Etusivu » Päiväkirjamerkintöjä viikolta 35

Päiväkirjamerkintöjä viikolta 35

Sinänsä kesän viimeisellä viikolla ei tapahtunut mitään ihmeellistä mutta muutama sekalainen lause tällaisen otsikon alle.

Tiistaina tuli lopultakin käytyä Tammelan jalkapallostadionilla Ilveksen pelissä. Se on ollut ohjelmassa jo useana kesänä mutta aina jotenkin jäänyt. Ajatuksena ollut käydä siellä ennen kuin se puretaan. Ei tosin vielä ollut kiire sillä se tapahtuu vasta ensi kauden jälkeen. Toki samalle paikalle rakennetaan uusi ja sen ympärille asuntoja niin että tulevaisuudessa Siiled voi katsella pelejä miljoonakämppänsä parvekkeelta.

Itse tapahtuma, siis Ilves – HIFK, oli erittäin viihdyttävä. Sää oli loistava elokuun lopulle ja varmaan sen ansiosta peli oli loppuunmyyty. Ei HIFK olisi vetänyt arkipeliin noin paljoa muuten. Ensimmäinen jakso nyhjättiin 0-0 ja heti toisen puoliajan alkuun HIFKi johtoon. Nopea kuittaus, punainen vieraille ja pari maalia lisää, 3-1 kotivoitto ja yleisö hyvin tyytyväinen. Tuloksesta huolimatta Ilves ei minua vakuuttanut enkä usko sen voittavan mestaruutta. HIFKin ainokainen tuli puolustuksen sähläilystä, lopussa sille annettiin rankkari jonka Hilander tosin torjui. Tuossa välissäkin oli tilanne jossa maalivahdin torjunnasta onnekkaasti tolpan kautta ulos ja Ilves säästyi takaiskulta. Koska en ole muiden pelejä vastaavasti nähnyt en voi olla varma onko niiden puolustaminen sen vakuuttavampaa. Sinänsä Ilvekselle on tehty vähiten maaleja mutta tuo johtuu alkukaudesta, kuntopuntari paljastaa että tilanne on muuttunut.

Kukas sitten voittaa mestaruuden jos ei Ilves? Interiä on pelattuna naapurista peesattuna kertoimella 6,00 mikä näyttää nyt ihan hyvältä ja jos se voittaa huomenna Tammelassa oikeinkin hyvältä. KuPS on pelannut europelit ja sen jälkeen liigaa niin hyvin, että sitä voi pitää ykkössuosikkina, varsinkin jos ei huomenna kompastu SJK:hon. Otinkin sitä juuri hintaan 4,50. Joten voittoa tulee nyt tavalla tai toisella. Pieni mahdollisuus teoriassa HJK:llakin, kertoimien puolesta aika isokin. Se on runkosarjan jälkeen 5 tai 6 pinnaa kärjestä ja sen täytynee saada ainakin 13 pinnaa loppusarjasta. Se vaatii 4 voittoa ja yhden tasapelin. Onhan se mahdollista mutta kun se ei ole noin hyvin pelannut missään vaiheessa niin miksi nyt pelaisi. Kuukauden päästä ollaan viisaampia ja pari viikkoa siitä oikein viisaita.

Legolasbetin vetobonustesti on tilanteessa, että kierrätys on tehty mutta kotiutus vaati dokumentteja ja niiden hyväksyntä on kesken. Noita rahoja ei taida saada  elokuun kirjanpitoon, toivottavasti sentään syyskuun.

Kuten ainakin jotkut teistä tietävät olen edelleen ollut entisellä forumilla sammuttelemassa valoja. Olen tökkinyt sinne pesisvetoja ja noiden avulla on tullut tietoa miten viestien avausmäärät on kehittynyt. 150-200 /vrk näyttää olevan ja ihan samaa se oli aiemminkin. Joten se, että te siirryitte tänne ei vaikuttanut mitään eli ilmeisesti ette aukoneet niitä ennenkään vaan vieraat ja botit on sitä tehnyt.

Lentopallokisat sitten päättyi suomalaisten osalta tylyyn tappioon Bulgarialle. Taisi olla jännitystäkin liikaa eikä ihan parasta rentoa suoritusta enää saatu. Se Kreikka-tappio tuli kalliiksi kuten saattoi arvata. Noutaja olisi tullut seuraavassa pelissä joka tapauksessa mutta olisivathan saaneet pelin enemmän kokemusta. Nyt sijoitus rankingin mukainen ja tästä on hyvä parantaa seuraavalla kertaa.

Tilastoja lupaillaan seurannasta ensi viikolla, omalta osaltani annan tulosvaroituksen jo nyt. Kyllähän ensimmäinen ajatus oli vetää Bulgarian voittoa 1,20 ja kuitata seuranta niukasti voitolliseksi mutta jotenkin oli toiveikas, että suomalaiset pystyisivät antamaan kohtuullisen vastuksen. Kaksi erää pystyivätkin mutta ei kolmea. Pinnatasoitus on siitä ikävä veto, että jos tulee floppierä se kaataa käytännössä altavastaaja-vedon. Lentopallossa erätasoitusten portaat on kovin suuret ja usein pinnatasoitus tarjoaa hyvän vaihtoehdon. Ne vaan on jotenkin vaikeampia hahmottaa eikä niitä tule paljoa pelattua. Tosin jo viime keväänä tein liigassa vertailevaa tutkimusta ja se meni ihan hyvin. Samoin olisi mennyt täällä, jos olisi vetänyt kaikki nuo Suomen pelit samalle puolen kun pelasin pinnatasoituksella niin 3/5 osumaa näinkin mutta kerroinsumma 5,50. Nyt tuli peliä 31y ja tulosta 28y.

Naisten kisat tietenkin jatkuu ja seuraan niitä jollain tavoin edelleen, kuvaa ei kyllä näe muuta kuin ihan loppupelejä. Varmaan joitakin vetoja tulee tehtyä, ehkä jotain tännekin jos sivuston kokonaistulos uhkaa nousta liian korkeaksi. Miesten kisat sitten kahden viikon kuluttua, ehkä niihinkin jotain, onhan siellä Suomi mukana ja sitä vastaan on mukava pelata. Sitä ennen, alkaen heti huomisaamuna, miesten koripallon MM-kisat joihin varmasti saamme korisasiantuntijoiltamme paljon luettavaa tai ainakin peesattavaa.

 


Vastaa

Avaa chat