerro kovinkaan paljon sen hetken voimasuhteista, vaikka sieltä joku kiva tilasto löytyisikin keskinäisistä voittojen tai maalimäärien osalta.

Loukkaantumisista nostetaan yleensä esille vain tähtipelaajat, jotka on toki huomioitu jo kertoimissa, mutta tässä vaiheessa jokainen voi pohtia, että onko tarpeeksi. Valitettavasti iso osa vihjaajista lyö automaattisesti vastustajaa, jos toiselta joukkueelta puuttuu ykkössentteri tai -puolustaja, mutta joku muu näkee tilanteen päinvastoin. Ehkäpä loukkaantuminen avaa hyvän sauman jollekin toiselle pelaajalle tai yksinkertaisesti vastustajan kertoimet ovat nousseet pelattaviksi. Sivussa voi olla myös todella hyvä alivoimapelaaja tai puolustava puolustaja, joka ei nimenä pomppaa esille samalla tavalla toisen supertähden kanssa.

Aloittavat maalivahdit nousevat esille jatkuvasti. Lähtökohta on se, että NHL:ssä ei ole huonoja maalivahteja ja parempien ja vähän huonompien välille saadaan selkeitä eroja lähinnä pitkässä juoksussa. Ykkös- ja kakkosmaalivahdeille on peluutuksen suhteen kuitenkin muutkin syynsä kuin pelaajalle maksettu palkka, eikä maalivahtien merkitystä voi tietenkään aliarvioida. Kertoimissa ja panostuksissa se näkyy välittömästi, jos 60 ottelua kaudessa pelaava ykkösmaalivahti on penkillä tai maalilla aloittaa joku ensimmäistä NHL-peliään. Tunne maalivahdit, mutta älä kuitenkaan laske liikaa niiden varaan. Muista myös, että toiset maalivahdit nousevat entistä paremmin esille pudotuspelien aikana ja jonkun kohdalla vanhat meriitit saattavat olla vain muisto nykytasosta.

Pelirasitus ja edelliset ottelut ovat myös olennainen osa NHL-vihjeiden perusteluja. Pelaajat ovat tottuneet pelaamaan monta kertaa viikossa ja jopa peräkkäisinä iltoina. Yleensä peräkkäiset ottelut luetaan levänneen joukkueen eduksi, mutta osa pelaajista onkin muistuttanut, että toinen ottelu voi olla jopa edellistä parempi. Pelimatkat ovat kuitenkin tavallisesti pitkät, kuin myös vieraskiertueet, joista on usein alkanut onnistuessaan myös hyviä voittoputkia. Niistä seuraavaksi.

Itseluottamus on siis valtavan iso osa huippu-urheilua ja se syntyy etenkin voittoputkien kautta, joten voittavan joukkueen matkassa on mukavaa olla, mutta hyvin usein se näkyy ei-pelattavina kertoimina. Monella joukkueella taas peli jollain tavalla vapautuu kevään lähestyessä, kun taistelu pudotuspelipaikasta tuntuu olevan ohi. Tämä on lähes toistuvasti nähtävä ilmiö, kun syksyllä ja talvella sukeltanut joukkue alkaakin voittamaan päivän pidentyessä.

Yleisimmät NHL-vihjeet ja missä lyödä vetoja NHL:ään?

NHL-vedonlyönti ja NHL-vihjeet jakautuvat käytännössä kahteen kategoriaan, eli voittajavetoihin ja ottelussa tapahtuviin asioihin, kuten ottelun voittaja, maalimäärät ja tasoitusvedot. Myös live-veto NHL:stä on suosittua.

NHL-vihjaajien ykkössivustona voitaneen pitää usean muun lajin tavoin Pinnaclea, kun puhutaan ottelun alla lyödyistä vedoista. Muita mainitsemisen arvoisia ovat etenkin Unibet, Bet365 ja NordicBet riippuen siitäkin, että haluaako esimerkiksi mahdollisimman laajan kohdevalikoiman laukauksista pelaajien pisteisiin vai keskittyykö live-vetoihin.

Vastaa

Avaa chat