Etusivu » Pelitarjoaja » Netent » Divine Fortune Megaways

Divine Fortune Megaways

Arvostelu

Divine Fortune Megaways on NetEntin valmistama keskikorkean tai korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2020 marraskuussa.

Megaways-pelien aikakaudella NetEnt on ottanut ikään kuin uudelleen tuulta purjeisiinsa, kun se on julkaissut megaways-versioita sen 2000- ja 2010-luvun tunnetuimmista videosloteistaan. Nyt vuoronsa saa – ehkä pikkuisen yllättäenkin, vuonna 2017 julkaistu Divine Fortune.

Tuon pelisarjan avausosan me muistamme Kreikan mytologiaan pohjautuvana jackpot-pelinä, jonka peruspeliä sekä ilmaiskierroksia piristivät erilaiset wild-toiminnot. Divine Fortune Megaways on ulkoisesti hyvinkin samanlainen edeltäjänsä kanssa, mutta joidenkin pelaajien harmiksi juurikin jackpot-voitot on nyt jätetty pois ja palautusprosentissa on tultu hieman alaspäin, joskin samalla maksimivoittoa korottaen.

Yksityiskohtia Divine Fortune Megaways -pelistä

Divine Fortune Megaways on kuusi reeliä leveä sekä enintään seitsemän riviä korkea videoslotti, jonka kierroskohtainen linjamäärä on 64-117 649. Näin se edustaa megaways-pelien yleisintä mallia, jollaisia on valmistettu jo useiden vuosien ajan.

Tästä yleisestä mallista mennään taas harvinaisempaan, kun katsotaan peruspelin toimintaa tarkemmin. Esimerkiksi ylä- tai alalaidassa ei tällä kertaa nähdä neljä reeliä leveää ylimääräistä riviä. Poikkeus totuttuun tulee myös voittavista pelikierroksista, jolloin voittoyhdistelmät eivät rikkoudukaan aloittaakseen ketjureaktion. Täten pelaaminen on paremmin verrannollinen useimpiin toisiin videoslotteihin, jotka eivät hyödynnä Big Time Gamingin megaways-moottoria.

Voittoyhdistelmiin vaaditaan vähintään kaksi sopivaa voittokuviota sellaisenaan tai wildien kanssa sekoitettuna. Näitä voittokuvioita ovat korttikuviot 10-A, aarnikotkat, Minotaurokset, Nemean leijonat sekä Medusat. Näiden arvo yhdeltä täydeltä voittolinjalta on 0,5-5 x panos, joka on aavistuksen ennakoitua vähemmän. Wildit ja scatter-merkit näkyvät myös ylemmässä esimerkkikuvassa – eli Pegasokset sekä Zeuksen salamaa puristavat nyrkit.

Voittohaarukka ei siis yllä sinne 50 x panos saakka, jos se on ollutkin lähes kuin vakio useimmille megaways-peleille. Tätä pudotusta paikkaavat erilaiset wild-toiminnot, joista lisätietoja seuraavaksi.

  • Falling Wild Re-Spin: Pegasos-wildit laskeutuvat rivi-riviltä alemmas, kunnes katoavat pois näkyvistä.
  • Wild-on-Wild: Aktivoituu, kun edellisen taakse saa toisen wildin. Nyt koko reeli (2-7 kuviota) on wild, josta se laskeutuu alemmas.

Neljä tai sitä useampi scatter-merkki vie pelaajan Divine Fortune Megawaysin ilmaiskierrostoimintoon, jossa odottelee vastaavassa järjestyksessä 10, 15 tai 20 ilmaiskierrosta.

Ilmaiskierroksilla kaikki wildit käyttäyvät automaattisesti Wild-on-Wild -toiminnon tavoin, eli niistä kaikki pinotaan toistensa päälle, josta ne Respinien jatkoksi laskeutuvat lopulta alariviä kohti ja sieltä pois. Tämän lisäksi ilmaiskierroksilla on keräilytoiminto. Viisi pronssista, hopeista tai kultaista kolikkoa keräämällä pelaaja palkitaan kolikkovoitolla, joka on 10, 25 tai jopa 500 x panos. Näiden keräilyjen kohdalle ei ole asetettu mitään ylärajaa, joten hyvällä tuurilla useampikin kolikkovoitto saattaa tarttua mukaan ilmaiskierroksilta toisten voittojen lisäksi.

Pelin palautusprosentti on pitkässä juoksussa korkeintaan 96,09 %.

Yhteenveto

Kuten jo peliesittelyn alussa totesimme, niin tämä julkaisu tuli kuin puskista, jos esimerkiksi Gonzo’s Quest Megaways ja Twin Spin Megaways olivatkin sellaisia videoslotteja, joita saattoi odottaa NetEntilta (ja Red Tigerilta) näkevänsä.

Kun alkuperäinen Divine Fortune ei sekään ollut mikään vuosikymmenen merkittävin pelijulkaisu, niin megaways-version kohdalla rimaa ei tarvinnut asettaa erityisen korkealle. Näiden kahden välillä vertailua tehdessä puhutaankin varsin samanlaisista peleistä, joissa on oikeastaan samat voittokuviot sekä wild-toiminnot. Progressiivisesti jopa satoihin tuhansiin euroihin kasvavat jackpot-voitot on laitettu sivuun, joten Divine Fortune Megawaysin ilmaiskierrostoiminnossa ei ole siten enää vastaavaa jännitystä, jos ei sitä sitten löydä kultaisista kolikoista, korkeammasta linjamäärästä tai pinotuista wildeista.

Kolme tähteä.


Bonus
Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Lisenssit
Curacao eGaming
Gambling Commission
Malta Gaming Authority
Spelinspektionen
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Voittajat
Kokemuksia
Odota hetki... Ladataan...
FAKTAT

Muistithan, että voit pelata Divine Fortune Megaways peliä esimerkiksi täällä

Avaa chat