Etusivu » VOITA 10 000 € sekä kahden hengen VIP-lippupaketti ensi kesän kovimpaan rock-konserttiin Olympiastadionille!

VOITA 10 000 € sekä kahden hengen VIP-lippupaketti ensi kesän kovimpaan rock-konserttiin Olympiastadionille!

Suomalaisten luottokasinoihin kuuluvalla MobileBetilla (sama kampanja myös Galaksinolla) on tämän viikon ajan käynnissä sen luokan kilpailu, mistä tietysti rahan ystävät, mutta tämän kampanjan yhteydessä myös rock-musiikin ystävät varmasti pitävät!🎸

Lyhykäisyydessään tehtävänäsi on pyöritellä tällä viikolla kampanjaan kuuluvia rock-aiheisia pelejä esimerkiksi MobileBetilla ja pyrkiä saamaan niistä mahdollisimman isoja voittotuloksia panokseen suhteutettuna (Min.panos 1€).

Kilpailun pääpalkinto on hulppea, sillä voittaja pokkaa peräti 10 000 € rahaa sekä lisäksi kahden hengen VIP-lippupaketin ensi kesän kovimpaan rock-konserttiin kesäkuussa Olympiastadionille! Lisäksi kaikkien kilpailuun osallistuneiden kesken arvotaan toinen kahden hengen VIP-lippupaketti samaiseen konserttiin, joten myös puhtaalla tuurillakin voi tässä kampanjassa pärjätä🤘 Lue skaban tarkemmat osallistumisohjeet sekä siihen kuuluvat pelit vielä alta.


Loading animation
Loading animation

🎸Osallistuminen / säännöt

💚Pelaa (MobileBetilla / Galaksinolla) kampanjaan kuuluvia rock-aiheisia pelejä väh. 1 € panoksella tämän viikon aikana.

💚Kampanjaan kuuluvat pelit: Def Leppard: Hysteria, Dio Killing the Dragon, Mötley Grüe, Saxon ja ZZ Top Roadside Riches.

💚Mitä suurempi on panokseen suhteutettujen voittojen yhteistulos, sitä korkeammalle sijoitut tulostaulukossa. Tulostaulukko / sijoituksesi on näkyvissä sivun yläreunassa, samalla kun pelaat kampanjaan kuuluvia pelejä.

💚Kampanja-aika: 14.8.2023. klo 00:00 – 20.8.2023 klo 23:59.

💚Kampanjassa hyväksyttävä min. panos on 1 €.

💚Jos pistemäärät ovat tasan, pistemäärän ensin saavuttanut pelaaja sijoittuu korkeammalle tulostaulukossa.

💚Kilpailun järjestäjän yleiset käyttöehdot ovat voimassa.

🏆Palkinnot

🏆Kilpailun pääpalkintona on 10 000 € sekä kahden hengen VIP-lippupaketti ensi kesän kovimpaan rock-konserttiin kesäkuussa Helsingin Olympiastadionille!

Yhteensä kilpailussa jaetaan palkintoja peräti sadalle eri pelaajille 20 000 euron edestä!!

Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi VIP-lippupaketti samaiseen rock-konserttiin!

🤔No kuka se esiintyjä sitten on?

Esiintyjää / esiintyjiä ei ole vielä täysin julkistettu ja sitä halutaan pitää vielä tässä vaiheessa salassa, mutta Ristikakkosen tiimillä on vahva haju, että lippupaketit tulevat kuulumaan Metallican ensi kesän keikalle Olympiastadionilla🎸

Siihen merkit ainakin vahvasti viittavat, koska nimenomaan Metallicalla on ensi kesänä 7.6.2024 sekä 9.6.2024 M72 World Tour keikat Helsingin Olympiastadionilla!

🎸Tässä vaiheessa haluamme toivottaa kaikille onnea kilpailuun, joten eikun ROCK ’N’ ROLL ja nähdään ensi kesänä Olympiastadionilla🤘


Loading animation
Loading animation
🎸Kovaa rokkia! Kuva: Universal Music Finland
1

Kirjoita kommentti