Etusivu » Gonzo's Quest Megawaysin julkaisu Unibetilla - tarjoukset ja 98 % palautus

Gonzo’s Quest Megawaysin julkaisu Unibetilla – tarjoukset ja 98 % palautus

NetEntin ja Red Tigerin yhdessä valmistama Gonzo’s Quest Megaways julkaistiin heinäkuun 23. päivänä. Tämä ei jäänyt pelaajilta eikä pelisivustoilta huomaamatta ja nyt Unibet haluaakin tarjota jotain mielenkiintoista, niin itse peliin kuin myös tarjouksiin liittyen.

Olemme jo aiemmin nähneet joiltain pelivalmistajilta uutuuspelejä, joista on tarjolla useammalla erilaisella palautusprosentilla olevia versioita ja myös Gonzo’s Quest Megaways menee tähän ryhmään. Tavallisesti tästä käytännöstä ei pidetä, mutta Unibet erottautuu kuitenkin vain ja ainoastaan hyvällä tavalla, sillä heillä ja toisillakin Kindredin nettikasinoilla olevan version palautusprosentti on 98 % vuoden 2020 loppuun asti.

Erikoisuudet eivät jää tähän, sillä samainen versio pitää sisällään myös niin sanotun Royal Wheel -toiminnon, josta voi esimerkkikuvan mukaisesti hakea suurempaa ilmaiskierrosmäärää.


10 000 euron Gonzo’s Quest Megaways -turnaus 24.-28.07.2020

Aikavälillä 24.-28.07. Unibetin pelaajat voivat osallistua 10 000 arvoiseen turnaukseen, jossa palkitaan 250 parasta pelaajaa. Palkinto- ja sijoitustaulukon näkee heidän kampanjat-osioistaan. Voittajan osuus on 2 500 euroa.

Turnaukset sijoitukset määrätyvät sen mukaan, ketkä ovat saaneet suurimmat voitot 20 pelikierroksen otannalla laskettuna. Tarkempia ohjeet seuraavassa.

  • Osallistut osallistu-napin klikkauksella.
  • Pelaa 24. heinäkuuta – 28. heinäkuuta 2020 välillä.
  • 250 pelaajaa, jotka ovat saaneet suurimmat tasoitetut voitot 20 kierroksen aikana, jakavat 10 000 euron palkintopotin.
  • Kierrosten on oltava vähintään 0,20 euron arvoisia per kierros.
  • Käteispalkinnoilla ei ole kierrätysvaatimuksia ja ne lisätään turnauksen päättymisen jälkeen.

Tässä ei ole vielä kaikki, sillä turnaukset jatkuvat vielä heinä-elokuun taitteessa kaksin kappalein, joissa pelaajat palkitaan ilmaiskierroksin sekä toisessa 10 000 euron turnauksessa, jonka sijoitukset määritellään pelaajien asettamien panostuksien perusteella.

Vastaa

Avaa chat