Etusivu » Pelitarjoaja » Williams-interactive » Raging Rhino Megaways

Raging Rhino Megaways


Alkuperäinen Williams Interactiven valmistama Raging Rhino on ehdottomasti yksi tunnetuimmista ja eniten pelatuista kasinopeleistä. Silloisen julkaisunsa aikaan vuonna 2015 se oli jopa yksi harvoista peleistä, joka tarjosi reilusti tavallisesta poikkeavan linjamäärän (4 096) ja erityisesti tavallista paremman tai karumman varianssin, palautusprosentilla 95,91 %.

Suunnilleen noihin samoihin aikoihin varsinkin australialainen Big Time Gaming alkoi lyömään kapuloita rattaisiin sen verran, että mielenkiinto kääntyi enemmänkin heidän megaways-peleihin. Nyt Williams Interactive on kuitenkin tehnyt ratkaisun, jossa se yhdistää oman ideansa hyödyntämällä siinä BTG:n pelimoottoria.

Seuraavassa menemme pelin tarkempiin yksityiskohtiin, joista selviää, että millä tavalla tämä megaways-käännös on oikein toteutettu.

Yksityiskohtia Raging Rhino Megaways -pelistä

Linjoja Raging Rhino Megaways sisältää reelikohtaisesti vaihtelevan rivimäärän vuoksi enintään 117 649 kappaletta. Kierroskohtaisen linjamäärän näkee pelin ylälaidasta ja samalla silmiin pistää megaways-peleistä tuttu ”ylimääräinen” rivi kuvioita, jotka voivat helpottaa osumien saamisessa pelin keskimmäisillä reeleillä.

Aina voitto-osuman tullessa kyseiset kuviot hajoavat ja uudet putoavat näiden tilalle niin pitkään, kunnes uusia voittoyhdistelmiä ei enää esiinny. Tämä ketjureaktio on sekin megaways-pelien tunnusmerkkejä.

Pelin voittokuvioihin lukeutuvat korttipakan numerot ja kirjaimat 9-A, joita seuraavat eläinkuviot, joista paras on tietenkin sarvikuono – arvoltaan 25 x panos. Wildina on auringonlaskun valaisema puu ja scatterina esimerkkikuvassakin oleva timantti.

Ainoana bonustoimintona tässä pelissä ovat ilmaiskierrokset, jotka avautuvat minimissään neljän timanttikuvion kautta. Oletusmäärä ilmaiskierroksia on kahdeksan ja erikoisuutena wildit voivat kertoa voitot jopa viidellä – ja aina enemmänkin, mikäli peliruudulla esiintyy useampi wild.

Vähintään kolme timanttikuviota ilmaiskierroksilla tuovat kahdeksan lisäspinniä, eikä niille ole määritelty mitään ylärajaa.

Mikäli voitot jäävät bonuskierroksilla todella vähiin (alle 10 x panos), niin tällöin Raging Rhino Megaways palauttaa panoksen takaisin 10-kertaisena. Jonkun mielestä ehkä huvittavaa, mutta ainakin enemmän kuin ei mitään.

Niin kuin yleensäkin – bonustoiminto on se mielenkiintoisin pelin osuus, mutta melkein vielä tärkeämpi seikka on, että erikoistoimintojen puuttumisesta huolimatta peruspelikään ei ole liian tylsä, vaan se voi tarjota yhtä lailla mahdollisuuden suurille voitoille eläin- ja wild-kuvioineen. Kaikki ei jää näin scattereiden mahdollisesta puuttumisesta kiinni, joita megaways-peleissä saa tavallisesti melko pitkään odotellakin.

Yhteenveto

Kaiken kaikkiaan voidaan sanoa, että Raging Rhino Megaways oli loistava päivitys jo erinomaiseen sekä siihen alkuperäiseen Raging Rhinoon verrattuna.

Toisena hyvänä puolena mainittakoon, että vuonna 2015 julkaistu Raging Rhino on edelleenkin pelattavissa paremman tarjonnan pelisivustoilla, joten jos megaways-versio ei herätä kiinnostusta tämän pelin kohdalla tai yleensäkään, niin toinenkin versio on saatavilla ja sama tietenkin myös toisinpäin.

Ehkäpä tämä onkin se 2020-luvun linjaus, mikä näkyy jo niin elokuvissa kuin videopeleissäkin, että nyt myös vanhemmat videoslotit tulevat näkemään yhä enemmän erilaisia kasvojenkohotuksia joko enemmän alkuperäistä versiota mukaillen tai tällaisina megaways-peleinä.

Pelaa täällä


Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Lisenssit
Curacao eGaming
Gambling Commission
Malta Gaming Authority
Spelinspektionen
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat
Array ( [buffer-processor-start] => 1 )