Etusivu » Suomi aloittaa MM-karsinnat keskiviikkona - tarjolla 15 ja 30 kertoimet Huuhkajille!
Etusivu » Suomi aloittaa MM-karsinnat keskiviikkona - tarjolla 15 ja 30 kertoimet Huuhkajille!

Suomi aloittaa MM-karsinnat keskiviikkona – tarjolla 15 ja 30 kertoimet Huuhkajille!

MM-karsinnat alkavat poikkeuksellisesti jo ennen EM-kisoja, ja Huuhkajat lähtee keskiviikkona jahtaamaan EM-kisapaikan saavutettuaan toista unelmaa eli MM-kisalippua. Kisat pelataan joulukuussa 2022 Qatarissa, ja kolmoskoriin selvinnyt Suomi ei saanut ainakaan neloskorista ihannevastustajaa, sillä rankingissa heti perässä tullut Bosnia arvottiin samaan lohkoon. Myös hallitsevan maailmanmestarin Ranskan kaataminen voi olla hankalaa – toisaalta Suomi sen jo friendlyssä kerran teki, joten nähtäväksi jää mihin Riven ryhmä vielä yltää. Muut joukkueet lohkossa ovat Ukraina ja Kazakstan.

Avausottelussa keskiviikkona Huuhkajat saa vastaansa juurikin äsken mainitun Bosnian, joka tuli tutuksi jo EM-karsinnoissa. Ratinassa nähtiin huikea Suomen näytös, mutta Bosnia vastaavasti vei kotipelinsä hyvinkin selvästi. Otteluun lähdetään erittäin tasaisista lähtökohdista, vaikkakin Suomen tukipilari ja Vuoden Urheilija-palkinnonkin pokannut Lukas Hradecky ei otteluun pääsekään. Normaalit kertoimet pyörivät molemmille joukkueille siellä 2,5 hieman paremmalla puolella, mutta mikäli et ole avannut tiliä vielä 888Sportille, niin nyt on hyvä aika se tehdä ja lyödä Suomea peräti 15 kertoimella. Mikäli et usko Suomen mahdollisuuksiin, voit lyödä toki myös Bosniaa ja tälle annetaan 16 kerrointa.

Maksimipanos tässä tarjouksessa on 5 euroa, ja osuman napsahtaessa saat voittosi päälle ilmaisvetoja. Lue tarkemmat kampanjaehdot alla olevasta linkistä!

Kommentti: Huuhkajat ei ole kentällä enää valmiiksi alistunut – Markku  Kanervan joukkueen perusresepti on kunnossa, mutta viimeinen terävyys  puuttuu yhä | Yle Urheilu | yle.fi

Unibet tarjoaa myös herkkua uusille liittyjille, ja tämä laatubookkeri kannattaakin avata, mikäli se vielä avaamatta on. Unibet on varmasti jo monella pelaajallamme avattuna, mutta mikäli tämä on vielä tekemättä, pääset lyömään Huuhkajia peräti 30.00 kertoimella, mikäli liityt alla olevan painikkeen kautta. Mikäli teet ensitalletuksesi vähintään 30 euron suuruisena, Unibet palkitsee sinut lisäksi 300 käteiskierroksella, jossa ei kierrätysvaatimuksia ole. Kaikki pelaajat saavat lisäksi 5 euron livevedon ilmaiseksi!

1

Vastaa