Etusivu » Suomalaisten euromatsit vain Unibet-TV:ssä + 200% bonus uusille asiakkaille!

Suomalaisten euromatsit vain Unibet-TV:ssä + 200% bonus uusille asiakkaille!

Jalkapallokisat alkavat vedellä viimeisiään, ja tällä viikolla ratkotaan sekä Etelä-Amerikan että Euroopan mestarit. Sitten onkin aika palata jälleen rutiininomaisempaan futikseen, eli seurajoukkuekilpailuihin. Suomalaiset yrittävät jälleen raivata tietään kohti Euroopan isompia areenoita, ja kesän matseissa pelataan suomifutiksen kannalta jälleen ne isoimmat ottelut.

HJK pelaa tietään kohti UCL:ää ja Veikkausliigan seuraaville sijoille viime kaudella päätyneet Kups, Inter ja Honka yrittävät saavuttaa paikkansa uudessa Konferenssiliigassa. Viime kaudella pelattiin poikkeuksellisesti yksiosaiset ottelut koronan takia, mutta nyt palataan tuttuun kaksiosaiseen formaattiin.

Unibet TV näyttää suomalaisten euromittelöt yksinoikeudella Suomessa, joten mikäli pelit kiinnostaa niin tili kannattaa avata viimeistään nyt. Tilin avaamista boostataan hieman normaalia mehukkaammalla bonuksella, sillä normaalin 100% talletusbonuksen sijaan tarjolla olisi nyt rajoitetun ajan 200% bonus 200e asti! Unibet on laadultaan ehdottomasti aivan TOP-paikkoja niin luotettavuuden, toiminnan, suomalaisuuden ja kerrointarjonnankin suhteen, joten tätä bookkeria voimme ehdottomasti suositella.

Site general layout graphic
HJK aloitti UCL-paikan jahtaamisen 3-1 voitolla Buducnostista ja ensi viikolla on vuorossa kakkososa. Kuvan lähde: hjk.fi

Europeleissä voit katsoa pelejä, mikäli Unibetin tililläsi on rahaa, tai ilman rahaakin mikäli olet lyönyt vedon viimeisimmän 24h aikana.

Unibet TV: näyttää seuraavat pelit sekä lukuisia striimejä muutenkin eri lajeista päivittäin!

Unibetin asiakkaat voivat siis katsoa seuraavat pelit VAIN Unibet TV:stä: 

Mestarien liigan ottelu:

13.7. BUDUCNOST – HJK

Konferenssiliigan ottelut:

8.7. NOAH – KUPS
15.7. PUSKAS AKADEMIA – INTER
15.7. NSI RUNAVIK – HONKA

1

Vastaa