fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Ampumahiihdon MM-kisat väliraportti

Ampumahiihdon MM-kisat väliraportti

Artikkelikuvassa normaalimatkan hallitseva kuningatar Öberg.

Aika lähellä oli, että otsikossa lukisi sanan ”väli” sijasta ”loppu”. Tietenkin syystä, että vihjeet on osunut surkeasti. Aikaa on kyllä mennyt kaikki mitä on ollut. Tajusin juuri, etten ole viikkoon käynytkään kasinoilla vaikka niiltä on tullut jopa talletusbonustarjouksia mitä yleensä ei tule. Kaikki jäi käyttämättä joten säästin jonkin verran rahaa jonka voi käyttää ah-tappioiden kuittaamiseen. Paitsi, että ei sitä siihen tarvitse, vetojen puolesta kisat on sujunut varsin mukavasti. Vihjeiksi vaan on näköjään mahdoton valita osuvia vetoja. Samalla 85% palautuksella omani mennyt kuin alkukaudestakin. Käyrää kun katsoo muut on ilmeisesti saanut pientä nousua aikaiseksi. Mutta tulos on häpeällinen niin kauan kun alkaa kasilla. Ykkösellähän sen pitäisi alkaa. En tiedä miten vihjeitä osaisi poimia paremmin. Laskin, että niiden vetojeni tulos mitkä eivät päätyneet vihjeiksi tänne oli n. 40% parempi kuin vihjeiden verrattaessa tasapanostulosta. Kertokaas  miten osaisin valita noita paremmin osuvia? Tällaisenaan ei tässä ole oikein mitään järkeä, seurannan tulokseni menee pilalle ja jos joku sattuu peesaamaan tulee tälle taloudellista tappiota.

Urheilullisesti kisat on mennyt mukavasti, tiukkoja kisoja ja sopivasti yllätyksiäkin. Molemmat miesten voittajat ensimmäistä kertaa tällä kaudella palkintopallilla keskellä. Naisten sprintissä mitalistit Dunklee ja Charvatova aikamoisia yllättäjiä koska normaalisti ovat suomalaisiakin huonompia ampujia. Myös tsekkien viestipronssi laskettava yllätykseksi.

Sää on ollut kohtuullisen hyvä. Ammuntaa haittaava tuuli ollut ainoastaan naisten sprintissä. Siinä A-ryhmäni (50kpl) ampui 6% keskimääräistä huonommin. Kauden toiseksi huonoin ja siinä ja siinä poistanko sen laskennasta. Tuloksiin tuo ei kokonaisuutena kauheasti vaikuttanut, yksittäiseen kilpailijaan saattoi vaikuttaa koska olot ei olleet tasapuoliset.

Nyt takana 5/12 lähtöä, seuraavassa setissä normaalimatkat ja pariviesti jonka jälkeen taas välipäivä. Nuo matkat tuntuu vedonlyönnillisesti vaikeimmilta mutta se voi olla vain tunne. Jatkan vielä vihjailua koska oikea tulos on ollut hyvä. Todennäköisesti nuo tasaantuu, oikea tulos tulee alaspäin koska se on liian hyvä ja toivottavasti vihjetulos parantuu koska se on ollut liian huono. Takaraja on se kun lentopallotuotot on syöty ja siihen ei ole enää pitkä matka.

Kirjoittanut pino
Kerro jotain itsestäsi.
@peepso_user_1477(handy)
Onko niin paljon kohteita ettei pysty kaikkea "vihjaamaan"?
1 month sitten 1 month sitten
@peepso_user_1494(pino)
@peepso_user_1477(handy) Tänne on nyt tullut vajaa kolmasosa mm-vedoistani. Kieltämättä jos kaikki vihjaisi tulisi lähes sama tulos. Mutta kertoimet saattaa elää niin nopeasti ettei kaikkia kuitenkaan saisi. Ajankäyttökysymys myös. Ideahan kuitenkin on, että vihjaisin vain keskimääräistä paremmat kohteet mutta se vaan ei ole onnistunut. Tietysti hajontakin pitää aina muistaa.
@peepso_user_1477(handy)
@peepso_user_1494(pino) Näinhän se on. Positiivisesti ajateltuna edessä on reipas nousukausi väistämättä.
1 month sitten 1 month sitten