×
Etusivu » Futisvoitot kotiin samointein, kun joukkueesi menee kahden maalin johtoon - tarjous Betssonilla läpi kesän

Futisvoitot kotiin samointein, kun joukkueesi menee kahden maalin johtoon – tarjous Betssonilla läpi kesän

Jokaiselle enemmän futista veikanneelle pelaajalle on varmastikin tuttu tunne, kun joukkue, jota on pelannut (ja josta on isot rahat kiinni) sulaakin johtonsa mustan hetken tai epäonnekkaiden sattumusten kautta. Hyvin usein tämä tapahtuu ottelun loppupuolella, ehkä lisäajan lopulla kun tappiolla olevan joukkueen intentiseetti ja painostus on äärimmillään ja johdossa oleva on ryhmittynyt puolustamaan boksin sisään täysin voimin.

Sitten sieltä tulee ensin se kavennusmaali ja sitten se pitkä nosto alueelle joka pomppii sisään ja 2-0 johto muuttuukin katkeraksi 2-2 tasapeliksi ja setelien ympärille ilmestyvät siivet kun hetken jo niin saletilta tuntuneet rahat lähtevät karkuun.

Vaikka kyseessä ei olekaan jalkapalloon erityisen yleinen tilanne, niin etenkin ottelun alkupuolella oleva johto ei tuo pelaajalle kovin turvallista oloa, ja etenkin pessimistisimmät pelaajat eivät luota osumaan vielä lisäajan alkaessakaan; varsinkin jos on kyse isoista rahoista niin taustalla on edelleen pelko – ’kyllä se vielä ehtii kusta’. Monet pelaajat saattavat ottaa pelaajalle epäedullisia cash-outteja tai laittaa varmistusvetoja eli surettaa voittoaan. Samalla voitosta lohkeaa aina palanen pitkässä juoksussa riippumatta miten pelissä käy.

Betsson tuo markkinoille erinomaisen tarjouksen, joka on voimassa koko kesän ainakin isommissa futissarjoissa, ja muutamassa pienemmässäkin sarjassa. Tarjouksessa lyödessäsi kohteeseen 1×2-vedon ja pelaamasi joukkue menee missä vaiheessa peliä tahansa kahden maalin johtoon, Betsson maksaa voittosi samointein, eli riippumatta miten ottelussa käy, saat voitot vedostasi pelitilillesi vartin sisällä kahden maalin johtoaseman toteutumisesta.

Monessa artikkelissa on kuvattu, että 2-0 johto on joukkueelle kenties se vaarallisin. Etenkin tasaisemmissa (pienen tasoeron otteluissa) otteluissa  kahden maalin johto tuo yleensä mukanaan tietynlaista hyvänolon tunnetta ja herpaantumista, joka vähentää puolustuksen tarkkuutta, ja sitten kun omissa kolahtaakin, voi iskeä osittain paniikki siitä, vieläkö tämä kusee.

 

Anfieldilta kuva 2-0 maalin jälkeen

 

Vaikka kyseessä ei olekaan aivan kerran kerrasta tapahtuva ilmiö, jossa kahden maalin johto sulaa, on tarjous ehdottomasti pelaajalle rahanarvoinen ja parantaa reilusti täysin sokkonakin lyötyjen seurantakohteiden palautusprosenttia. Lisäksi tarjous poistaa täysin pelaajien kahden maalin johdon jälkeisen pelon (isojenkin) voittojen menettämisestä. Kahden maalin johto tarkoittaa osumaa samointein!

Aiemmin mainittu tasaisten joukkueiden lähtökohta on yksi hyvä lähestymistapa tähän; esimerkiksi Barcelona harvemmin menettää häntäpään joukkueelle 2-0 johtoa, mutta jos kyseessä onkin jotkut hyvin tasaisen lähtökohdan joukkueet kuten vaikkapa tänään Valioliigakauden avaavat Aston Villa ja Sheffield United, on hyvinkin mahdollista, että ensin toinen tekee kaksi maalia ja sitten toinen.

Toinen hyvä asetelma, jossa tästä voi olla hyötyä on lähtökohtaisesti runsasmaaliset ottelut, jotka ei perustu puolustukselle. Atletico Madridin otteluissa voi olla harvinaista jo pelkästään se, että jompikumpi tekisi kahta maalia, mutta esimerkiksi hyökkäykseltään iloista peliä esittävä Norwich voisi olla kelpo pelikohde tämän kaltaiseen vetoon, sillä heidän puolustuksensa on melko haavoittuvainen.

Tarjous on voimassa läpi kesän, ja tarjous on voimassa yhteen tai useampaan vetoon per ottelu, joiden yhteispanos ei ylitä 2500 euroa, eli sopii hyvin suurpelureillekin. Aivan kaikki sarjat, kuten Bundesliga ei tässä tarjouksessa ole mukana, mutta seuraaviin sarjoihin voi jatkossa lyödä astetta huolettomammin vetoa:

 

 •  Premier League (Englanti)
 •  La Liga (Espanja)
 •  Eliteserien (Norja)
 •  Allsvenskan (Ruotsi)
 •  Superliga (Tanska)
 •  Primera División (Peru)

 

  Aloita pelit Betssonilla ja nappaa uuden asiakkaan vedonlyöntibonus samalla!

 

 


 

Tarjouksen säännöt ja ehdot

 

 • Varhainen voitonmaksu on tarjolla aikavälillä 16. kesäkuuta kello 15:00 (CEST) – 16. elokuuta kello 23:59 (CEST). Vain mainittuna aikana ratkenneet vedot oikeuttavat varhaiseen voitonmaksuun.
 • Osallistuakseen tähän kampanjaan pelaajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai asuinmaassaan lainmukaisesti täysi-ikäiseksi katsottava (näistä korkeampi ikävaatimus pätee).
 • Vain yksi asiakas kotitaloutta tai IP-osoitetta kohden voi hyödyntää tämän ominaisuuden.
 • Ollakseen oikeutettu varhaiseen voitonmaksuun vedon tulee olla asetettu ennen ottelun alkua ja singleveto, jossa valittuna on ottelun täyden ajan tulos (1X2).
 • Järjestelmävedot, yhdistelmävedot tai Luo oma veto -toiminnolla tai ottelun jo käynnistyttyä tehdyt vedot eivät oikeuta varhaiseen voitonmaksuun.
 • Tasapeli valintana mitätöi mahdollisuuden varhaiseen voitonmaksuun.
 • Varhainen voitonmaksu on tarjolla ainoastaan ennalta määrätyissä sarjoissa. Kaikkiin sarjojen otteluihin ei voida taata olevan kohteita.
 • Varhainen voitonmaksu toteutuu, jos valittu joukkue johtaa ottelua kahdella maalilla millä tahansa minuuteilla. Tilanne voi siis olla esimerkiksi 2–0, 3–1 tai 4–2.
 • Vaikka vastustaja nousisikin vielä rinnalle tai johtoon, ei sillä ole vaikutusta vetosi lopputulokseen ja varhaiseen voitonmaksuusi.
 • Maksimi panostuksen säännöt:

 

  o Jos olet lyönyt otteluun yhden vedon joka on alle 2 500 € panoksella, veto on oikeutettu varhaiseen voitonmaksuun.

 • o Jos olet lyönyt otteluun useamman vedon ja vetojen yhteispanos on alle 2 500 €, kaikki nämä vedot ovat oikeutettu varhaiseen voitonmaksuun.
  o Jos olet lyönyt otteluun yhden vedon joka on yli 2 500 € panoksella, varhainen voitonmaksu ei maksa voittoa vielä 15 minuutin kuluessa kahden maalin johtoasemasta. Saat kuitenkin varhaisen voitonmaksun 2 500 € panokseen asti 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä mikäli joukkueesi oli kahden maalin johdossa, mutta ei lopulta voittanut ottelua.
  o Jos lyöt samaan otteluun useamman vedon joiden yhteispanos ylittää 2 500 €, esimerkiksi lyöt ensin 500 € vedon ja sen jälkeen 3 000 € vedon jolloin 500 € vedon osalta voitto maksetaan 15 min kuluessa kahden maalin johtoasemasta. 3 000 € vedon osalta varhainen voitonmaksu maksetaan 2 000 € panoksen osalta 15 minuutin kuluessa ottelun päättymisestä mikäli joukkueesi oli kahden maalin johdossa, mutta ei lopulta voittanut ottelua.

 

 • Varhaiseen voitonmaksuun oikeuttava kokonaispanoksen maksimisumma on 2 500 euroa per asiakas, per ottelu. Jos panostat yhteensä enemmän kuin 2 500 eurolla (yhdellä tai useammalla vedolla), ainoastaan ensimmäiset 2 500 euroa lasketaan mukaan varhaisen voitonmaksun tapauksessa.
 • Kaikki varhaisella voitonmaksulla kertyvät voitot maksetaan pelitilillesi 15 minuutin kuluessa kahden maalin johtoasemaan noususta.
 • Varhaiset voitonmaksut ovat oikeaa rahaa ja voitot tulevat näkyviin vetohistoriaasi.
 • Vedot tulee lyödä oikealla rahalla. Ilmaisvetoja, riskittömiä vetoja tai bonusrahaa ei voi käyttää varhainen voitonmaksu -ominaisuuden yhteydessä.
 • Mikäli käytät Cash out -toimintoa (täyttä tai osittaista), varhaisen voitonmaksun mahdollisuus mitätöityy.
 • Jos vetosi voitot maksetaan sinulle varhaisesti tässä mainittujen ehtojen toteutuessa, ei voittoa makseta uudestaan, mikäli valitsemasi joukkue myös voittaa ottelun.
 • Toiminnon tarkoitus on lisätä pelaamisen viihteellisyyttä, eikä minkäänlaisia väärinkäytöksiä tai yrityksiä manipuloida mitään sen osaa suvaita. Sopimaton käytös voi johtaa ansaittujen voittojen menetykseen sekä estoon osallistua kampanjoihin jatkossa.
 • Haluamme pelaajiemme pitävän hauskaa pelatessaan. Siksi kehotamme sinua aina pelaamaan vastuullisesti. Vastuullisen palaamisen työkalujemme avulla voit asettaa itsellesi pelirajoituksia sekä itsellesi sopivan pelibudjetin. Näin pelaaminen pysyy hallinnassa ja hauskana ajanvietteenä. Lue lisää.
 • Kiistatilanteissa ylläpidon päätökset ovat lopullisia.
 • Jos alkuperäisten englanninkielisten sääntöjen ja ehtojen ja niiden pohjalta käännettyjen versioiden välillä ilmenee ristiriitaa, noudatetaan englanninkielistä versiota.
 • Varaamme oikeuden tehdä muutoksia mainittuun toimintoon tai keskeyttää tai peruuttaa sen käytön milloin tahansa. Kaikista muutoksista tiedotetaan julkaisemalla ne näissä ehdoissa. On asiakkaan vastuulla tarkistaa mahdolliset muutokset ja päivitykset. Jokaiselle pelaajalle, johon muutokset vaikuttavat olennaisesti, ilmoitetaan niistä erikseen.
 • Varhaisen voitonmaksun mahdollisuus on avoinna uusille ja vanhoille Betssonin asiakkaille.
 • Tämä kampanja on avoinna kaikille asiakkaille, joilla on rekisteröity pelitili jossakin seuraavista maista: Suomi, Bolivia, Brasilia, Kanada, Chile, Kypros, Ecuador, Saksa, Islanti, Irlanti, Norja, Ruotsi, Malta, Peru, Puola ja Iso-Britannia.
 • Jos alkuperäisten englanninkielisten sääntöjen ja ehtojen ja niiden pohjalta käännettyjen versioiden välillä ilmenee ristiriitaa, noudatetaan englanninkielistä versiota.

[Lue lisää]

 

Vastaa

Avaa chat