Etusivu » Robert Helenius kohtaa Adam Kownackin

Robert Helenius kohtaa Adam Kownackin

Edelleen Suomen miesnyrkkeilyn kiinnostavimpana hahmona monen nyrkkeilyä seuraavan mielestä jatkaa vaihtelevasti urallaan edennyt Robert Helenius. Helenius on sopinut seuraavan ottelunsa ajankohdan ja vastustaja on viimein tiedossa. Vastaan asettuu Puolan Adam Kownacki, joka on edennyt urallaan ammattilaisena voitosta voittoon kahdenkymmenen ottelun ajan.

 

🥊Robert Helenius

🥊Adam Kownacki

Ottelun tapahtumapaikkana toimii USA ja New York ja ajankohta on 7.3.2020. Puolan Adam Kownacki on otellut urallaan 20 ottelua, voittanut näistä kaikki 20 ja tyrmännyt vastustajan 15 kertaa. Vastaavasti Robbe on otellut jo ammattilaisena 32 ottelua, voittanut 29 ja tyrmäyksellä näistä 18.

 

Kownacki lähtee otteluun kotikehän turvin, koska herra on lapsuudestaan saakka asunut Jenkeissä, Brooklynissa ja ottelun tarkempi tapahtumapaikka on nimenomaan Brooklyn ja Barclays Center. Helenius on jo pitkän aikaa edennyt urallaan ottelusta otteluun, uran jatkon ollessa monesti vedenjakajalla ja se on sitä nytkin. Helenius on jo 36 -vuotias, joten pääsy MM-otteluun ja aivan maailman terävimpään kärkeen pitäisi tulla hyvin pian. Helenius puhui jo aiemmin, että mikäli olisi hävinnyt ottelun Erkan Teperiä vastaan, hän ei ole varma olisiko motivaatiota ollut enää jatkaa uraansa, näin ei kuitenkaan käynyt.

 

[su_quote cite=”Robert Helenius” url=”https://www.paf.com/betting/news/?id=robert-helenius-vs-adam-kownacki”]Tämä on yksi viimeisistä mahdollisuuksistani päästä tavoitteeseeni. Olen nyrkkeillyt 22 vuotta tätä varten, ja se on pitkä aika ottaa turpaan, sanoo Robert Helenius ottelusta.[/su_quote]

 

Kyseistä ottelua markkinoidaan WBA-liiton MM-karsintaotteluna. Kownacki uhoaa haluavansa otella Robbe -ottelun jälkeen maailmanmestaruudesta helmikuisen Tyson FuryDeontay Wilder -ottelun voittajaa vastaan. Ottelu on molemmille herroille äärimmäisen tärkeä, ottelun voittajalla on mahdollisuudet edetä kohtaamaan aivan terävintä raskaansarjan nyrkkeilyn kärkikastia ja ottelun häviäjä joutuu rakentamaan uraansa taas uudestaan muutaman vuoden, tosin mikäli häviäjä on Robbe, saattaa kyseinen matsi jäädä helposti uran viimeiseksi.

Robert Heleniuksen otteet useammassa edellisessä ottelussa ovat ailahdelleet todella paljon, välillä Robbe on ollut erittäin kovakuntoinen, liikkuva ja vaarallinen, mutta edellisessä tai seuraavassa ottelussa aivan jotain muuta. Mitä kuvia seuraamalla on saanut irti niin Helenius näyttää olevan kevyemmässä kunnossa kuin pitkiin aikoihin, joten voidaan olettaa, että treenaaminen on maistunut ja kehään saattaa saapua vaarallinen mies.

Kertoimia kyseiseen otteluun en vielä löytänyt, joten vedonlyöntiä ei hirveästi päästä spekuloimaan. Todennäköisesti Robbe on kuitenkin erittäin suuri altavastaaja, mutta enempää on vaikea vielä arvailla.

 


Yksi vastaus artikkeliin “Robert Helenius kohtaa Adam Kownackin”

  1. sanoo:

    […] Sunnuntaiaamuna tai launtain ja sunnuntain välisenä yönä, miten sen nyt ottaa oteltiin Robert ”Robbe” Heleniuksen ja Adam ”Babyface” Kownackin välinen ottelu, joka ennakkoon tiedettiin olevan Heleniuksen uran tärkein ja mahdollisesti viimeinen matsi nuoratussa neliössä. Kirjoitin kyseiseen otteluun lyhyen alustuksen jo ennen ottelua ja se löytyy täältä. […]

Vastaa

Avaa chat