Etusivu » Pelitarjoaja » Relax-gaming » Kluster Krystals Megaclusters

Kluster Krystals Megaclusters

Arvostelu

Kluster Krystals Megaclusters on Relax Gamingin valmistama todella korkean varianssin videoslotti, jonka julkaisu tapahtui netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2021 tammikuussa.

Järjestyksessään tämä on nyt kolmas megaclusters-peli ja niistä kaikkein ensimmäinen, joka on tehty yhteistyössä Big Time Gamingin kanssa, mutta ei täysin heidän toimesta.

Teemana näemme revontulien valaiseman kuvitteellisen maailman, jonka keskelle peliruutu on asetettu kahden kivisen pylvään väliin. Mitä tulee pelin erikois- ja ilmaiskierrostoimintoihin, niin ne ovat mukavan erilaiset verrattuna Big Time Gamingin pelijulkaisuihin, joista niistäkin on tosin vasta kahden videoslotin otanta.

Katsotaankin seuraavassa tarkempia yksityiskohtia Kluster Krystals Megaclustersista, jotta saamme tarkemman käsityksen siitä, että mihin suuntaan Relax Gaming on lähtenyt tätä pelisarjaa viemään.

Yksityiskohtia Kluster Krystals Megaclusters -pelistä

Kluster Krystals Megaclusters on viisi reeliä leveälle sekä viisi riviä korkealle pohjalle luotu videoslotti. Voittoyhdistelmiin vaaditaan vähintään kahdeksan toisiinsa sopivaa voittokuviota, joiden täytyy koskettaa toisiaan joltain neljästä laidastaan.

Voittotaulukko on valikoimaltaan harvinaisen kapea, kun siellä on ainoastaan viisi voittokuviota, joskin niistä kaikista on koon mukaan neljää erisuuruista versiota. Arvokkain voittokuvio on väritykseltään punainen sen maksaessa panoksen takaisin 50-kertaisena vähintään 20 voittokuvion yhdistelmästä. Erikoiskuvioita ovat voittokertoimia osoittavat kristallit sekä bonus-tekstein koristellut scatter-merkit. Kuten nyt pystyy huomaamaan, niin wildit on jätetty pois, joka onkin nykyään melko harvinainen ratkaisu.

Tähän saakka olemme nähneet megaclusters-peleissä voittokuvioiden pilkkoutuvan pienempiin osiin niiden ollessa voittoyhdistelmissä. Mikä on edelleen samaa, niin voittoyhdistelmät kyllä rikkoutuvat ja niiden paikat täytetään uusilla voittokuvioilla, mutta samalla voittoyhdistelmien vieressä olevat voittokuviot kasvattavat kokoaan. Ehkä hieman monimutkaisesti selitetty, mutta pelatessaan tai videota katsoessaan mekaniikan ymmärtää varsin helposti. Ideana on siis se, että seuraavien voittoyhdistelmien saaminen on helpompaa, kun yksittäinen voittokuvio voi olla jopa neljän kuvion suuruinen.

Kasvavien voittokuvioiden lisäksi pelaamiseen tuovat lisäjännitystä myös voittokertoimet. Toisinaan peliruudulle putoaa voittokertoimia sisältäviä symboleja, joiden esittämä voittokerroin on x1, x2, x3, x4, x5 tai korkeimmillaan x10. Voittokerroin voi korottua alkukerrointaan kolme kertaa suuremmaksi kyseisen symbolin ollessa kiinni voittoyhdistelmissä.

Peliruudun alaosassa on mittari, jossa näkyy kuusi jalokivin merkattua kohtaa. Yksittäinen kohta syttyy palaamaan aina jokaisesta voittoyhdistelmästä. Kun kaikki kuusi kohtaa palavat, niin tällöin aktivoituu jokin kolmesta erikoistoiminnosta. Niiden vaikutus kohdistuu voittokuvioihin, joista jotkut värit tai pienemmät voittokuviot vaihdetaan toisenlaisiksi tai korotetaan aiempaa paremmiksi.

Äskeisessä tuli jo paljon uutta ja siihen kategoriaan menee sekin tapa, jolla edetään Kluster Krystals Megaclustersin ilmaiskierrostoimintoon. Ensinnäkin peliruudulle täytyy saada yksittäinen scatter-merkki. Tällaisessa erikoiskuviossa on neljä osiota, jotka syttyvät erikoistoimintojen jalokivien tavoin aina silloin, kun scatter-merkki on voittoyhdistelmän vieressä. Neljännen osion sytyttyä palamaan aloitetaan seitsemän ilmaiskierrosta, joiden päälle on mahdollista saada neljä lisäkierrosta vastaavalla menetelmällä. Mikä erikoista, niin peruspeli ja ilmaiskierrostoiminto eivät poikkea toisistaan tavalla eikä toisella. Tai ehkä siinä mielessä, että voittoyhdistelmät ovat nyt todennäköisempiä kuin peruspelissä.

Maksimivoitto tässä videoslotissa on 9 922 x panos ja sen palautusprosentti on pitkässä juoksussa 96,49 %.

Yhteenveto

Oikeastaan kaikissa megaclusters-peleissä on vielä tässä vaiheessa jonkinlainen uutuudenviehätys. Edellinen johtuu tietenkin niiden pienestä määrästä, mutta joka tapauksessa ne ovat tällä otannalla eronneet toisistaan ehkä vieläkin enemmän, mitä näimme megaways-pelien aikakauden alkupuolella.

Voidaan sanoa niinkin, että Relax Gaming on tehnyt yllättävänkin erilaisen megaclusters-pelin. Aiemmin tuli oletettua, että niissä kaikissa tulisi säilymään sama mekaniikka pienempiin osiin rikkoutuvine voittoyhdistelmineen, mutta näin ei nähtävästi ole.

Erilaisuudestaan huolimatta Kluster Krystals Megaclusters ei ole tämän pelisarjan paras julkaisu, mutta sitä voinee pelata kuitenkin useammankin kerran.

Kolme tähteä. Pitää siitä sitten tai ei, niin vuosia myöhemmin voimme muistella Relax Gamingin olleen se pelivalmistaja, joka julkaisi kolmannen megaclusters-pelin ja ensimmäinen pelivalmistaja sitten australialaisen Big Time Gamingin, joka on yleensäkään sellaisen esitellyt. Ehkäpä megaclusters-pelit eivät jätä samanlaista jälkeä pelialalle kuin sadat megaways-pelit, mutta niidenkin suosio näyttäisi olevan hyvässä nousussa sitten kesän 2020 ja Star Clusters Megaclustersin julkaisun.


Bonus
Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Lisenssit
Curacao eGaming
Gambling Commission
Malta Gaming Authority
Spelinspektionen
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Voittajat
Kokemuksia
Odota hetki... Ladataan...
FAKTAT

Muistithan, että voit pelata Kluster Krystals Megaclusters peliä esimerkiksi täällä

Avaa chat