Etusivu » Pelitarjoaja » Isoftbet » Aztec Gold Extra Gold Megaways

Aztec Gold Extra Gold Megaways


Aztec Gold Extra Gold Megaways on iSoftBetin valmistama keskikorkean tai korkean varianssin videoslotti, jonka julkaisu tapahtui vuoden 2020 joulukuun alussa.

Pelin teemaa ei tarvitse suuremmin arvuutella sillä se tulee selväksi jo pelkästä nimestäkin, kun tälläkin kertaa sukelletaan mesoamerikkalaiseen viidakkoon asteekkien ja heidän temppeliensä keskelle. Mikä kuitenkin mielenkiintoista, niin samalla saamme jatko-osan pelisarjan aloittaneelle Aztec Gold Megawaysille.

Megaways-pelien kategoriassa nämä pelisarjat ovat edelleenkin varsin vähissä, joiden kesken jokainen julkaisu hyödyntää australialaisen Big Time Gamingin pelimoottoria. Katsotaan seuraavassa, että miten iSoftBet on tämän toteuttanut ja mihin suuntaan pelisarjaa on lähdetty viemään.

Yksityiskohtia Aztec Gold Extra Gold Megaways -pelistä

Aztec Gold Extra Gold Megaways on kuusi reeliä leveä videoslotti, jonka reelikohtainen rivimäärä vaihtelee kahden ja seitsemän välillä. Tämä vaikuttaa samalla linjamäärään, joka on rajattu välille 64-117 649.

Voittoyhdistelmät luetaan aina vasemmalta oikealle, kun samalla voittolinjalla on vähintään kaksi toisiinsa sopivaa voittokuviota tai niiden ja wildien sekoituksia. Tätä seuraa etenkin megaways-peleistä sekä grid-sloteista muistettava ketjureaktio, jolloin voittoyhdistelmät rikkoutuvat luoden samalla tilaa uusille voittokuvioille sekä mahdollisille voittoyhdistelmille.

Voittotaulukko on vastaava pelisarjan ykkösosan kanssa. Se käsittää korttikuviot 9-A sekä kotkat, käärmeet, jaguaarit sekä asteekkeja muistuttavat veistokset, joiden voittohaarukka on täydeltä kuuden reelin voittolinjalta 0,8-50 x panos. Muita erikoiskuvioita ovat wildit, scatter-merkit (aurinkolevyt) sekä mysteerikuviot (temppelit). Wildeja voi nähdä ainoastaan neljällä keskireelillä.

Peruspeliä piristää kolme erikoistoimintoa. Näistä ensimmäisenä mainitaan mysteerikuviot, jotka muuntuvat reeleillä ollessaan joksikin pelin voittokuvioista. Toinen erikoistoiminto aktivoi 117 649 voittolinjaa sitä seuraavalle pelikierrokselle ja kolmas taas lisää scatter-merkkien määrää reeleillä.

Varsinaista ilmaiskierrostoimintoa ei Aztec Gold Extra Gold Megaways -pelissä ole vaan se kulkee nimellä Aztec Gold Cash Respins. Se käynnistyy pelaajan saadessa vähintään viisi scatter-merkkiä, jotka seuraavat toiseen vaiheeseen. Nyt Respineja on kolme, jotka nollautuvat kaikista uusista scatter-merkeistä. Scatter-merkit sisältävät kolikko- tai jackpot-voittoja joiden maksimi (Mega Jackpot) on 1 000 x panos. Jos jokin reeli on täytetty kokonaan, niin tällöin sen reelin voitot kerrotaan rivimäärän mukaisella voittokertoimella, joka on korkeintaan x7.

Sitten pääsemme siihen vaiheeseen, jolla saadaan rajattua suurin ero alkuperäiseen Aztec Gold Megawaysiin. Tarjolla on kolme vaihtoehtoista lisäasetusta tai -toimintoa.

  • Lisäpanos: Nostaa panosta, mutta nyt Respins-toiminto avautuu jo neljästä scatter-merkistä.
  • Bonuksen ostotoiminto 1: Hinta 100 x panos, jolla pääsee Respins-toimintoon.
  • Bonuksen ostotoiminto 2: Hinta 150 x panos, jolla pääsee Respins-toimintoon, jossa on nyt 117 649 linjaa lukittuina.

Kolmannessa vaihtoehdossa tai toisessa ostotoiminnossa puhutaan voittolinjoista. Tämän voi kääntää niinkin, että peliruudulla on nyt 42 kohtaa joihin hakea scatter-merkkejä kolikko- tai jackpot-voittoineen sekä suurempine voittokertoimineen. Samalla tulee huomioida korkeampi volatiliteetti, koska seitsemän rivin täyttäminen on huomattavasti vaikeampaa kuin esimerkiksi neljän, mutta samalla ne palkitsevat paremmilla voittokertoimilla, jotka ovat suuria voittoja saadakseen todella tärkeitä.

Palautusprosentti on edelleenkin tasan 96 %, joten siihen iSoftBet ei ole tehnyt muutoksia. Maksimivoittoa on sen sijaan nostettu aavistuksen lukemaan 20 000 x panos.

Yhteenveto

Useat pelivalmistajat ovat pitkin 2020-luvun alkua rakentaneet tällaisia kolmen ilmaiskierroksen tai respinin bonustoimintoja, joissa kerätään voittokertoimia tavalla tai toisella. Etenkin Relax Gamingin Money Train 2 on tehnyt hyvin kauppansa ja jonkinlaista vaihtelua tämäkin tuo megaways-peleihin.

Mikä sitten pistää silmään siihen ykkösosaan verratessa, niin nyt Aztec Gold Extra Gold Megaways pystyy erottautumaan lähinnä näillä kolmella lisäasetuksella/ostotoiminnolla. Jos jokin kaunis päivä käy niin, että ne kielletään kaikilla markkinoilla, niin tällöin meillä olisi oikeastaan kaksi samaa peliä, joilla on lähes samat nimetkin. Tietenkään iSoftBet ei ole ainoa pelivalmistaja, johon se vaikuttaisi, koska esimerkiksi Blueprint Gaming on tehnyt vastaavia ratkaisuja. Ei kuitenkaan mennä asioiden edelle.

Kolme tähteä.

Pelaa täällä


Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Lisenssit
Curacao eGaming
Gambling Commission
Malta Gaming Authority
Spelinspektionen
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat