Etusivu » Pelitarjoaja » Thunderkick » Crystal Quest: Arcane Tower

Crystal Quest: Arcane Tower

Arvostelu

Crystal Quest: Arcane Tower on Thunderkickin sekä ReelPlayn yhteistyössä valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin vuoden 2020 joulukuussa.

Kyseessä on jatko-osa aiemmin samaisen vuoden syksyllä päivänvalon nähneelle Crystal Quest: Deep Jungle -pelille. Mikäli ennustukset osuvat oikeaan, niin jatkoa tullee myöhemmin lisääkin, kun muistamme heidän Beat the Beast -pelisarjan.

Tällä kertaa matka käy kuvitteelliseen kylään, jonka keskelle peliruutu on asetettu. Pelaamisen kuluessa voi törmätä niin voittokertoimiin, toisiinsa linkittyviin reeleihin kuin myös tietenkin ilmaiskierrostoimintoon. Näistä lisätietoja alempana.

Yksityiskohtia Crystal Quest: Arcane Tower -pelistä

Crystal Quest: Arcane Tower on 6×4 -suuruiselle pohjalle luotu videoslotti, jonka raameissa kulkee 4 096 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. Voittoyhdistelmiin vaaditaan vähintään kaksi toisiinsa sopivaa voittokuviota tai niiden ja wildien yhdistelmiä. Tätä seuraa voittokuvioiden rikkoutuminen, jonka jälkeen tyhjät paikat täytetään uusilla voittokuvioilla.

Voittotaulukko alkaa pienemmistä jalokivistä, joiden värit ovat sininen, vihreä, keltainen, oranssi sekä vaaleanpunainen. Niitä seuraavat suuremmat jalokivet tai kristallit – nyt väreiltään siniset vihreät ja punaiset. Kaksi parasta voittokuviota ovat ritarit ja velhot. W-kirjaimet kuvastavat wildeja ja ne on mahdollista nähdä viidellä viimeisellä reelillä. Scatter-merkkeinä näemme aarrearkut.

Ylempänä mainitsimme rikkoutuvista voittokuvioista. Jos sellaiset eivät itsessään tee pelaamisesta erityisen jännittävää, niin tilannetta parantavat voittoyhdistelmistä nousevat voittokertoimet. Ne kasvavat yhdellä aina ketjureaktion sisällä nähdyistä voittoyhdistelmistä. Voittokertoimet nollautuvat pelikierroksen vaihtuessa toiseen.

Toisena erikoistoimintona vastaan tulevat linkittyvät reelit. Monet pelaajat tietävätkin mitä niillä tarkoitetaan, mutta vielä kertauksen vuoksi. Pelikierrosten alussa kahdesta kuuteen reeliä voi linkittyä keskenään samanlaisiksi – eli tällöin vierekkäisissä reeleissä on tismalleen samoja voitto- ja/tai erikoiskuvioita.

Ilmaiskierrostoiminto aktivoituu pelaajan saadessa minimissään kolme scatter-merkkiä, joista palkitaan 12:lla ilmaiskierroksella. Niiden yli menevistä scatter-merkeistä annetaan kolme lisäkierrosta, joita on mahdollista kerätä myös ilmaiskierrosten aikana. Ilmaiskierrostoiminto aloitetaan peruspelissä olleella voittokertoimella, joka kasvaa taas voittoyhdistelmistä, mutta erona peruspeliin se ei nollaudu lainkaan. Mikäli reeleille osuu wild ilman sitä seuraavia voittoja, niin tällöin kyseinen wild räjähtää niille sijoilleen rikkoen samalla kaikki kuviot omalta riviltään ja reeliltään.

Maksimivoitto Crystal Quest: Arcane Tower -pelissä on 15 000 x panos ja sen palautusprosentti on 96,17 %.

Yhteenveto

Tämän perusteella näyttäisi siltä, että Thunderkick on yhdistänyt tähän pelijulkaisuun useita jo ennestään tuttuja ominaisuuksia pelialalta.

Vaikka enemmän tai vähemmän kaikki onkin nähty ennenkin, niin mitään suoraa vertailukohtaa Crystal Quest: Arcane Towerille ei löydy, jos ei itse pelisarjan avausosaa sellaiseksi lueta. Suurin muutos aiempaan onkin se, että mysteerikuvioiden paikan täyttävät nyt linkittyvät reelit.

Kolme tähteä.


Bonus
Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Lisenssit
Curacao eGaming
Gambling Commission
Malta Gaming Authority
Spelinspektionen
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Voittajat
Kokemuksia
Odota hetki... Ladataan...
FAKTAT

Muistithan, että voit pelata Crystal Quest: Arcane Tower peliä esimerkiksi täällä

Avaa chat