×
Etusivu » Minnesota Wild - Calgary Flames / 6.1. klo 2:00

Minnesota Wild – Calgary Flames / 6.1. klo 2:00

1.ERÄ 

-Ehdin nähdä, ennen kuin peli alkoi, insertin, kun Cobourg Cougarsin jääkiekko joukkue lauloi chanttia kopissa. Jotain Freddie Mercury tyylistä puhuivat lähetyksessä. Varmasti pumppaa energiaa ennen peliä.
-Calgaryssäkin pelannut Phil Housley ollut yksi kipinöistä, joka saanut Minnesotan aloittavan maalivahdin Alex Stalockin innostumaan jääkiekon pelaamisesta.
-Dubnykistä tuli 73. maalivahti NHL:llän historiassa, joka pelannut 500 peliä. Ja 11. eniten pelejä pelannut aktiivimaalivahdeista. Hieno kunnianosoitus Minnesotalta. Perhe jäällä, montagea screeniltä, palkitseminen ja yleisön suosionosoitukset. Kylmät väreet kulkee kehossa. VAU! Vielä lisäksi Minnesota lahjotti 5k rahaa Dubnykin hyväntekeväisyyskohteeseen.
-Varmasti tuntuu Dubsista hyvältä, ollut vaikeita aikoja tällä kaudella vaimon sairastelun takia.
-Ahahhahaha uusinta kansallislaulun esityshetkeltä. Taustalla teknikko vetää luistimilla lipat 😀
-Rittichille 100. startti Flames paidassa. Toiseksi eniten voittoja siinä ajassa. 52. Samassa ajassa vain Mike Vernonilla enemmän. 54.
-Brodie kampitusjäähy. Ylivoimalla veto, joka liruu Rittichin kainalosta maaliin. Ei ala Ritterillä hyvin tämä peli.
-Ahahahha joku vuosi sitten Fiala vetänyt pölyt kiekon päältä Flamesia vastaan, kun ollut tyhjä maali. Ragessa maila palasiksi 😀 Tänään ei vetänyt pölyjä. 😀
-Mitä tekee Stalock ahahah! Näkee millainen ero pelityylissä, kun vertaa suurimpaan osaan muita NHL maalivahteja. Ei näy enää tuollaisia lähemmäksi seisovan tyylin maalivahteja. Normaalisti tuossa tilanteessa maalivahti on polvillaan sulkemassa etukulmaa. Stalock vain seisoi ja kiekko kimpoaa Lucicin luistimesta ja puikoista maaliin. Torjuntatyylistä tulee mieleen Brodeur ja Nabokov.
-Ei jeesus. Ei kyllä oikein tartu Rittichille. Veto oli kyllä terävä olkapään yli. Tilanne lähti Johnnyn kiekonmenetyksestä oman sinisen päällä. Nykypäivänä kaikki joukkueet kääntää peliä niin ahneen, että noihin ei ole varaa.
-Ei päästä ALUEELLE YVLLÄ! 
-Greenway sai samanlaisesta tilanteesta kahden minuutin jäähyn kun Höglander sai ulosajon u20 kisoissa. Olen vieläkin suolainen, kun Suomen pelissä samanlainen tilanne jäi tuomitsematta.
-Calgaryllä käynnisää ”Dad Trip” mahtava idea! Andrew Mangiapanen isä ensimmäistä kertaa mukana. Viime vuonna oli ”Moms Trip”, mutta Mangin äiti ei päässyt mukaan, kun hänet lähetettiin AHL:llään. Isä ei edellisellä kerrallaan päässyt mukaan, kun Mangi nostettiin AHL:llästä. Ei ehtinyt ragoida niin nopeasti, että ehtisi matkaan.
-HAMMER NAULAA! Melkoinen pommi vastapalloon. Tolppa kilisee niin, että kuului lehdistön lehtereille,
-Rittich ei jotenkin näe kiekkoja yhtä hyvin, kuin normaalisti. Tällä kertaa pomppiva kiekko katosi maalin edessä. Foligno tulee rynnimällä tilanteeseen ja runnoo kiekon maaliin. Nappaa seuraavan laukauksen onneksi nätisti räpylällä. Saa nähdä vaihdetaanko maalivahtia. Vähän sellainen kutina on, että vaihto nähdään.
-Suuri maalinen erä. Minnesota sai enemmän pyörityksiä aikaan, Flamsin maalit tulivat parista yksittäisestä tilanteesta (yv ja yvn jälkeinen momentumhetki)

ERÄTAUKO

-Pitää paljastaa: taidan olla ihastunut! Rogers Hometown lähetyksen co-host Tara Sloane <3 

-Studiossa 3x Stanley Cup mestari Steve Smith

https://twitter.com/i/status/1214008947381850112

https://www.eliteprospects.com/player/21557/steve-smith

2.ERÄ

-Huhu! Giordano palasi takaisin saatuaan kiekon jalkaan ensimmäisessä erässä. 
-Rittich jatkaa maalissa.
-Eriksson-Ekistä. On yksi NHL:llän ärsyttävin pelaaja pelata vastaan.
-Olen aina miettinyt, että miten taitava pitää olla puhumaan ja reagoimaan tilanteisiin, kun on kommentaattori. Selittää uusintoja, jotka tapahtunut ihan hetki sitten ym. Nostan hattua heille!
-Lindholm läpi, mutta oli sen sen verran hapoilla, että Stalock ehti vastaan ja purkamaan.
-Rittich nappaa heti toisessa päässä käärmeenkielellä torjunnan.
-Ahaha Stalock lähtenyt kerran puoleksi minuutiksi pois maalilta, kun luullut että tulee jäähy 😀 Vaikka ei ollu tulossa. Hyvä ettei tullut maalia 😀
-Flamesille ylivoima, kun Greenway huitaisee Brodiea ja Brodie kaatuu jäällä olevaan mailaan 😀
-Rittich kiekon kanssa os 7928: Yvllä pupeltaa kiekon kanssa maalin takana 😐 Onneksi Minnesotan pelaaja ei saa kiekkoa haltuun.
-HIRVEÄÄ YVTÄ!
-Tuollaisia nopeita suunnanmuutoksia pitäisi tehdä enemmän. Vähän pomppi kiekko Johnnyn lavassa 2vs1:sessä, kun Lindy jakeli.
-On tuo härskin näköinen tuo Zuccarellon pitkä maila, kun mies on lyhyt 😀 Huvittavan näköistä oli myös kun Lucic taklasi Zuccin. Niin kuin isät vs pojat-pelissä isä taklaisi vahingossa poikaansa 😀
-Minnesota hallitsee nyt pelottavasti 😐
-On tuo Koivu vaan jumala suojaamaan kiekon kanssa. Vaikka on jo ikää.
-Ahahah miten Stalock seikkailee todella paljon maalivahdin alueen ulkopuolella. Äsken torjui perhosessa Tkachukin laukauksen pari metriä alueen ulkopuolella 😀 Tuntuu oudolta katsoa, kun ei näe tuollaista torjuntatyöskentelyä enää. Katoavaa kansanperinnettä.
-Erätauolla tulossa juttua Justin Williamsista. Yhdeksän kertaa game sevenissä playoffien aikana. Wau! Saa nähdä jatkaako uraa, huhuja ollut, että tekisi Carolinan kanssa vuoden sopimuksen.
-Rittich kasannut upeasti itsensä, nyt kiekot tarttuu.
-Hidastuksessa näkyi TAAS Tkachukin nolook-pass, joka meni suoraan vastustajalle Flames alueella 🙁

ERÄTAUKO

-Steve Smithin ja Justin Williamsin nimet toivottavat tervetulleeksi Cobourgiin (Williams syntynyt, Smith kasvanut siellä, ei syntynyt). Nimet ilmoitustaululla tien varrella.
-Lyhyt ”dokkari” Justinista: (ohjanneet henkilöt, jotka käyneet samaa ala-astetta, kuin Williams itse 🙂

https://www.youtube.com/watch?v=jxvCkAaJCAU

”]

-Mahtava konsepti tuolla Hometown Hockey ohjelmalla. Kierretän erilaisissa pienemmissä jääkiekkokaupungeissa ja yhteisöissä. Näissä paikoissa tehdään se tärkein työ, joka voi johtaa tulevaisuudessa vaikka minne (esimerkkejä juuri Williams ja Smith):

https://www.hometownhockey.com/en/about-the-hosts/

3.ERÄ

-Dumba tapellut Tkachukin kanssa (kostotappelu taklattuaan Backlundia päähän), loukaantui siinä niin pahasti, että missasi loppu kauden.
-STONEY! Toimitus maalille, täydellinen maali. Niin helppoa se on.
-Ja heti minuutin sisään samanlainen maali Minnesotalle. Kiekko maalille ja Greenway ohjaa. Andersson ei saa sidottua mailaa pois isolta mieheltä.
-Minnesota iskenyt tämän pelin aikana heti takaisin kaksi kertaa minuutin sisään, kun Flames tehnyt maalin. 
-Kovuutta alkaa näkymään enemmän. Näiden kahden keskinäisissä otteluissa se ei ole uutta 😀
-Johnny TAAS huono syöttö – kiekonmenetys – Fiala läpi. Rittich pelastaa vanhalla kunnon syöksyllä kyljellään ja pokettaa kiekon mailalla!
-Dube jyräsi Stalockin yli, ahahaa kun näytti huvittavalle.
-Mangi ja Bennett vaihtaneet paikkaa ja heti neloskenttä sai pyöritystä Minnesotan päätyyn.
-Taas tilanne, jossa taklaajaa otettiin sääntöjen vastaisesti. Pariseta oltiin taklaamassan niin nappaa poikittaisella taklaajaa päähän, kun taklaus on tulossa.
-Pomppujen ilta! Gio yrittää syöttää ylivoimalla maalin eteen ja Suter ohjaa omaan maaliin. Tasoista jatketaan. Nyt tämä on kuin uusi peli.
-HUH! Greenwayn laukaus osuu tolppaan!
-Giordano tehnyt viimeksi maalin 5.11.19, samalla tavalla vastustajan puolustajasta.
-Lähellä oli! Johnny läpi ja yritti jälleen ujuttaa puikoista. Stalock pystyy kuin pystyykin puristamaan jalat yhteen. Ei maalia.
-Lindy-Mony-Johnny-kenttä taas yhdessä!!!

JATKOAIKA

-Tärkeät pisteet jaossa! Molemmat joukkueet taistelevat wild card-paikasta.
-Flamesilla paremmat tilastot jatkoilta/rankuilta tällä kaudella.
-NAURETTAVA JÄÄHY! Gio sitoo Donaton mailan ja DONATO KAATUU ITSE NENÄLLEEN! ?!?!?!#”
-Marcus Foligno muuttunut McDaviksi, kun teki kaksi maalia. Yritti spin-o-ramaa, ei ihan kankealta pojalta taittunut 😀

RANGAISTUSLAUKAUSKISA

-Pariselta 110. yritys rankkareilla. Aika paljon!
-Koivulle 108. yritys, mutta Rittich samanlaisella kylkipokechekillä, kuin aikaisemmin pelissä ja kiekko pois.
-Vähän puolivalmiita yrityksiä Flamesilta ja Donato tekee. Nyt Rittichin poke vähän epäonnistuu.
-Mutta Doc tulee ja pelastaa. Veto-ei kikkailua!
-DUBEEEEEEEEEE! CAMOOOON! Luistelee kohti maalia, liukuu- kämmenrysty ilman, että luistelusuunta muuttuu -rystyllä kattoon! KAUNIS!


POST GAME MÄHINÄT

https://www.nhl.com/flames/news/gotta-love-it/c-313517558

Vastaa

Avaa chat