Etusivu » Thaimaan jalkapallokulttuuri

Thaimaan jalkapallokulttuuri

Lauantaina menin kattomaan Muang Thong – Buriram matsia ulkoilmaravintolaan jossa muutama iso telkkari ja screeni. Tunnelma oli hyvä, matsi oli juuri alkamassa ja paljon Buriramin miehiä oli tullut tsiikaamaan omiensa esitystä päätellen siitä että melkein kaikilla oli Buriramin pelipaita päällä.

Noh peli alkoi ja Muang Thong teki maalin heti alkuun: Suurin osa yleisöstä hurrasi ja pomppi aivan kuin Buriram olisi tehnyt maalin, Kelasin eka että katoin ite väärin ja Buriram meniki johtoon mutta ei. Kyllä se 1-0 oli Muang Thongille.

Tästä 10 minuuttia eteenpäin Muang Thong teki taululle jo 2-0 ja yleisö villiintyi aivan hillittömäksi tässä vaiheessa. Aattelin jo itekkii lähtee heittelee yläfemmoja katsomoon ku Muang Thongille oli painettu kuitekii kivitalo inessiivii

Myöhemmin kyseltyäni enemmän eukolta ja tutuilta ketkä oli mun messissä tilanteesta selvisi että kannattajat ovat hylänneet Buriramin jossain mielessä koska eivät tykkää Buriramin isosta pomosta. Kyllähän itsekin kauden alussa mietin mitä tästä kaudesta tulee kun useita vuosia dominoinut Brassi hyökkääjä Diogo sai lähteä ja vielä kesken kaudenkin lähtöpassit sai toinen pelintekijä Pedro

Buriramilaiset kuten itsekin tykkään katsoa jalkapalloa jossa on taitoa, hassuttelua ja kykyä viedä vastustaja kebabkioskille yksilösuorituksilla. Siksi toivon että mestaruuden vie joku muu joukkue tällä kaudella kuin Buriram, jotta ens kaudelle saatas rosteriin taitavia ukkoja.


Vastaa

Avaa chat