Etusivu » 13.12 kalenteriluukku

13.12 kalenteriluukku

13. päivän luukku auki Mobilebetin sponsoroimana. Se on perjantain 13. päivä. Sopiva päivä betsikisalle alkaviin dartsin MM-kisoihin! Tämä on laji, jonka MM-skaboja todellakin kannattaa seurata tv:stä. Viihdearvo on taattu ja vahva suositus myös kokea kisat joskus paikan päällä! Voit lyödä vetoa ja seurata skaboja livenä Mobilebetin live-vedonlyönnissä!

Päivän palkinto

Päivän palkintona on 50 € rahaa (1x kierrätys) Mobilebet pelitilille. Jos sinulla ei jo ole Mobilebetillä pelitiliä, voit avata sen tästä:

Päivän kalenteriluukku

  1. Jos sinulla ei jo ole, luo pelitili Mobilebetille ylläolevasta napista.
  2. Arvaa montako 180:stä heitetään illan kolmessa ottelussa. Voit veikata määrää alapuolella oleviin kommenttikenttiin, Twitteriin tai Facebookiin.
  3. Oiken / lähimmäksi arvannut voittaa. Tasatilanteessa palkinto arvotaan
  4. Voit arvata kerran/kanava. Yhteensä voit siis arvata kolmea eri tulosta, jos annat veikkauksesi jokaisessa kanavassa.

Illan ottelut:

Seuraa matseja täällä

Päivän säännöt:

Palkintona on 50 € käteistä Mobilebet pelitilille (1x kierrätyksellä). Voit osallistua kisaan vaikka sinulla olisi jo tili Mobilebetille.

Kisaan osallistuakseen täytyy kisaajan tehdä kaikki yläpuolella ”päivän kalenteriluukku”- kohdassa mainitut kohdat. Jos joku näistä on tekemättä, et ole oikeutettu voittamaan palkintoa. Et myöskään voi suorittaa mitään näistä jälkikäteen, vaan kaikki täytyy olla tehtynä 13.12 23:59 mennessä.

Osallistuaksesi kisaan sinulla täytyy olla pelitili Mobilebetille. Pelitiliä ei voi tehdä jälkikäteen kisan loputtua.

Ylläpito pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä kilpailun edetessä. Ylläpidon päätökset kilpailuun liittyen ovat lopullisia.

Huomioithan, että palkintoina on kolmannen osapuolen palkintoja, joiden maksuaikatauluun emme välttämättä voi vaikuttaa. Palkinnot maksetaan viimeistään tammikuun aikana kalenterin päätyttyä.

Huijaaminen, kuten useampien käyttäjätilien luominen, väärentely, bugien hyväksikäyttö ja muut tekijät johtavat voiton mitätöimiseen ja sulkemiseen kampanjasta.

Vain täysi-ikäiset voivat osallistua kampanjaan.

Tsekkaa kaikki päivän joulukalenteritarjoukset listaamiltamme kasinoilta:

Päivän tarjouksiin!

Kirjoita kommentti