×
Etusivu » Game provider » Stakelogic » Mystical Santa Megaways

Mystical Santa Megaways


Mystical Santa Megaways on StakeLogic -nimisen pelivalmistajan vuonna 2019 julkaisema megaways-peli, joka on pelattavissa myös mobiililaitteilla.

Kyseessä on vasta toinen megaways-peli, jonka Stakelogic on valmistanut ja kaikkein mielenkiintoisimpana tietona mainittakoon, että Mystical Santa Megaways on peräti ensimmäinen jouluaiheinen megaways-peli kaikki pelivalmistajat mukaan luettuna.

Mystical Santa Megaways on valmistettu Big Time Gamingin tunnetuksi tekemää pelimoottoria käyttäen, joten pohjimmiltaan se ei juurikaan ero muista vastaavista, mutta mistään aiempien julkaisujen täydellisestä kopiostakaan ei ole kyse.

Yksityiskohtia Mystical Santa Megaways -pelistä

Mystical Santa Megaways on kuuden reelin ja enimmillään seitsemän rivin videoslotti, josta löytyy yhtä pelikierrosta kohden 324-117 649 kappaletta. Jokaisella pelikierroksella rivien määrä vaihtelee kahden ja seitsemän välillä, joiden lisäksi peliruudun yläosasta löytyy megaways-peleissä usein tavattu ylimääräinen linja tai rivi.

Jokaisesta voitosta alkaa enemmän tai vähemmän pitkäkestoinen ketjureaktio. Tämän aikana voittokuviot hajoavat ja näiden tilalle putoaa uusia, kunnes voittoyhdistelmiä ei enää löydy.

Voittotaulukko Mystical Santa Megaways -pelissä alkaa korttipakan kuvioilla väliltä 9-A, jotka saavat seuraa pelin teemaan paremmin sopivista voittokuvioista. Nämä kuviot ovat lumiukot, porot, tontut ja joulupukit. Päävoittokuvion arvo yhdeltä täydeltä linjalta on 50 x panos, joka on hyvin tyypillinen 6×7 -kokoiselle megaways-pelille.

Mystical Santa Megaways sisältää kaksi erilaista wildia, joista ensimmäinen on normaali kaikki voittokuviot korvaava wild ja toinen wild voi sisältää voittokertoimen x2, x3, x5 tai jopa x10. Kaikki voittokertoimet voivat kertoa toisensa myös keskenään.

Scatterina toimii joulukuusi, joista sekä muista Mystical Santa Megaways -pelin erikoistoiminnoista lisää seuraavaksi.

  • Mystical Santa Megawaysista löytyy neljä erikoistoimintoa, jotka aukeavat tontun ilmestyessä lahjapaketteineen peliruudulle peruspelin tai ilmaiskierrosten aikana.
  • Matching Symbols: Peliruudulle lisätään satunnainen määrä voittokuvioita voittoyhdistelmän luomiseksi.
  • Extra Wilds: Peliruudulle lisätään satunnainen määrä wildeja.
  • Multiplier Wild: Voittokertoimen sisältävä wild lisätään jollekin kolmesta keskimmäisestä reelistä.
  • Free Spins: Peliruudulle / reeleille lisätään satunnainen määrä scattereita, jotka nostavat ilmaiskierrostoiminnon aktivoimisen todennäköisyyttä.
  • Ilmaiskierrostoiminto: Mystical Santa Megaways -pelin ilmaiskierrostoiminto käynnistyy saamalla 4-6 scatter-merkkiä yhden pelikierroksen aikana. Neljä scatteria antaa 12 ilmaiskierrosta ja tätä useammasta saa aina viisi lisää. Ilmaiskierrosten aikana tonttu nostaa voittokerrointa yhdellä aina peliruudulla käydessään. Voittokertoimelle ei ole rajoituksia ja se kertoo itsensä myös voittokertoimien sisältävien wildien kanssa.

Mystical Santa Megaways -pelin palautusprosentiksi on ilmoitettu StakeLogic-pelivalmistajan toimesta 96,114 % ja maksimivoitto on lähes 10 000 x panos.

Yhteenveto

Jouluteemaiset kasinopelit ovat sellaisia, joita tulee harvemmin kehuttua, sillä tavallisesti ne ovat vain luotu uudella ulkoasulla jonkun aikaisemman julkaisun päälle. Mystical Santa Megawaysin kohdalla näin ei ole, jonka lisäksi mielenkiintoa sitä kohtaan lisää myös BTG:n pelimoottori ja ainakin jollain tasolla mahdolliset suurvoitot.

Erikois- ja ilmaiskierrosominaisuuksiltaan Mystical Santa Megaways on hyvin yksinkertainen, mutta näidenkin osalta se erottuu positiviisella tavalla valtaosasta muista jouluteemaisista videosloteista. Teemastaan se saa julkaisunsa aikaan pienen etumatkan toisiin megaways-peleihin, mutta on odotettavaa, että muut seuraavatkin välittömästi perässä.

Mystical Santa Megaways on kuitenkin sen verran hyvä julkaisu, että se ansaitsee neljä tähteä, eikä sen pelaaminen katso vuodenaikaa.

Mikäli Mystical Santa Megaways teki vaikutuksen, niin suosittelemme testaamaan myös samaisen pelivalmistajan vuonna 2019 julkaisemaa Black Gold Megaways -peliä.

Pelaa täällä


Ladataan...
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat