Offline
Etusivu » HJK taistelee Eurooppa-liigan lohkopaikasta - nappaa 100.00 kerroin Klubin voitosta!

HJK taistelee Eurooppa-liigan lohkopaikasta – nappaa 100.00 kerroin Klubin voitosta!

Suomifutiksella on pyyhkinyt tämän kesän karsinnoissa mainiosti, sillä Helsingin Jalkapalloklubi on raivannut eurokarsinnoissa tiensä jo varmuudella ainakin uuden Konferenssiliigan lohkovaiheeseen. Vaikka UCL-haaveet kariutuivat niukan Malmö-tappion myötä, palasi Klubi ryminällä Eurooppa-liigan karsinnoissa kaataen selvästi tieltään azerbaidzhanilaisen Neftchi Bakun. Samalla paikka konferenssiliigaan varmistui, mutta jos Klubi voittaa vielä turkkilaisen Fenerbachen, olisi muutamien vuosien tauon jälkeen helsinkiläisillä mahdollisuus pelata jälleen astetta korkeammassa Eurooppa-liigassa, mikä on suomalaisen futiksen kannalta kova juttu.

Mainittakoon että myös Kups on pelannut erinomaisesti kaataen tieltään jo armenialaisen Noahin, ukrainalaisen Vorsklan ja viimeisimpänä kazakstanilaisen Astanan kärsimättä tappiota otteluparissa. Heidän tiensä on kuitenkin kivikkoisempi, sillä kaikki muut kuin edelliskauden mestari ovat jo mahdollisuudet ylemmällä tasolla menettäneet.

Site general layout graphic

Mr.Green tarjoaa peräti 100.00 kerrointa Klubin voitosta torstain vieraspeliin Turkkiin. Vaikka HJK peliin altavastaajana lähteekin, on 100 kerroin varmuudella reilukin ylikerroin. Tämä tarjous on tilinavaamisetu, joten se on voimasssa vain uusille asiakkaille. Kaikki tarjouksesta saadut voitot ovat kierrätysvapaita. Maksimipanos otteluun on 1 euro, joten pankkia tällä ei vielä räjäytetä. Mukavat lisätienestit ilman merkittävää riskiä tässä kuitenkin luvassa, joten ota tarjous haltuun alla olevan painikkeen kautta! Löydät painikkeen takaa myös tarkemmat tarjouksen säännöt.

Säännöt

Tarjous on vain voimassa uusille pelaajille. Kaikki ilmaisvedolla saadut voitot ovat käteistä ilman kierrätysvaatimuksia. Tarjous on voimassa 19. elokuuta 2021 kello 20:45 CET asti. Tämä korotetun kertoimen kampanja koskee ottelua Fenerbahce vs. HJK. Korotettu kerroin on tarkoitettu yksinomaan vedoille HJK:n voitosta varsinaisella peliajalla. Muut vedonlyöntikohteet tässä ottelussa eivät kuulu tämän tarjouksen piiriin. Vain korkeintaan 1€ yksittäisvedot hyväksytään. Korotettu kerroin on valittavissa vetokupongilla sen jälkeen, kun kohde on lisätty kupongille ja se on käytettävä ennen ottelun alkua. Ottelun alettua ei korotettua kerrointa voi enää lunastaa.


Vastaa