Etusivu » USA - Suomi / 2.1.2020 klo 18:30

USA – Suomi / 2.1.2020 klo 18:30

Melkoinen jännitysnäytelmä luvassa. Suomi on jyrännyt heikoimmat maat jalkoihinsa tyylillä. Kuitenkin peli ollut heti keskinkertaista, kun vastassa on ollut ”kunnon jääkiekkojoukkueita” 😉 Sveitsitappio tuli hieman puskista, samalla tavalla ei voi jatkaa USAta vastaan. Muutoin kyyti on kylmää. Voittoon vaaditaan jälleen maalivahtipeliltä nappisuoritusta. Pelin jälkeen luvassa vakiojargoilua erien kulusta 😉

JÄNNITYSVETO:

Wincast: Puistola + Suomi ( Unibet )

1.ERÄ

-Tanus selvisi tuurilla taklauksesta, selvä jäähy jäi viheltämättä ja USAlta ylivoima. Siinä nähtiin puhuttua tiukkaa tuomarilinjaa 😀
-Vauhdilla mennään päästä päähän! Ei paljoa varmistella. Vähän jää Suomen hyökkäykset vaarattomiksi, hyvin USA pakottaa kierrättämään kiekkoa laidoilla. Ei päästä maalin eteen.
-Nyt! 4 minuuttia aikaa iskeä lötö pussiin! Korkea maila kolahti kasvoihin ja purettiin huulta sen verran, että tuli verta 🙂
-Aika meh ylivoima. Ehkä 1-2 paikkaa saatiin ja nekään eivät olleet vaarallisia. Toivotaan, ettei kostaudu ja kaveri iske.
-Hyvin saadaan pyöritettyä kiekkoa usan päädyssä, kiekonhallinta siirtynyt Suomelle. Jotenkin vain tilanteiden vaarallisuus ei ole korkea. Vaarallisempia tilanteita tulee USAlla, vaikka niitä tulee harvemmin.
-Tuomarilinja ihan erilainen, kuin aikaisemmissa peleissä. Ei uskalleta antaa isoja rangaistuksia. Toivotaan, ettei kukaan loukkaannu pahemmin.
-Ei tämä erä näyttänyt niin pahalta kuin oletin. Oltiin aktiivisia ja haluttiin pysyä kiekossa. Annunen torjuI varmasti. Toivotaan, että ei iske väsy toisessa erässä.
-Pakko laittaa tännekkin. Aina kun kuulen turnauksen ”jäähymusiikin” niin mieleen tulee Perryn Walk of Shame eiliseltä. Hauskoja edittejä tehty tilanteesta:

-Paras toi Gongshow Garyn tekemä 😀

ERÄTAUKO

-Hasek insertti uusintana. On se melkoinen seppä. Ei ole jäänyt laakereilleen lepäämään ja mässäämään rahalla. Johtaa omaa virvoitusjuomayritystä ja aikoo tulevaisuudessa Tshekin presidentiksi 😀 Ei ollut pienenä itsellä se suurin seurannan kohde, mutta kyllä sitä on matkittu Hasekin torjuntoja terassilla pelatessa 😉

2.ERÄ

-USA lähtenyt ihan eri intensiteetillä toiseen erään. 4 ekaa minuuttia USAlle. Tekevät jalalla paremmin töitä. Sitten, kun Suomi saa kiekon ja lähdetään hyökkäämään, on kentällinen väsynyt.
-Onneksi oli vain alkutahmaa. Ollaan takaisin pelissä. Suomella 3vs1 hyökkäys, Maccelli päätti laukoa, ei maalia.
-Ranta läpi, hyvää puolustusta USAn puolustajalta Stastneyltä. Maali roikkuu ilmassa.
-Valitettavasti seuraavasta USAn hyökkäyksestä jäähy Suomelle. Nyt tarkkana!
-Huhuhu! USA ylärima!
-Tasaista ja nautinnolista peliä! Mukava katsoa. Maccellilla ja Erholtzilla tuhannen taalan paikat iskeä. Yhden maalin peli.

3.ERÄ

-Loistava alku Suomelta! Maalipaikkoja useampi kolmen ensimmäisen minuutin aikana. Oden taidokkaasti löi ilmasta, kun Tanus jakeli lättyä.
-Nyt on sellainen kutina, että ylivoimalla soi!
-OEEEEEEEEEE! Mikä no-look-passi Tanukselta ja Odenin veto. NAM!
-Sydän rauha! Kyllä on jännät paikat. Näytti hetken, että alettiin vetäytymään ja puolustamaan. Luistellaan ja kamppailaan edelleen. PELKÄSTÄÄN PUOLUSTAMAAN EI KANNATA ALKAA LIIAN AIKAISIN!! Jatketaan samaan malliin, kiekkoa pois jos ei ole syöttöpaikkaa ja turhat virheet pois.
-Kertoo uhrautumisesta, kun Suomen pakki mahallaan syöksyy ja katKoo onen.
-Ei synny paniikkia, kun pysytään kiekossa ja hallitaan näin itse pelin flowta. Ihailtavaa!
-VikaN 3 min mottona: lasin kautta ulos 😐
-Farssijäähy, kun peilaa mitä jäänyt viheltämättä tämän pelin aikana. Tuomarit yrittää ratkoa.
-USAlla keittää, KOSKA SUOMI POIKA VOITTAAA!!

Aina on mukavaa, kun kumotaan kaikki, mitä itse ennalla ajattelee. Suomi nosti tasoaan ja pystyi pitämään sen yllä koko pelin ajan. Hyvä palautuminen ja samalla pelisysteemillä seuraavan vastustajan kimppuun.