Etusivu » Fantasma Games

Fantasma Games


Vuodesta 2017 saakka pelialalla esiintynyt Fantasma Games on yksi lukuisista ruotsalaisista pelivalmistajista, joita olemme nähneet yhä kasvavassa määrin samasta maasta ponnistaneen NetEntin jalanjäljissä.

Vaikka Fantasma Gamesin perustamisesta ei ole kulunutkaan vasta kuin muutamia vuosia, niin on kuitenkin syytä tarkentaa, että heillä oli lähtökohdat jo valmiiksi kunnossa, sillä Fantasma Gamesia oli perustamassa pienehkö ryhmä työntekijöitä, jotka ovat keränneet ennen Fantasma Gamesia kokemusta myös joiltain pelialan suurimmista yhtiöistä, kuten LeoVegasilta.

Fantasma Gamesin pelivalikoima käsittää tämän uuden vuosikymmenen alkupuolella vasta kaksinumeroisen määrän sen julkaisuja, joista löytyy tarkemmat tiedot niin meidän omista peliesittelyistä kuin myös heidän kotisivuiltaan.

Vaikka tämän yhtiön julkaisuja ei olekaan nähty vielä kovinkaan merkittävää määrää, niin jo näinä vuosina olemme saaneet Fantasma Gamesilta joitan mielenkiintoisia uutuuksia, joista mainittakoon varsinkin Riviera Star, Hades: River of Souls, Serpent Shrine, Twisted Turbine sekä Big Time Gamingin pelimoottorilla pyörivät Flower Fortunes Megaways ja Medallion Megaways.

Fantasma Gamesin nimi saattaa tulla vastaan myös muuallakin kuin heidän pelejä pelatessaan, sillä he ovat tehneet yhteistyötä Leander Gamesin kanssa, josta toiminta on laajentunut käsittämään yhteistyön myös Microgamingin, Yggdrasilin sekä Relax Gamingin kumppaneina, jotka tarjoavat samassa järjestyksessä Fantasma Gamesin julkaisuistakin tuttuja pelialustoja LEGAsta Quickfireen ja vielä YGS Mastersiin sekä Silver Bulletiin saakka.

Itseään Fantasma Games kuvaa pelivalmistajaksi, jolla on täydellinen sekoitus osaamista luoda seuraavan sukupolven videoslotteja. Fantasma Gamesilla on tietoa ja kokemusta pelialan merkittävimmistä yhtiöistä ja siltä pohjalta he tietävät kuinka vaikuttaa markkinoihin.


HAKU

HAE
Pay N Play
Non Sticky/Forfeitable
Ilmaista pelirahaa ilman talletusta
Bonus %
0%
Bonusmäärä
0
Nollaa lajittelu
Ladataan...
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat