Offline
Etusivu » Lunasta viikottain Coolbetilta 10e riskitön lätkäveto!

Lunasta viikottain Coolbetilta 10e riskitön lätkäveto!

Yksi vahva syksyn merkki lehtien kellastumisen, ilmojen viilenemisen ja synkkien sateiden lisäksi on että lätkä alkaa pyöriä ympäri maailmaa taas täydellä teholla. Coolbet on lätkäystävälle yksi parhaita bookkereita, sillä kohdelistoilta löytyy erittäin mielenkiintoisia vetomuotoja useampaan suomalaisten suosimaan sarjaan. Moni tekeekin esimerkiksi suosittuja maalintekijälottoja nimenomaan Coolbetille.

Coolbet tarjoaa loistavan alustan lyödä lätkää, mutta lisäboostia hommaan tuo heidän viikottainen kampanjansa, jossa saat vetojesi tueksi silkkaa extraa ilmaisvedon muodossa. Nimittäin joka viikko, kun lyöt vähintään kolmen kohteen yhdistelmän vähintään 10 euron panoksella mihin tahansa suosituimpiin lätkäsarjoihin (NHL, Liiga, CHL, Mestis, KHL, SHL, NLA, Euro Hockey Tour, DEL, Extraliga, Get Ligaen, Spengler Cup, U20 MM-kisat, jääkiekon MM-kisat) niin että lapun kerroin on vähintään 6,00, voit lunastaa vedon kylkiäisenä seuraavalle viikolle 10 euron arvoisen ilmaisvedon jääkiekkoon. Alla ohjeet miten homma toimii:

1.Rekisteröidy alla olevan painikkeen kautta kampanjaan (tämä täytyy tehdä vain kerran ja olet mukana läpi kauden) Löydät painikkeen takaa myös kampanjan tarkemmat ohjeet ja säännöt.

2.Valitse kolmen tai useamman kohteen lätkälappu niin, että yhteiskerroin lapulla vähintään 6,00

3.Ruksi vetokupongilta valinta LÄTKÄKAMPANJA

4.Lyö veto vähintään 10e panoksella

5.Kun veto on ratkennut, saat ratkeamista seuraavana maanantaina klo 14.00 mennessä ilmaisvedon, jonka voit lyödä mihin tahansa lätkäkohteeseen, singleen tai yhdistelmään. Kerroinraja 1,50. Järjestelmä tarjoaa ilmaisvetoa vetokupongilla, josta voit sen lunastaa.

6.Toista kohdat 2-5 jos haluat lunastaa vedon jälleen uudella viikolla.

Site general layout graphic
Lähde: nhl.com


Vastaa