×
Etusivu » Calgary Flames - Dallas Stars / 14.11. klo 4:30

Calgary Flames – Dallas Stars / 14.11. klo 4:30

Avataan ketju jo nyt torstaita varten. Coach Petersillä asiaa tauon ja harjoitusten merkityksestä pelirupeaman aikana.

https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/2653238451362939/

Kyllähän tuo tuntuu varmasti pelaajilta hyvältä päästä lepäilemään ja harjoittelemaan rauhassa. Sitä automaattisesti ajattelee, että ”hei, noi on ammattilaisia, kyllä ne kestää”. Varmasti kestävät paremmin rasitusta, mut ihmiskeholla on myös rajansa. Matkustamista, kun ei voi oikein laskea vapaapäiväksi. Henkisen puolen boostia ei voi aliarvioida, kun saa viettää aikaa perheen ja läheisten kanssa. Rittich saa myös levätä, tällä aloitustahdilla aloitettavien pelien määrä tulee nousemaan reilusti yli 60 pelin.


https://www.nhl.com/flames/news/lineup-notes—111119/c-311170038

Yllä päivitystä harjoitusten aikana käytettyihin kokoonpanokikkailuihin. Aikalailla samat raamit, Frolik hypännyt askiin parin pelin katsomokiikaroinnin jälkeen.


Petersillä on asiaa: Mangiapanen kehitys, miten ensimmäiset 20 peliä on kokonaisuutena sujunut ja vähän kommenttia tapaus Don Cherrystä. 

https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/946368099063628/

Don Cherry Tami on leikkinyt tulella jo vuosien ajan ladellen kommentteja ”mitä tahansa sylki suuhun tuo”- mentaliteetilla. Ryan tiivistää hyvin oman kommenttinsa muotoon: et toimittajilla, pelaajilla ja televisiolla on kanavat, mitä kautta vaikuttaa. Tämä tuo mukanaan kuitenkin vastuun toimia moraalisesti. Cherry kategorioi kaikki maahanmuttajat saman ajatuksen alle, että kukaan heistä ei käytä ”poppy” merkkiä = eivät kunnioita veteraaneja. Tuollainen ajatusmaailma ei vain toimi nyky-yhteiskunnassa. Joku oli hyvin huomauttanut, että ei ”poppy” – merkkiä tarvitse ostaa kunnioittaakseen veteraaneja ja kaatuneita. Jokainen muistaa omalla tavallaan. 


Alivoiman ammatilaiselta kuvausta, miten av toimii

https://www.facebook.com/NHLFlames/videos/548518799300602/


Syvempää esittelyä Mangiapanen taipaleesta NHL-tasolle. 

https://www.nhl.com/flames/news/the-underdog/c-311208426

Hienoa seurata tällaisia kasvutarinoita. Toivotaan, että Bread Man jatkaa kehittymistään ja vakiinnuttaa paikkansa kärkiketjuissa. 


BENIN ENNAKKO:

Kirjoitellaan vähän omia odotuksia, kun on nyt kirjoittamisen vauhtiin päästy. Lopulliset kentälliset ja aloittava maalivahti puuttuu vielä. En usko, että muuttuu radikaalimmin edellisestä pelistä. EDIT 13.11. KLO 19:35 TALBOT MAALISSA

Kolme ammattisohvaperunan ” Seuraa näitä” kohtaa: 

  1. Ykköskenttä herätys!!
  2. Turhat jäähyt minimiin
  3. Näkyykö 3 päivän pelitauko pelin intensiteetissä? 

Ykköskenttä ei säväyttänyt edellisessä pelissä. Kausi on ollut heille vuoristorataa – on ollut hyviä pelejä, mutta sellainen tasainen vaarallisuus puuttuu. Tästä on hyvä esimerkki kentän jakelumoottorin Johnny Hockeyn vaikeudet tietyillä osa-alueilla. Lisää luettavissa täältä: https://flamesnation.ca/2019/11/12/johnny-gaudreau-is-struggling-by-his-standards/ . Toivotaan, että tauko on piristänyt poikia ja siellä on laitettu kentällisenä viisaat päät yhteen. Joukkue tarvitsee kipeästi onnistumisia. 

Jäähyt. Monta peliä on mennyt pilalle jäähyilyjen kanssa Turhat hyökkäyspään jäähyt pois ja tarkkuutta, mihin sitä omalla mailalla sohii. 

Kotipeli. Tauko alla. Nyt pitäisi näkyä säpinää heti pelin alusta. Dallas ei ole vakuuttanut minua yhtään tällä kaudella. Alusta asti heti luu kurkkuun ja täys hönkä päälle. GO FLAMES GO!!  

Kaupan kautta vähän evästä yötä varten, viimeksi tuli häviö huurteisen voimin, pitääkö nyt kääntää kisaeväs päälaelleen 😉 


JÄNNITYSVETO: 

Wincast Unibetille: Tkachuk + cgy voitto varsinaisella 

Kakkoskenttä ollut liekeissä. Mister 3rd Period iskee lötön pussiin 😉 


Kentälliset peliin


Viralliset lähtökohdat ja seurattavat teemat pelin aikana (mun on silti paremmat 🙂 )

https://www.nhl.com/flames/news/5-things—flames-vs-stars/c-311196960


LIVESEURANTA

1.ERÄ 

Porkkanalla, kurkulla ja dipillä voittoon, CAMOON 😉 
– Corey perry 1000 peliä täyteen, nostan hattua. Outoa silti nähdä Dallas paidassa eikä Ankkojen. Vieläkin muistan, miten yllättynyt olin siirrosta Dallasiin.
-Bishop uskomaton venytys. Siinä nähdään, että laita kiekkoa päätyyn, miestä perään. Tilanteita syntyy.
-Dallas sai hieman kiekonhallintaa, joka johti heti jäähyyn Calgarylle. Aika heppoinen vihellys, selästä tuli poikkari kuitenkin
-Hyvin tapettu av, ei maalipaikkoja
-Nyt ekasta yvstä maalia!
-Hyviä aihioita, vähän liian monimutkaista haetaan.
-Yvn jälkeen lepsua peliä ja Dallas pääsi yllättämään, onneksi tuloksena ei maalia.
-Aijai, Bennetillä maila naamaan ja paikattavaksi koppiin. Toivotaan, että palaa takaisin.
-Perskeles, Kapteeni iski ylärimaan toimituksesta. Paikka syntyi vähän yllättäen, kun linjuri tuomitsi kiekon pelattavaksi eikä pitkäksi. Bishop liikahti hieman kiekkoa kohti (ei kuitenkaan maalivahdin alueen ulkopuolella). Olisi voinut tuomita toisin. Muutenkin nuo maalivahdin sulkemisen säännöt muuttunu ihmelliseksi. Huomasin tällä kaudella omassa jäkispelissä tolppien välissä (parin vuoden tauon jälkeen), että jos maalivahdille ei anneta painetta, kun kiekko tulee kohti ja maalivahti sulkee – voidaan mahdollisesti tuomita jäähy. Farssi sanon minä. Samanlainen on farssijäähykikkailu aloituksessa. Jos pilkkii ilmeisesti liikaa/vaihdetaan aloittajaa ja tekee aloitusrikkeen = jäähy. Turhaa.
-Toinen erä alkaa yvllä.

Tasainen erä, minun mielestä maalipaikat Calgarylle. Hyvä jatkaa toiseen erään. Erän alkuun yvästä maalia ja siitä kiva boosti taskuun. Ykköskentältä kaipaan vieläkin parempaa otetta. Talbot päässyt myös hyvin peliin mukaan. 

2.ERÄ 

– Vaudikas alku. 30 sekuntiin läpiajo Tkachukilta ja heti vastapalloon läpiajo Comeaulle.
-Tolpat 1-1
-Bennett. Täysin turha jäähy. Onneksi Calgary sai kiekon ja peli katkesi, nimittäin Talbot oli menossa vaihtoon. Luuli, että jäähy oli tulossa Dallasille. Siitä, kun olis tullu maali 😐
-Hyvät nopeat torjunnat Talbotilta avlla. Pääsi takaisin moodiin.
-Ei auttanu torjunnat, TAAS AVLLA PÄÄSTETTIIN MAALI!!
-Maalin jälkeen Flames ihan uunissa….
-10 min oltiin tuuliajolla, nyt mukana pelissä.
– ishopin mailataituroinnin tuloksena meinas tulla kaksi maalia. Harmi vaan, et Rieder ohjasi Lucicin tyhjän maalin laukauksen kulmaan.

Tuosta erästä ei jäänyt jälkipolville kerrottavaa. Talbot pitänyt pojat pelissä mukana, tilanne voisi olla rumempi. No, tästä ei voi muuta kuin parantaa. Kenttiä vähän sekaisin? Joitain muutoksia oli jo nähtävissä toisessa erässä. 

3.ERÄ 

-Ei lähde. Johnnyn haasto näytti pientä piristymisen merkkiä, mut kapteeni otti taas jäähyn. Tämä on tapettava. Giordano ottaa huolestuttavan paljon jäähyjä.
-Hyvä av.
-Nelonen sai hyvää pyöritystä. Alkaako Dallas puolustamaan liian aikaisin? 
-Huvittavaa miten yleisö alkaa pitämään ihan erilaista ääntä, kun Lucic saa kiekon hyökkäyspäässä. (Huutavat ilmeisesti Luuuuuu, Loooooch tai jotain sinne päin)
-Calgary 3vs1 hyäkkäys -Backlund laukoo ohi- ei maalia. Dallas hyökkäys toiseen päähän ja maali. Maali oli kyllä hieno Dowlingilta ja vielä NHL uran eka. Tuon kyllä muistaa lopun ikää. Hauska lisähuomio. Haastattelivat Dowlingin äitiä katsomossa, että miltä tuntuu, kun poika teki NHL uran avausmaali. Äiti vaan et hienoa, tätä odotettu pienestä pitäen. Vielä kun olisi nähnyt sen. Oli ostamassa juomia. Prioriteetit kunnossa 🙂 
-Sekera pelastaa varman maalin. Kolmannen erän moodi aktivoitu. Voi kun samalla moodilla vois pelata koko pelin…
-NYT!!! 4 MIN YV!
-Ja sieltähän se tuleee!!! Ykkösmiehet ottaa nyt roolia oikeassa paikassa.
-Nyt on paloa pelissä!!
-Kovaa yritystä päästä tasoihin, mutta Dallas puolustaa hyvin. Varsinkin konkari Sekera, joka pelastanut monta maalipaikkaa. Pakko antaa myös pisteet konkari Comeaulle. Työmoraali tapissa.
-Selvä jäähy jää viheltämättä – ja tyhjä maali naulaa pelin.

LOPPUTULEMA: 

Talbot antoi mahdollisuuden voittoon, mutta toisen erän jäähy ja siitä seurannut suvantovaihe tappoi pelin. Kolmannessa erässä aloitettiin taas pelaamaan, tuloksena nousu yhden maalin päähän. Dallas puolusti kompaktisti ja Bishop oli pelipäällä. Voi, kun pojat voisi pelata yhtä kovalla intensiteetillä ja sydämellä alusta asti, kuin kolmannessa. Seuraavaksi luvassa roadtrip Raannan luo ja casinolle Vegasiin. 


https://www.youtube.com/watch?v=GbvLaHfR2bk&feature=emb_title

”]

post game show 


 

Vastaa

Avaa chat