×
Etusivu » Game provider » Isoftbet » Dragon Match Megaways

Dragon Match Megaways


Dragon Match Megaways on iSoftBetin vuoden 2020 huhtikuussa netti- ja mobiilikasinoilla julkaisema korkean varianssin videoslotti.

Teema vie pelaajan jälleen keskellä Kiinalaista mytologiaa, joka näkyy niin peliruudun taustassa ja sen vuorissa kuin tietenkin myös lohikäärmeissä.

iSoftBetille Dragon Match Megaways on kaikkiaan kolmas megaways-peli, jonka se on julkaissut ja näistä kolmesta takuulla erikoisin.

Yksityiskohtia Dragon Match Megaways -pelistä

Dragon Match Megaways on poikkeuksellisesti neljän reelin ja enintään seitsemän rivin megaways-peli, jonka suurin mahdollinen linjamäärä on 3 136 voittolinjaa ja pienin ainoastaan 36 voittolinjaa. Tässä tulee siis huomata se, että megaways-nimi tulee puhtaasti Big Time Gamingin pelimoottorista ja itse linjamäärä voi olla näin selvästikin pienempi, mitä jossain toisessa videoslotissa.

Vaikka peliruutu onkin erilainen kuin normaalisti, niin Dragon Match Megaways toimii tavallisen megaways-pelin tyyliin. Jokainen pelikierros alkaa ruudulle putoavista voittokuvioista, joista alkaa enemmän tai vähemmän pitkä ketjureaktio, mikäli peliruudulta löytyy voittoyhdistelmiä, jotka rikkoutuvat ja niiden tullen korvatuiksi uusilla.

Voittotaulukko koostuu alemmasta päästä lukien korttipakan kuvioista 10-A, joilla saa panoksen takaisin yhdeltä kokonaiselta voittolinjalta 0,5-2-kertaisena. Seuraavat voittokuviot ovat paremmin teemaan sopivia ja niistä kaikkein paras on lohikäärme, jolla panos maksetaan 50-kertaisena, joka on taas tyypillinen päävoittokuvion arvo megaways-peleissä.

Kultainen, lohikäärmeen päällä ja wild-tekstillä koristeltu wild toimii jokerina kaikille voittokuvioille. Dragon Match -kuvio on scatter-merkki, jotka voivat esiintyä ylhäältä löytyvällä kahden reelin levyisellä vaakarivillä.

Kun mennään Dragon Match Megaways -pelin erikois- ja ilmaiskierrostoimintoihin, niin ensimmäinen niistä – Dragon Match, aktivoituu, jos yläosan vaakariville saa kaksi samanlaista voittokuviota. Tällöin kaikki vastaavat voittokuviot niiden alapuolelta muuttuvat niiden itsensä tavoin wildeiksi. Muistutetaan silti, että reelit yksi ja neljä eivät voi olla wildeja.

Jos tälle samaiselle vaakariville saa kaksi scatter-merkkiä, niin tästä pelaaja palkitaan ilmaiskierrostoiminnolla, johon löytyy neljä erilaista ilmaiskierrosvaihtoehtoa: 12 ilmaiskierrosta voittokertoimella x1, 8 ilmaiskierrosta voittokertoimella x3, 5 ilmaiskierrosta voittokertoimella x5 tai neljäntenä vaihtoehtona jokin näiden yhdistelmistä. Ilmaiskierroksilla voittokerroin kasvaa kaikista voittoyhdistelmistä, kaksi scatteria vaakarivillä antaa viisi lisäkierrosta ja edellä selvitetty Dragon Match -toiminto saattaa aktivoitua niiden aikana.

Dragon Match Megaways -pelin palautusprosentti on suurella otannalla 96,11 % ja maksimivoittokaan ei kärsi pienehköstä linjamäärästä, kun se on 12 000 x panos.

Yhteenveto

Edellisissä megaways-peleissään iSoftBet on vienyt pelaajat jo asteekkien ja Afrikan villieläinten pariin ja nyt vuorossa on Kiina ja lohikäärmeet kaikin puolin uudella muotilla luotuna.

Dragon Match Megaways on erilaisuutensa vuoksi jopa neljän tähden megaways-peli. Pelaajana uusia ideoita osaa aina arvostaa, vaikka ne eivät toimisikaan, mutta Dragon Match -toiminto tuo jännitystä peruspeliin ja ilmaiskierrostoimintokin antaa pelaajalle hieman vaihtoehtoja, vaikka sen osalta ei aivan uudesta systeemistä puhutakaan.

Pelaa täällä


Ladataan...
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat