Etusivu » Core Gaming

Core Gaming


Core Gaming on Iso-Britanniassa vuonna 2007 perustettu pelivalmistaja, joka työllistää tällä hetkellä yli 30 työntekijää ollen samalla osa kanadalaista, mutta Leedsissa toimivaa vedonlyöntiyhtiö Sky Betting & Gaming Groupia.

Yhteistyö pelialan kaikkein suurimpien yhtiöiden kanssa on se, josta Core Gaming tunnetaan oikein hyvin jo mainitun Sky Betting & Gaming Groupin lisäksi. Näihin yhteistyökumppaneihin lukeutuvat muun muassa vedonlyöntiyhtiöt Bet365, Betfair, SkyVegas, Unibet ja William Hill sekä pelivalmistaja NextGen, fyysisistä pelikoneistaan tuttu Storm Gaming Technology ja Microgaming Quickfiren pelialustoineen.

Esimerkiksi Alderneyn sekä UKGC:n lisenssit saanut Core Gaming toimii nykyään sadoilla pelisivustoilla tarjoten videoslottiensa lisäksi myös klassisia kolikkopelejä, bingoa kuin arpojakin. Kaikki Core Gamingin jo julkaisemat ja tulevat kasinopelit ovat nykyaikaisia HTML5-pelejä ja ne toimivat niin tietokoneella, mobiilissa kuin tabletillakin pelatessa. HTML5-pelien osalta sitä voidaankin pitää yhtenä edelläkävijöistä ja arvostettuna pelivalmistajana.

Core Gamingin videoslotit tiedetään ulkoisesti todella näyttäviksi, mutta myös niiden teemat ovat mielenkiintoisia. Suurimman suosion Core Gamingin julkaisuista ovat lienee keränneet erilaisiin kuuluisiin tv-ohjelmiin perustuvat videoslotit ja vuonna 2017 julkaistu Reels of Fire, mutta esimerkiksi vuosina 2019 ja 2020 se on julkaissut Cashed In Stone ja Viking Hoard -nimiset pelit. Näistä molemmat ovat 4096-linjaisia kuuden reelin videoslotteja, joiden varianssi ja maksimivoitot ovat kuitenkin keskenään erilaiset.

Myös jackpot-pelit kuuluvat Core Gamingin valikoimaan, mutta ainakaan vuoden 2020 ensimmäiseen puoliskoon mennessä se ei syysta tai toisesta ole kymmenien muiden pelivalmistajien tavoin lähtenyt megaways-pelien pariin


Ladataan...
Odota hetki... Ladataan...
Avaa chat