Etusivu » Calgary Flames - Pittsburgh Penguins / 18.12. klo 4:00

Calgary Flames – Pittsburgh Penguins / 18.12. klo 4:00

-Taikausko: Matt käyttänyt vuosia samaa kiekkoa, jolla viimeistelee erkkauksen. Kiekko kulunut jo niin, ettei sitä tunnista kiekoksi 😀

<3

Season ticket- omistajien mietteitä:

-Nyt kun olen katsonut useamman pelin, niin alkaa kaipaamaan pelejä ja niiden tuomaa jännitystä. (kun on peleissä taukoa). Vaikka en olekaan fyysisesti paikan päällä, tuntuu että olen jollain tasolla siellä. Jos ymmärrätte, mitä tarkoitan 🙂

-Hauskuus edellä! Soccer/Handball- peli näyttää tooodella hauskalta! Varmasti nostattaa joukkuehenkeä. Huvittavaa kuunnella pelaajien mietteitä toistensa suorituksista soccerhandballin aikana. Sellasta pientä kivaa vitsailua ja naljailu 🙂

Calgaryn kokoonpanoon tuskin tulee suurempia muutoksia ja uskom, että Rittich pelaa. Pittsburghilla Malkin todennäköisesti pelaa missattuaan kaksi peliä sairastelun takia. Rust sen sijaan epävarma pelaako. Lisäksi poissa pitkäaikaispotilaat.

Mielenkiintoista nähdä, miten joukkue pelaa häviön jälkeen, joka katkaisi pitkän voittoputken. Onko peli unohdettu?Ward sanoikin, että pelistä pitää ottaa oppia tietyissä asioissa, mutta häviötä ei pidä jäädä murehtimaan ja vatvomaan.

5 THINGS BY FLAMES

JÄNNITYSVETO:

Wincast: Monahan + CGY ( Unibet )

1.ERÄ

-Kohta alkaa olemaan toinen kansallislaulu tuo Kanadan kansallislaulu 😀
-Hyvä alku. Häviö jätetty kaukaisuteen mielestä.
-Syötöissä on voimaa ja tarkkuutta Flamesilla. Ei haeta pakolla syöttöjä vaan haetaan varmaa väylää.
-Harmiton veto viivasta kilahtaa Flamesin maalin tolppaan 😐
-Ooo, Bennett pelaa. Mahtavaa! Heti nähtiin häneltä kova taklaus.
-5 min aikana tullut 4-5 maalipaikkaa Flamesille, kermana kakun päällä Duben puolittainen läpiajo. Poika polki vauhdilla pakin ohi. Jarry pitää pelissä mukana.
-Alkulämmittelyissä Pingun pelaajilla kypärät, Flamesilla suurimmalla osalla ei. Antaa hiusten näkyä 😉 Tykkään kans tosta yleisön kanssa kommunikoinnista lämppärien aikana. Hauskaa pitää olla.
-Schultz poistui erän aikana, sai iskun jalkaan takluksessa Backlundin kanssa. Schultz taklaajana.
-Tristan Jarry kaappaamassa ykkösmoken paikkaa Murraylta. Hauska, kun hän sanonut, että on pieni maalivahdiksi (on 188 pitkä 😀 )
-Calgary vie laukausmäärää ylivoimasesti, kaikki kentätä luo paikkoja. Nyt on oltava tarkkana erän viisi viimeistä minuuttia, ettei satu takaiskuja .
-CAMOOOOON!!! MIKÄ MAALI! Johnnyltä uskomaton puolustus omassa päässä, josta salamannopea kääntö. Clap, clap ja kiekko häkkiin!
-Ei hyvä, jäähy vielä näin erän loppuun.
-Huomio Johnnyn maalista. Vähän kuittailua Pingujen aition edessä. Blandisi antoi vähän mailaa, sama pelaaja otti miinusta maalin aikana. Puolusti  Pitää muistuttaa pojalle, mikä on hänen paikkansa 😀 Kuninkaalle ei auota päätä 😉

ERÄTAUKO

-Aika nättejä byyrejä tehty tänä yönä. Matthews melkoiset veivit, Teräväinen, Aho no-look-passilla maali, Svechnikov TAAS ilmaveivillä maali!

-Hall pelaa tänään ensimmäisen pelin Kojoottina.
-Oskar Lindblomilla todettu luusyöpä, tässä ihan herkistyy miten Philly tukee häntä. Tämän päiväinen peli omistetu hänelle ja se näkyy katsomossa.
-Toivottavasti Stajania nähdään enemmän antamassa kommenttia erätauolla, näin eläkeaikana 😀
-Jahas, Hallille tapahtunut jotain alkulämmön aikana, kun ovat olleet ilman kypärää (joskus 2012 vuonna), sen jälkeen pelaajat alkaneet pitää kypärää. Vakuutukselliset syyt. Ja kyllä harmittas jos tähtipelaaja loukkaantuu tilanteessa, joka olisi voitu estää kypärällä.

2.ERÄ

-Toinen tolppa pinguille. Onneksi avsta selvittiin.
-Pinguilla 3 min myllytys jäähyn jälkeen. Talbot pelaa hyvin. Johnny ei saanut purettua ja mylly jatkui.
-Painostus Pinguilla.
-Vähän tulee flashbackkia Caron pelistä 😐 Toivotaan, ettei käy samalla tavalla.
-Tkachuk yritti taas jalkojenvälistä maalia. Onkohan kuullut, että Svechnikov johtaa häntä goal of the year- kisassa 😀
-Tuomarit laittoivat väärän Flamespelaajan jäähylle. Brodie jäähyllä, pitäisi olla Lucic.
-Rieder blokkannut tässä pelissä monta laukausta. Maalivahti kiittää.
-No niin… Kyllä tämä maali siinti horisontissa. Ehkä aika ottaa aikalisä ja vähän herätellä tiimiä. Ollaan ihan unessa!
-Jännä juttu, miten jääkiekko voi vaikuttaa elämään:

-Ei jeesus…. EI taas. Ikävästi lirui Talbotilta. MUTTA MITÄ TEKEE PUOLUSTUS. SEISTÄÄN VAIN MAALIN EDESSÄ.
-2vs0 hyökkäys Flamesille ja EI MAALIA. Minun mielestä oli huono yritys, syötöt olivat lyhyitä, jolloin Jarryn oli helppo pysyä mukana. En tiedä tuliko ylivoimahyökkäys vähän yllättäen pelaajille. Alin mies Pinguilla loukkasi itseään ja meni myöhässä vaihtoon.

ERÄTAUKO

-Chabot pelannut 37 minuuttia omassa pelissään. Ennätys Dennis Widemanilla (38min) Flamesin paidassa. Syy oli, kun suurin osa pelaajista sai isoja rangaistuksia kunnon nyrkkimyllyn aikana. Vancouver vastassa. Huvitti, kun Stajan kertoi muistoja tästä pelistä. Kaikilla muilla korkea peliaika, paitsi McGrattanilla (peliaika jotain 2 min :))

3.ERÄ

-Jarry viimeseen viiteen peliin kolme nollapeliä.
-Ahahahha Kelly Hrudey tähän: minulla oli 17 vuoden aikana 3 nollapeliä 😀
-Talbot napsinut hyvin ohjattuja vetoja.
-Crosby luistellut jo itsekseen. Hienoa kuulla.
-Takaa-ajo käy kuumana. Nyt tästä yvstä maali!
-YLÄRIMA! LISÄÄ LISÄÄ VETOJA!
-Pingut lukee hyvin Flamesin yvn jättökuvion, kun he pyrkivät murtautumaan alueelle.
-Ei kyllä toiminut yv, ei. Toivotaan, ettei Pingut iske omasta yvstä.
-Raskasta on. Kohta tulee kiire comebackin kanssa.
-Tilanteita tulee, mutta vaaralliset paikat puuttuvat. Talbot antaa joukkueelleen mahdollisuuden nousuun torjunnoillaan.
-Jarry yritti tehdä maalin tyhjiin, mutta Tkachuk ehti estämään. Olisi mennyt kyllä ohi.
-Malkinille 400.maali urallaan. Tyhjiin.

Tämä peli hävittiin surkeaan toiseen erään. Siitä palautuminen oli hidasta ja kesti lopulta liian kauan. Peli oli tämän ajan sekavaa. Hyökkäyspään tehottomuus (+Jarryn hyvä pelaaminen) ei auttanut asiaa. Vaikka lauottiin paljon, osa laukauksista oli ehkä turhia. Boostattiin vain maalivahdin ”hyvän olon tunnetta”. Ei auta kuin mennä eteenpäin, sanoi mummo lumessa.