Menu
Rekisteröidy
Etusivu » Peesaajan paluu arkeen

Peesaajan paluu arkeen

Hetkeä aikaisemmin uudelleen julkaisin päivitetyn version vanhasta viestistä. Siihen on tallennettu historiatietoa. Joku voisi käydä tarkastamassa, että tieto on oikeaa kun se vielä on mahdollista.   https://www.ristikaksi.com/kayttajan-blogi-vol-4-historiaa-ja-selityksia/

 

Kuherruskuukausi Ristikakkosen vihjeiden kanssa päättyi ja arki koitti lokakuussa.

Ristikaksipeesit
lokakuu 2019
vetoja 167 kpl
tasapalautus 99,3 %

Huomionarvoinen on vetomäärä sillä se on korkeampi kuukausilukema kuin kertaakaan Vastavedolla.

Ristikaksipeesit
18.8 – 31.10. 2019
vetoja 288 kpl
tasapalautus 105,9 %

Ristikakkosen seurannassa on jo toistatuhatta vetoa ja palautus näyttää asettuvan 105% kieppeille joten oma tulokseni on linjassa siihen mutta se kertoo myös, että olen menettänyt otteeni sillä Vastavedolla löin forumin tuloksen n. 3,5%. Tuo yli tuhat vetoa tarkoittaa, että varianssi on jo aika vähäinen tosin tässä vaikuttaa mitä sarjoja on menossa. Hyvä tulos yleisurheilusta vaikuttaa nostavasti, sitähän ei tule pitkään aikaan lisää, vaikutus toki koko ajan vähenee, tällä hetkellä lienee reilu prosentti. Toisaalta kohta alkaa talviurheilu missä hiihto, yhdistetty ja mäkihyppy saattavat olla keskiarvoa nostavia.

 

Kirjoittanut pino
Kerro jotain itsestäsi.
@peepso_user_1477(handy)
Ainakin toivoa sopii, että talvilajeista saadaan vain nostetta tuohon. Toki latea ja ruutuvihkoa tullaan vaatimaan, jotta siitä voidaan edes haaveilla.
Vetomäärät kovia, olisiko systeemi ollut helpommin lähestyttävä tässä muodossa vai uteliaisuus ja uuden startin aiheuttamaa väliaikaista nostetta?
@peepso_user_1479(Zoltan8D)
hyvä, että löytyy kirjanpitoa tipseistä sivuston oman seurannan lisäksi
2 viikkoa sitten 2 viikkoa sitten
@peepso_user_1494(pino)
Luulenpa, että vihjaajilla on ollut ainakin osittain uutuudenviehätys-aktivismia. Uusia vihjaajia ei taida olla muita kuin pappaxbets joka onkin ollut varsin aktiivinen. Omien peesien ennätysmäärä johtuu noista hevosista ja siitä että olen ottanut aiempaa enemmän habsin CL-vetoja, niitähän riittää mutta pelaamien työlästä. Erityisen suuri vaikutus määrään oli sillä, että normaalisti lokakuussa pyörivien sarjojen lisäksi oli yleisurheilun MM-kisat mikä ei toistu.
1 viikko sitten 1 viikko sitten