×
Etusivu » Game provider » Red-tiger » Eagle Riches

Eagle Riches


Eagle Riches on Red Tigerin vuoden 2019 joulukuussa julkaisema todella korkean varianssin videoslotti, josta on luotu oma versionsa myös mobiililaitteilla pelaaville.

Teema vie pelaajan pohjoisamerikkalaiselle tasangolle, jolta löytyy pelin nimestä löytyvien kotkien lisäksi lukuisia muitakin alueelle tyypillisiä nisäkkäitä.

Ulkoisesti Eagle Richesia voi pitää hienosti viimeisteltynä kasinopelinä, jossa ei ole kuitenkaan mitään erityisen näyttäviä animaatioita. Äänipuoli on länkkäripeleistä tuttua musiikkia sekä reelien pitämää raksutusta.

Red Tigerista tulee vuoden 2019 osalta mieleen lähinnä megaways-pelit, joten tämän testikerran suorittaminen kiinnostaa jopa selvästikin tavallista enemmän.

Yksityiskohtia Eagle Riches -pelistä

Eagle Riches on viiden reelin levyinen ja neljä riviä korkea videoslotti, josta löytyy 40 vasemmalta oikealle luettavaa voittolinjaa. 40 linjaa on tänä päivänä jokseenkin harvinaisempi lukema, mutta moni pelaaja muistanee vuosikymmenen alusta, miten 30- ja 40-linjaiset pelit toivat hyvää vaihtelua aiempaan ja jotkut niistä ovat pitäneet suosionsa aina tähän päivään saakka.

Pelin voittotaulukko alkaa enemmän kuin tavalliseen tyyliin korttipakan kuvioilla 10-A, joille seuraa tekevät puumat, pässit, sudet, biisonit ja kotkat, jotka ovat arvoltaan yhdeltä täydeltä linjalta 20 x panos.

Yllättäen Eagle Riches -pelistä ei wildeja löydä ollenkaan, mutta scattereina toimii Texas Longhornin kallo, joka on varustettu Eagle Spins -tekstillä.

  • Eagle Shadow -toiminto voi käynnistyä satunnaisesti peruspelin ja ilmaiskierrosten aikana. Tällöin suuri kotka lentää peliruudun yli peittäen voittokuvioita tähdin koristelluin kultaisin laatoin. Kaikkien laattojen takaa paljastuu samanlainen voittokuvio.
  • Eagle Riches -pelin ilmaiskierrostoiminto käynnistyy saamalla yhdellä pelikierroksella scatterit reeleille 1, 3 ja 5. Ilmaiskierrosten erikoisuutena on se, että Eagle Shadow -toiminto aktivoituu nyt tavallista useammin ja se voi lentää peliruudun yli jopa useammin kuin kerran yhden ilmaiskierroksen aikana.

Eagle Richesin maksimivoitto on 2412 x panos ja yksi täysi ruutu kotkia maksaa panoksen takaisin 800-kertaisena.

Palautusprosentti Eagle Riches -pelissä on pitkässä juoksussa 95,68 % ja volatiliteetti on aivan kärkipäätä, eli suuri.

Yhteenveto

Kohtalaisen vähän käytetty teema, näyttävät grafiikat, 40 voittolinjaa ja hyvin korkea varianssi antoivat olettaa Eagle Richesin olevan jopa yksi vuoden parhaimmista peleistä, mutta käytännössä yhden toiminnon sisältävän pelin on sellaiseksi hyvinkin vaikeaa nousta.

Eagle Riches -pelistä voi hyvinkin kuvitella saavansa pidemmällä pelikerralla joitain yli 100 x panos -kokoisia voittoja, mutta varsinkin peruspelin tylsyys tai korkean varianssin kurjempi puoli saattavat tehdä siitä tehtävästä mahdottoman.

Kahden tai niukasti kolmen tähden peli, jossa olisi ollut saumoja paljon parempaankin.

Pelaa täällä


Ladataan...
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat