Etusivu » Thaimaalaisen koiran painajainen

Thaimaalaisen koiran painajainen

Tällainen tapaus sattui tuossa omalla pihamaalla. Sen verran tuon uroskoiran kanssa oli taustaa että aina kun sen pihalla näin, ajoin sen pois koska se oli varmaan koitunut mun nuorimman kissan kohtaloksi. Välillä läpällä juoksin sen perässä harja kädessä vaikkei toivoakaan ees saada sitä kiinni :D. Käytän sanaa ”piip” joissain sanoissa jos perheen pienimmät joskus lukevat tätä:

 

Oli alkuilta juuri ennen pimeäntuloa ja aattelin et lähen puille ja kasveille vähän antamaan vettä. Laiton tupakin sauhuamaan pihalla hampaisiin ja nappasin vesiletkun käteen kun sitten huomasin tuon tutun vanhan koiran pihalla. Katottiin siinä se puol sekuntia toisiamme silmiin ja aattelin et nyt tuli lähtö ukolle.

Uroskoira oli juuri harrastanut ”piip” ja sen ”piip” oli jumissa naaraskoiran ”piip”. Koira silti yritti lähteä juoksemaan karkuun ja lähtikin eteenpäin niin täysiä kuin se pystyi koska oli naarasta 2,5 kertaa isompi. Tuo yhdistelmä jonka liikkuminen muistutti lähinnä takavetosta Corollaa oli etenemässä suoraan kohti piikkilanka-aitaa, joka tuolla puolella taloa odotti.

Silloin tein nopean ratkaisun ja pysähdyin sillai etten liikkunut yhtään. Sekunti tästä ni kaikki koirat jotka pihalla silloin olivat pysähtyivät kanssa. Kaikki tuijottivat mua ja miettivät mikä on Pallon seuraava liike mutta olin paikallaan kuin patsas. 8 Koiraa tuijotti mua suoraan silmiin tuossa pihalla ja ihmetteli et mikä homma tää ny on. Noo polttelin siinä tupakin loppuun rauhassa ja menin sisälle. Uroskoirakin voi vielä jatkaa sukuaan..happy end

 

 


Vastaa

Avaa chat