Etusivu » Huippukertoimet uusille asiakkaille ManU-Liverpool kärkikamppailuun: ManU 16 ja Pool 15!
Etusivu » Huippukertoimet uusille asiakkaille ManU-Liverpool kärkikamppailuun: ManU 16 ja Pool 15!

Huippukertoimet uusille asiakkaille ManU-Liverpool kärkikamppailuun: ManU 16 ja Pool 15!

Sunnuntaina pelataan Valioliigassa kahden suuruuden kamppailu. Koko kauden enemmän tai vähemmän vaikeuksissa ollut Liverpool kamppailee edelleen tiukasti siitä, että se voisi nousta vielä europeleihin. Champpari on jo karkaamassa, mutta edelleen mahdollinen, sillä nelospaikalla majaileva Chelsea on neljän pisteen päässä, kun viisi kierrosta sarjaa on pelaamatta. Eurooppa-liigan paikka sen sijaan näyttää jo todennäköiseltä, jos Pool hoitaa kunnialla loput pelinsä.

ManU on hyvin vahvasti päätymässä sijalle 2, ja korkeintaan kolmospaikalle valuminen on enää realismia. Se ei siis niin paljoa pisteitä tarvitse, mutta toisaalta tappioita koko kaudelta löytyy vaivaiset neljä.

Nyt saat 888 sportilta uuden asiakkaan etuna huippukertoimet otteluun. Kun normaalit kertoimet ovat 2.7 ja 2,5 niin nyt voit lyödä ManU:n voittoa 16 kertoimella ja Liverpoolia 15 kertoimella. Avaa vain tili allaolevan linkin kautta ja löydät samalla lisäohjeita. Käytä linkin takaa löytyvää koodia ja lyö jompaakumpaa vähintään 5e panoksella. Jos valintasi osuu, maksetaan korotetun kertoimen voitot ilmaisvetoina. Löydät 888sportilta myös paljon muita etuja urheiluun, sekä kelpo vetokohteita lukuisiin eri sarjoihin, joten tili kannattaa avata tulevaisuuttakin silmällä pitäen.

1

Vastaa