fbpx
Rekisteröidy
Etusivu » Ampumahiihdon MM-kisat osa 2 - vihjaussuunnitelma ja taustastatistiikka avauskilpailuun

Ampumahiihdon MM-kisat osa 2 – vihjaussuunnitelma ja taustastatistiikka avauskilpailuun

Kuinkahan pieneksi artikkelikuva nyt puristui?

Vihjausratkaisuksi tuli kompromissi vaihtoehdoista b ja c eli runkona tuo viiden booker-ryhmän systeemi mutta niin etten pakonomaisesti yritä saada aina kaikkia viittä vetoa, voi jäädä kokonaisia lajejakin väliin. Ongelmana on ajanpuute. Päivät jolloin kaksi kisaa on hankalia. Täällä paljon yhden kisan päiviä ja pari välipäivääkin mutta sunnuntain takaa-ajot ja päätösviikonlopun viestit ja yhteislähdöt voi jäädä heikommalle. Lisäksi aikaa on jakamassa naisten lentopallo, vedot ei niinkään mutta pelien katselu.

Palautetaanpa mieliin vihjaussysteemi eli vihjeitä tulee viidestä luokasta, korkeintaan yksi kustakin.

  1. Veikkaus, päivän paras vaikka olisi alikerroin
  2.  Pinnacle
  3.  Kopiobookerit, ne jotka käyttää samoja kohteita kuin Pinnacle eli alunperin Bet365
  4.  Muut itsenäiset kertoimenlaskijat eli esim. Unibet, Betsson, Coolbet
  5.  Marathon (1xbet)

Aikaa säästääkseni yritän olla kirjoittamatta perusteluja, toki tilanteesta riippuen. Toisaalta olen harkinnut feedin väärinkäyttöä pitämällä siinä jonkinlaista epämääräistä päiväkirjaa. Eli päivittäin tai harvemmin hieman kommenttia edellisen päivän tapahtumista ja vedoista ja jotain päivän kohteisiin liittyvää, vaikkapa lisävetoja joita en halua seurantaan. Esim. viime keväänä tein jonkinlaisen 1.leg -laskurin jonka muistin vasta nyt tammikuussa joten sitä on testattu hyvin vähän eikä sen tuotoksia arvaa seurantaan pistää mutta noita voisi pistää ihmeteltäväksi ja vertailtavaksi.

En tiedä missä muodossa statistiikkaa olisi paras pistää. Luettavuuden kannalta se pitäisi olla taulukkona. Ensiapuna pistän kuvia joista toivottavasti saa selvää mutta tiedon lajittelu on hankalampaa. Ja näissähän on hyvä muistaa, että ovat kauden keskimääräisiä suorituksia, tilanne tällä hetkellä saattaa olla jotain ihan muuta.

Näihin on kerätty sekaviestijoukkueiden statseja sen mitä sivulle sopi eli 16 joukkueelta. Ammunnasta poistettu Oberin yhteislähdöt koska ne ammuttiin hyvin huonoissa olosuhteissa ja pudottaisivat jonkin verran niiden lukuja jotka olivat mukana, paitsi Kaisalla nostaisi. mukaan poimittu myös viestien prosentit, ne on keskiarvoja, laukausmääräthän vaihtelee, noissa mukana kaikki kisat. Viimeisenä itselleni uutuutena erikseen makuu ja pystyprosentit, nämä ilman oberia ja viestejä. Makuuammuntaprosentilla käyttöä 1. ampumapaikan vedoissa joita jonkin verran tarjolla.

Hiihtoajat sisältää tuttuun tyyliin minulla hiihto + ammuntapaikka-ajan. Tässä listattuna sprinttikisojen mediaanit, numerot siis sekunteja. Pistin naiset ja miehet samaan kuvaan kun hyvin sopi.

Kirjoittanut pino
Kerro jotain itsestäsi.
No comments yet