Etusivu » Ampumahiihdon MM-kisat osa 3 lisää statistiikkaa

Ampumahiihdon MM-kisat osa 3 lisää statistiikkaa

Se oli niin lähellä. Nimittäin se että olisin saanut seurannassa ampumahiihdon hetkeksi plussan puolelle. Mutta Sveitsin Wiestner halusi kiertää pari kunniakierrosta yleisön edessä viimeisen ammunnan jälkeen ja Itävalta karkasi muutaman sekunnin edelle. Mutta hyvä kisa vetojen suhteen kuitenkin. Niitä 1.leg vetoja ei sitten tullut, aikakin vähän loppui mutta ei niitä oikein löytynytkään. Pari tuli kirjoihin ja toinen osui. Tällä vauhdilla näistä ei saa merkittävää otosta moneen vuoteen.

Itse kilpailussa tuli muutamia yllätyksiä kuten lähes aina viesteissä. Nyt oli Ranskan vuoro flopata. Eikä Ruotsillakaan mennyt kovin hyvin kun hävisi jopa Suomelle. Naisissa tuli muutamia poikkeavia suorituksia suuntaan jos toiseen ja onkin mielenkiintoista nähdä jatkavatko samalla linjalla huomisessa sprintissä. Ainakin bookerit odottaa niin tapahtuvan.

Edellisen blogin statseista ei kukaan kommentoinut, ilmeisesti ne saivat selvää jotka halusivat saada. Noissahan oli jo valtaosa kärkipään kilpailijoista. Kun ei mitään sen paremmin ole toivottu niin jospa pistän tähän vielä toiset sivut suunnilleen seuraavaksi parhaista niin sitten nämä kattaa yli 60 naista ja miestä mikä riittänee aika pitkälle.

Vastaa

Avaa chat