Etusivu » Pelitarjoaja » Fantasma-games » Maze Escape Megaways

Maze Escape Megaways

Arvostelu

Maze Escape Megaways on Fantasma Gamesin valmistama korkean varianssin videoslotti, joka julkaistiin netti- ja mobiilikasinoilla vuoden 2020 joulukuussa.

Teemakseen tämä Relax Gamingin alustaa hyödyntävä megaways-peli on saanut antiikin Kreikan. Peliruutu on viety nimensä mukaisesti sokkeloon tai labyrinttiin, jossa reeleilläkin esiintyvää Minotaurosta pidettiin tarun mukaan vankina.

Olemme pitäneet enemmän tai vähemmän kaikkia aiempia Fantasma Gamesin pelijulkaisuja erikoisina – niin peliruudun asettelun kuin erikois- ja ilmaiskierrostoimintojensakin osalta. Mistään aivan tavallisesta megaways-pelistä ei näyttäisi olevan kyse tälläkään kertaa, joten katsotaan seuraavassa, että minkälainen tapaus Maze Escape Megaways lopulta on.

Yksityiskohtia Maze Escape Megaways -pelistä

Maze Escape Megaways on kuusi reeliä leveä sekä kahdesta seitsemään riviä korkea videoslotti, jonka linjamäärä rajautuu vaihtuvan rivimäärän vuoksi välille 64-117 649.

Voittoyhdistelmät luetaan useimpien megaways-pelien tavoin vasemmalta oikealle. Pelin voittokuvioita ovat alhaalta ylöspäin luetellen kolme erilaista kolikkoa, taistelukirveet, kultaiset seppeleet, kypärät sekä kolme hahmoa. Näiden arvot täysiltä voittolinjoilta on 0,75-3,00 x panos. Peruspelin ainoat erikoistoimintojen ulkopuolella nähtävät erikoiskuviot ovat scatter-merkit, joita kuvastavat kultaiset kolikot.

Peliruutu näyttää tai muistuttaa pikkuisen grid-sloteista, sillä se on täydessä mitassaan 7×7 -suuruinen. Tai tuo vertaus koskee miltei jokaista megaways-peliä, mutta harvassa koko ruudukko on tällä tavalla kerrallaan näkyvissä. Jokainen pelikierros alkaa kuitenkin siten, että reeleille putoaa kahdesta seitsemään voitto- ja/tai erikoiskuviota. Mikäli niiden kesken löytyy voittoyhdistelmiä, niin tällöin pelikierros vaihtuu toiseen aivan kuten videosloteissa yleensäkin – ei siis rikkoutuvia voittokuvioita ja niitä seuraavia ketjureaktioita.

Ensimmäisellä reelillä on aina kultaisin kehyksin koristeltu ruutu. Jos tähän osuu voittoyhdistelmä, niin se ja siihen kuuluvat voittokuviot jäävät peliruudun keskiriville niin sanotuiksi Path-symboleiksi. Tämän jälkeen peliruutua siirretään yhden reelin verran vasemmalle ja oikealta tulee uusi reeli näkyviin. Seuraavassa vaiheessa Respinit etsivät jatkoa tai uusia voittoyhdistelmiä Path-symbolien kanssa ja reeleillä voi nyt nähdä myös Minotauros-wildeja.

Jotta pääsisimme vieläkin pahemmin eksyksiin tässä labyrintissa, niin blokattujen kuvioiden päälle on laitettu omia Blocker-symboleita, joiden määrä lisääntyy voittoyhdistelmien myötä. Osa näistä Blocker-symboleista on koristeltu tai merkattu erikseen kypärillä, Minotauroksilla tai kultaisilla siivillä, jotka taas aktivoivat omat erikoistoimintonsa. Niiden vaikutus näkyy lisätyissä Path-symboleissa sekä koko reelin mitalle venyvissä Minotauros-wildeissa voittokertoimineen.

Vasemmassa laidassa on näkyvissä mittari, joka täyttyy kultaisista kolikoita eli scatter-merkeistä. Jos tämän mittarin saa kerättyä täyteen yhden pelikierroksen aikana, niin silloin pelaaja etenee Maze Escape Megawaysin ilmaiskierrostoimintoon. Ilmaiskierrosten aloitusmäärä on kymmenen ja aloituskerroin puolestaan x1. Niiden aikana koko ensimmäinen reeli on kehystetty Path-symbolien tavoin, joten jokainen voittoyhdistelmä aloittaa Respinit jollain voittokuviolla. Blocker-symboleihin liitetyistä kuvioista maksetaan nyt lisäkierroksia sekä voittokertoimia +3 ja x3 saakka ilman minkäänlaista ylärajaa.

Maksimivoitoksi Fantasma Games ilmoittaa 25 000 x panos ja pelin palautusprosentti on pitkässä juoksussa korkeintaan 96,15 %.

Yhteenveto

Onko sillä sitten suurtakaan merkitystä, että miten monimutkainen tai yksinkertainen jonkin videoslotin mekaniikka on, koska peli osaa kyllä aina ilmoittaa voittavat ja ei-voittavat pelikierrokset, mutta tämän jälkeen Fantasma Gamesin maine erikoisten videoslottien valmistajana korostuu entisestään.

Useimmiten pelin kuin pelin idean, mekaniikan sekä erikois- ja ilmaiskierrostoiminnot oppii pienessä hetkessä, mutta Maze Escape Megawaysin parissa saa viettää muutaman minuutin keskivertoa pidempään. Mikä kuitenkin parasta, niin kaikesta sotkusta välittämättä isommat voitot ovat edelleenkin suurempien voittoyhdistelmien sekä voittokertoimien takana, joten sinänsä linjaus ei poikkea megaways-peleistä lainkaan.

Kolme tähteä.


Bonus
Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Lisenssit
Curacao eGaming
Gambling Commission
Malta Gaming Authority
Spelinspektionen
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Voittajat
Kokemuksia
Odota hetki... Ladataan...
FAKTAT

Muistithan, että voit pelata Maze Escape Megaways peliä esimerkiksi täällä

Avaa chat